![]() |
#51 |
Reputacja: 14
|
![]()
wonderful
![]() Cieszę się, że tak często wstawiasz nowe części, ale muszę przyznać, że niedokładnie przeczytałem, bo mój mózg jest chwilowo wyłączony ![]() Coraz bardziej się wkręcam, czekam na kolejny ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
lizzielovesit więc najpierw wlazłam na tą stronkę -> http://pl.picjoke.com/?date=2009-11-2 tam był ten efekt z gazetą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vipera to ja czekam, na pewno przeczytam jeszcze dziś ![]() chrupek jak mam napisane to wstawiam, co do następnej części to nie mam jeszcze wpisanej w wordzie ani jednej literki ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 25.06.2010 - 22:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
W końcu i ja tu dotarłam.
Trzeba przyznać, że całkiem nieźle piszesz ![]() W jednym odcinku było błędnie użyte "bynajmniej", bo to nie jest to samo co "przynajmniej". To, co mi się jeszcze rzuciło w oczy, to zdanie o utorowaniu drogi do serca Marca. Wewnętrzna blokada na pewno nie utorowała drogi do jego serca, prędzej ją zamknęła. Szatyn nie przyjrzał się zdjęciu w pokoju Li Mei a to źle. Mam pewne podejrzenia co do niego i Chrisa ![]() Dante to kretyn. Powiesić takiego za jaja i do widzenia. Zastanawia mnie trochę, czemu rodzice dziewczyn są tacy starzy, bo przecież Alia jest jeszcze niepełnoletnia ![]() No i bardzo podobają mi się sceny między Li Mei a Marco ![]() Ma chłopak coś w sobie ![]() Czekam na ciąg dalszy ![]()
![]() |
#54 |
|
![]()
Libby dziękuję za komentarz, to moje pierwsze FS i w ogóle po długiej przerwie (chyba z 6 lat) opowiadanie. Staram się robić mało błędów, przecinki i te inne pierdoły, sprawdzam zanim wkleję tekst. Co do różnych sformułowań w zdaniach, to nie zawsze wychodzi, no ale staram się jakoś je dobierać. Mam wrażenie, że najlepiej opisuje mi się sceny miłosne
![]() ![]() Co do samego opowiadania natomiast, to mogę zdradzić, że Dante napsuje jeszcze trochę krwi ( Marco odczuje to dosyć boleśnie. Psychicznie będzie się wykańczał, aż w końcu go poniesie). Co do rodziców, to fakt, nie wyjaśniłam tego ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że się podoba, no i zapraszam serdecznie na kolejny odcinek ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Super! Jestem twoją fanką! Czekam na kolejny odcinek...
|
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
:o i co ja mam powiedzieć? I co ja mam powiedzieć?! Że Twoje fs jest świetne, super? Wszyscy już to mówili :< Wczoraj całą noc czytałam
![]()
![]() |
#57 |
|
![]()
Nadzieja bardzo miło mi to słyszeć
![]() lizzielovesit przy najbliższej okazji, jak będę mieć więcej czasu, to napiszę do Ciebie i wytłumaczę to na spokojnie ![]() Kamis jeju, dzięki za miłe słowa ![]() ![]() A wszystkich, którzy czekają na kolejny odcinek informuję, że będzie jutro wieczorem lub (najpóźniej) w ten poniedziałek ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja głosuję na dzisiaj wieczorem
![]() Kto się zgadza, proszę ponieść rękę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |