![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Z jedynki pamiętam jak podczas rozmowy sim/facet mówi: łod ea dimna? (moja znajoma twerdzi, że mówią: łod ea winna co twierdzimy, że znaczy to: Czy chcesz wina
![]() *w telewizji w dwójce pamiętam coś takiego: "Ziuba ziuba" *dorosła simka denerwujaca się o coś (chyba na gracza xD że spadła jej jakaś potrzeba): "Łosi! Aloł! " ![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
sul sul - powitanie
eleganda - kiedy coś im stoi na drodze żublish - nie pamiętam z czego ._. oraz inne rzeczy, które znaczenia nie znam: hagabili, lipa [? bodajże było przy rozmowie], hubli da hubli, nishka, pastur [usłyszałam podczas przytulania w łóżku], komisz ?, naszli huluma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
A ja zauważyłam, że zawsze (ale to zawsze), gdy sim zaprasza kogoś przez telefon do domu, to mówi kilka charakterystycznych słów, bardzo tajemniczym tonem
![]() Jak sobie przypomnę to napiszę ![]() EDIT: Zaobserwowałam kilka takich sytuacji i wyłapałam słowa jakie wypowiadają simowie... NP.: Kiedy simka (Dina Kaliente) stała twarzą do ściany a ja kazałam jej iść i położyc się na kanapę, ona żeby to zrobić musiałam obrócić się o 180 stopni. i powiedziała przy tym: Mak erand! ZAbrzmiało jak angielskie słowo: around. I jeszcze było coś takiego: Szie, szie. Mana! (coś jak: Tak, tak. Właśnie.) Albo: ee... bzi bzu ee... la... ![]() Ostatnio edytowane przez Anique : 05.12.2009 - 13:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba jak simy oglądają telewizje i na programie kulinarmym, bardzo często jest "sima and na bara-bara fulasifa and fa '' Fajne to jest
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
albo brara brara brara- co oznaczo komede wypedzi
|
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Pani Zadecka uderzyła Moją Simkę torebką, a ona powiedziała coś w stylu ''Inorito!''
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Jak simowi coś przeszkadza na drodze: Aste! Na frewyc na bluum!!! Braul?...
|
![]() |
![]() |
#58 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Przeczytałem kilka stron tematu i wg. mnie 'bara bara' to bardziej 'bana bana' no ale nvm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
U mnie kiedyś dwie simki,jak śpiewały karaoke to śpiewały "goła dookoła" xD:-)))
|
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
To jest świetne! Znam parę:
Dziadeee! - dzieciak, kiedy woła kogoś z łóżeczka, co mi przypomina słowo "dziadek" xD Kiedy sim nie może przejść: Oh, kapa, stubija. Łosz, ola szutupiko giero giero Hot n Cold - kiedy jest kawałek refrenu i śpiewa słowo "Cause" jak "gaba", więc to może znaczyć "dlatego" albo "ponieważ" |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|