|
|
#51 |
|
Guest
|
Z jedynki pamiętam jak podczas rozmowy sim/facet mówi: łod ea dimna? (moja znajoma twerdzi, że mówią: łod ea winna co twierdzimy, że znaczy to: Czy chcesz wina
![]() *w telewizji w dwójce pamiętam coś takiego: "Ziuba ziuba" *dorosła simka denerwujaca się o coś (chyba na gracza xD że spadła jej jakaś potrzeba): "Łosi! Aloł! "
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Reputacja: 10
|
sul sul - powitanie
eleganda - kiedy coś im stoi na drodze żublish - nie pamiętam z czego ._. oraz inne rzeczy, które znaczenia nie znam: hagabili, lipa [? bodajże było przy rozmowie], hubli da hubli, nishka, pastur [usłyszałam podczas przytulania w łóżku], komisz ?, naszli huluma. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
|
A ja zauważyłam, że zawsze (ale to zawsze), gdy sim zaprasza kogoś przez telefon do domu, to mówi kilka charakterystycznych słów, bardzo tajemniczym tonem
zapomniałam co to były za słowa... Jak sobie przypomnę to napiszę ![]() EDIT: Zaobserwowałam kilka takich sytuacji i wyłapałam słowa jakie wypowiadają simowie... NP.: Kiedy simka (Dina Kaliente) stała twarzą do ściany a ja kazałam jej iść i położyc się na kanapę, ona żeby to zrobić musiałam obrócić się o 180 stopni. i powiedziała przy tym: Mak erand! ZAbrzmiało jak angielskie słowo: around. I jeszcze było coś takiego: Szie, szie. Mana! (coś jak: Tak, tak. Właśnie.) Albo: ee... bzi bzu ee... la...
Ostatnio edytowane przez Anique : 05.12.2009 - 14:03 |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Guest
|
Mi się podoba jak simy oglądają telewizje i na programie kulinarmym, bardzo często jest "sima and na bara-bara fulasifa and fa '' Fajne to jest
|
|
|
|
#55 |
|
Guest
|
albo brara brara brara- co oznaczo komede wypedzi
|
|
|
|
#56 |
|
|
Pani Zadecka uderzyła Moją Simkę torebką, a ona powiedziała coś w stylu ''Inorito!''
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Guest
|
Jak simowi coś przeszkadza na drodze: Aste! Na frewyc na bluum!!! Braul?...
|
|
|
|
#58 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Przeczytałem kilka stron tematu i wg. mnie 'bara bara' to bardziej 'bana bana' no ale nvm
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Guest
|
U mnie kiedyś dwie simki,jak śpiewały karaoke to śpiewały "goła dookoła" xD:-)))
|
|
|
|
#60 |
|
|
To jest świetne! Znam parę:
Dziadeee! - dzieciak, kiedy woła kogoś z łóżeczka, co mi przypomina słowo "dziadek" xD Kiedy sim nie może przejść: Oh, kapa, stubija. Łosz, ola szutupiko giero giero Hot n Cold - kiedy jest kawałek refrenu i śpiewa słowo "Cause" jak "gaba", więc to może znaczyć "dlatego" albo "ponieważ" |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|