![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
moim zdaniem ogolnie warto choc ciezkie pytanie bo dla jednego tak dla drugiego nie. zaraz wstawie zdjecia z gry. Tam jest szafka ale nie da sie z niej zrobic narożnej ani z z tej szafki normalnej ani z tej z wysunietym blatem jakby barowej - mowie o tych nowych z tego dodatku pasujacych idealnie do tego grilla i lodowki, wiec mam az 3 dodatkowe zeby sie zrobilo naroznie, zreszta zaraz zobaczycie.
jak sie wstawia zdjecia ? bo te opcje wyzej mam nieaktywne wogole dodam wiec tak : http://img80.imageshack.us/img80/9536/screenshot76a.jpg Ostatnio edytowane przez beata18ns : 02.02.2011 - 13:01 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
nie wiem, a może przed instalacją nowego dodatku powinnam wyłączyć obiekty zmodyfikowane? No bo podczas instalki aktualizowała mi się gra, a na stronie jest napisane, że przed aktualizacją trzeba wyłączyć, eh nie wiem. jestem bezsilna, bo co dodatek to reinstalka :/
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
nie zapomnijcie przenieść katalogu Mods na pulpit,jest nowa aktualizacja,wiec większość modów nie jest kompatybilnych,jak np. suwaki od aWt,ja zaraz odpalam grę i sprawdzę te akcesoria
|
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Lady88 oczywiście, że trzeba zabrać z gry mody na czas instalacji dodatków\akcesoriów\łatek. Jeśli ktoś tego nie zrobi, to mogą powstać różne błędy. Tak jak Ilona pisała, niektóre mody nie będą już kompatybilne z nowymi akcesoriami. Np. mod na cenzurę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Ja zaryzykuję tą łatę. Ale dużo w niej rzeczy naprawili, normalnie ja nie mogę! ;/ Oby tylko nic nie zepsuła.
Btw powstawiajcie jakieś foty z nowymi rzeczami z akcesoriów <prosi> ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
tak o to prezentuje się taras w moim nowym apartamencie
pod lodówką jest miejsce na butelki Nektaru i w końcu wanny z hydromasażem nie maja tego durnego dołu-tych butli,które i tak zawsze kasowałam i jedyne co mogę dodać,to gorąco polecam te akcesoria,sa bardziej przydatne niż szybka jazda Ostatnio edytowane przez Ilona : 02.02.2011 - 18:06 |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Jaaaaa
Prezentują się super. Ekran ładowania miodzio ![]() Fajne jacuzzi, i ten stół z krzesłami. Może jednak kupię... Dodawajcie zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia ![]() Ilona, co to jest, obok lodówki, w narożniku? xD
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ogółem zdjęcia super. Chyba sobie załatwię ten pakiet. Zdecydowanie lepsze niż Szybka Jazda, która powinna być rozdawana za darmo! |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
lal, jestem coraz bardziej przekonana do imprezy niz do szybkiej jazdy.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|