![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm...Najbardziej podoba mi się simka nr 1,ponieważ wygląda najprawdziwiej. Nie rozumiem czemu mówicie,że na pierwsza skoro jest najbardziej maxisowa to wygląda sztucznie-skoro lubicie Simsy to powinny wam się podobać takie jakie są.Ale tak ogólnie to ładne szkoda tylko,że mają taką świecącą skórę,ale są ŁADNE
![]() ![]() A gra może Ci się psuć,z powodu braku miejsca na dysku.Ja tak miałam,ale rozszerzyłam dysk i wszystko jest OK. ![]() Ostatnio edytowane przez I-Love-The-Sims : 24.01.2011 - 17:14 |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Ładne simki
![]() Najbardziej podoba mi się 2, nie wiem czemu. Jedynie w ostatniej nie podoba mi się zwężona twarz . |
![]() |
#53 |
|
![]()
Wielkie dzięki za komentarze.
Mam teraz dla was nową parkę, myślę, że prezentacja wyszła mi lepiej ![]() Marina ![]() Yuriki[to męskie imię? ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Przepraszam za te jego nogi w fotelu, ale w każdym tak wchodził ![]() Proszę o szczerą krytykę ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamis : 19.04.2011 - 04:44 |
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 11
|
![]()
Simka ma chyba troszkę za nisko usta... (albo mi się wydaje, ale coś mi się nie podoba z ustami lub nosem). Sim przystojny ^^ Podoba mi się. Prezentacja świetna, foty dobrej jakości - 9/10
![]()
#55 |
|
![]()
Oliwwka - dziękuję za komentarz. Właśnie mi też coś nie grało z ustami albo nosem, ale nie wiem, nosów w ogóle nie umiem 'robić'
![]()
#56 |
Guest
|
![]()
Daj jej nosek niżej i będzie cacy. : d
sim ładny. :> |
![]() |
#57 |
Reputacja: 26
|
![]()
Em, Sim ma moim zdaniem nieco dziwne oczy, ale poza tym niezły. Co do Simki, to mnie się wydaje, że ma za mały nos. A już na pewno za wysoko nozdrza - powinien być troszkę dłuższy. Zresztą, co do nozdrzy, to zauważyłam u wszystkich Twoich Simek, że robisz je zbyt wąskie. I szminka taka... za jasna, zlewa się z twarzą. Jakaś bardziej różowa powinna być moim zdaniem. Jak chcesz, no napiszę Ci, gdzie ściągnąć fajne ^_^
|
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Nayi - Dzięki, faktycznie, za wysoko ten nos
![]() KathySelden - No bo nosy w ogóle mi nie wychodzą u simek xD, następnym razem, postaram się, będę ten nos robiła godzinę, żeby w końcu doszedł do perfekcji! napisz, napisz : D Dobra, macie jeszcze dwie, siostry Coco xD Marika /sorry za tego kota -.-![]() Carolyn ![]() ![]() ![]() Prezentacja do bani, bo nie mam pomysłu. Myślę, że u Carolyn nos mi się udał ![]()
Ostatnio edytowane przez Liv : 16.03.2011 - 10:25 Powód: orly |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Carolyn mi się baardzo podoba. ^^
Marika... blada, jasne oczy i długie włosy... wygląda trochę jak wiedźma... : > |
![]() |
#60 |
|
![]()
Carolyn -jest sliczna yulko troszke podłuzna twarz chyba xd
ale Marika fuuuu jak dla mnie okropnie blada i nos jest okropny ;D |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|