Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.12.2008, 20:37   #51
Callineck
Guest

Domyślnie Odp: The Residence

Hm, ciekawe...
Nawet niespecjalnie wiem co napisać, jeszcze kombinuję

Podejrzewam, kto ukrywa się pod hasłem "Wolność", choć wygląda zgoła inaczej niż wcześniej
Chyba między Nightmare a Velvetem nawiązuje się jakaś głębsza więź...

Nie bardzo pasuje mi tylko określenie: " Subtelna woń jego perfum", czy nie powinna raczej być to woda kolońska? Perfumy są damskie...

Trochę długo trwało dodawanie kolejnego odcinka, ale zdecydowanie warto było czekać

@Racja

Ostatnio edytowane przez Callineck : 17.12.2008 - 22:14
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.12.2008, 21:40   #52
Ruder
Guest

Przypominam, że wszystko opisywane jest z punktu widzenia Velveta. To facet, nie odróżnia perfum od wody kolońskiej, czy dezodorantu xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.12.2008, 19:45   #53
Teo

Reputacja: 10

Ruder, a ja myślałam, że Ty już o nas zapomniałeś
To jest pierwsze FS jakie tu zaczęłam śledzić. Więc tak długa przerwa w opowiadaniu była dla mnie katuszą
Mam nadzieję, że teraz troszkę się sprężysz??
Pozdrawiam )
Teo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.01.2009, 22:03   #54
Red Trumpet

Właśnie przed chwilą założyłam sobie konto, ponieważ tak bardzo, strasznie spodobało mi się to FS. Przedtem nie widziałam potrzeby zakładania konta, ale gdy przeczytałam całą historię Velveta... o boże aż zaparło mi dech w piersiach i musiałam to skomenować. TO JEST LEPSZE OD WIĘKSZOŚCI KSIĄŻEK!!!! Genialnie opisujesz odczucia Veletnighta, dosłownie czuję się jakbym była w jego skórze.
Moją wypowiedź mogę zakończyć słowami: WOW!
Red Trumpet jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.01.2009, 22:38   #55
Nordin
Guest

A gdzie ciąg dalszy? siedzę od godziny i przeczytałam całość. Chcę jeeeszcze.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2009, 17:59   #56
Bush

Ruder skąd bierzesz te wszystkie pomysły. Jesteś niesamowita. plis odpowiedz bo jestem bardo ciekawa . nawet próbowałam zrobić takie fs jak ty ale nie wyszło. nie mam takich ściągniętych rzeczy . znaczy fryzur, ubrań, malowideł na twarz i nie umiem tak tworzyć jak ty. PLIS odpowiedz ale mam jeszcze kilka pytań. Mianowicie:
czy sama robisz te ubrania , ja robisz takie superaśne zdięcia, (to samo pytanie co napoczątku->)skąd masz te pomysły na fs bo jestem ciekawa,zastanawiam sie czy nie napisali książki cy coś o tym ,chyba że jesteś tak utalentowana jak najlepsza pisarka
no to to by było chyba na tyle. CHYBA. jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy...
aha prawie zapomniałam:
KIM JEST TA WOLNOŚĆ?????????
jezu zastanawiam sie już chyba od tygodnia ale nic nie moge wymyślić
może kolejny incub lub aqila(chyba tak to sie pisze,nie miej mi tego za złe)albo przywódca incubów (: LOL _no nie wiem_
mam nadzieje że odpiszesz
Bush jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2009, 21:49   #57
Ruder
Guest

Pomysły czerpię z głowy xD Tam jest ich cała wylęgarnia ^^ Nie opierałam się absolutnie na niczym, to FS jest jedyne w swoim rodzaju. A wracając do talentu - owszem, mam go. Piszę od paru lat i wszystkie projekty są jak najbardziej oryginalne i interesujące. A przynajmniej tak twierdzi rzesza moich fanów xD I nie, nie przechwalam się. Sami się tak tytułują xD
Co do ubrań - niestety nie są moje xD Wszystko jest ściągnięte z różnych stron ^^
A co do Wolności - dowiesz się tego we właściwym czasie x3 Nie mogę wyprzedzać fabuły xD
Dzięki za komentarze ^^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2009, 14:37   #58
Aya de Chat
Guest

bardzo, bardzo czekam na następny odcinek :>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2009, 19:07   #59
Bush

Domyślnie

nie wiem co napisać ale chce coś napisać i cały czas nęka mnie myśl:
jezuniu kim jest ten różowowłosy chłopak (znaczy nie jestem pewna że to jest chłopak bo może to być tylko przykrywka ^kamuflarz^lol) jestem też strasznie ciekawa co dalej stanie sie z velvetem _moze zostanie porwany przez tego (nie wiem jak inaczej nazwać różowowłosego żeby nie było powt€rzenia |\ może gej ale to chyba nie wypada /|)wiem że znowu napisałam różowowłosy i znowu a teraz znowu napisałam znowu. CHOLERA nie moge przestać pisać znowu No to zaczne pisać inne zdanie tylko nie wiem co napisać ... no dobra już nie pisze ... ale chce coś napisać ale nie wiem co... no dobra już naprawde nie pisze. lol
papa i pozdrowienia dla wszystkich

kiedy bedzie ten właściwy czas? ja już nie moge sie doczekać nastepnej cześci
cały czas śnią mi sie różne zakończenia ale w każdym dante(jezu znowu nie wiem jak to sie pisze bo są to bardzo ale to bardzo trudne imiona ale są fajne np.nightmare ) ginie. I to jest straszne bo żal takiego chłopca w sweterku z misiem.):

Ruder mam nadzieje że nie przestaniesz pisać tego fs jak wyjdą simsy 3 bo normalnie nie wiem co bym zrobiła...
Chciałam jeszcze się spytać kiedy bedzie nastepna cześć bo nie moge sie doczekać znaczy nie mam za złe że jeszcze nie ma kolejnej czesci bo pewnie musisz to bardzo długo pisać i w ogóle robienie tych wszystkich zdięć...masakra . Dwa razy chciałam robić fotostory ale odechciało mi sie przy budowaniu...no wiec codziennie wchodze na tą strone i sprawdzam czy nie ma kolejnego odcinka i cały czas zadreczam sie myślami o tym co sie stanie dalej w fs...Chciałam jeszcze raz pochwalić twoje fotostory . to jest fantastyczne , po porostu genial.
no to jutro pewnie też napisze post o tym jakie to fs jest coolerskie...
pozdrowionka i jeszcze raz pozdrowionka

AAAAAAAAAAAAAAAAA nie moge się już doczekać następnego odcinka !!!
To jest po prostu majster sztyk (nie wiem jak się pisze majster sztyk ale trudno) The residence jest najlepszą rzeczą jaką kiedykolwiek czytałam!!!! czytałam to już chyba trzy razy! Po prostu cool.

jezuniu, to jest super. wiem ze pisałam ze to jest super już chyba 1000 razy ale nie mam innych pomysłow więc pisze SUPER jeszcze raz. Nie moge już... cały czaas czekam i czekam i myślę o velvecie i dredzie i nie moge sie doczekać... po prostu zaraz zwariuje .,. ale gdy bedzie nowy odcinek pewnie napisze "warto było czekać" bo jest warto znając umiejętności Ruder. .,.
V

Ostatnio edytowane przez Björk : 16.01.2009 - 18:24
Bush jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.01.2009, 17:28   #60
Callineck
Guest

UWAGA! Tymczasowo zbanowana niepokorna Prosiła mnie o dodanie komentarza co też niniejszym czynię:

Droga zumzool wydaje mi się, że zaniedbałaś lekturę regulaminu. Wyraźnie zaznaczone jest, że NIE wolno (wbij to sobie to głowy) spamować. Jakbyś nie wiedziała, to spam oznacza, iż pisze się post pod postem. Rozumiem, jeżeli byłby to Twój tzw pierwszy spam, ale 5 postów POD RZĄD (!) to gruba przesada. Edytuj posty albo coś. A najlepiej je usuwaj.

Co do odcinka - mhrocznie ^^ i bardzo fajnie, podoba mi się długość, zdjęcia, wykonanie i ogólnie wszystko
10.

Już po problemie

Ostatnio edytowane przez Callineck : 16.01.2009 - 18:26
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania