![]() |
#51 |
Reputacja: 26
|
![]()
@Liv - ja sądzę, że da się to naprawić... ale to wymagałoby grzebania w SimPE. Ja parę razy to robiłam, ale za pierwszym razem coś popsułam i musiałam znów ściągać dodatek.
Jeśli zaś chodzi o patche - cóż, oficjalna strona Sims 2 nadal nie działa ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy to jest jakiś błąd, czy tak może się w grze zdarzyć ?
Otóż zrobiłem nową rodzinkę, dla simki wybrałem karierę Obiboka, wszystko idzie dobrze, aż nagle gdy poznała z pracy niejakiego Boguś Arymag(taki jeden o siwych włosach) niby ok polepszyłem z nim znajomości tak aby był przyjacielem rodziny bo ![]() Kiedy Zakluczyłem dzwiczki po jego wyjściu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Raczej normalne - też tak mam z innymi Simami.
Grałam rozwiedzioną Simką mieszkającą z rodzicami i dwójką dzieci. I jej były mąż codziennie ich odwiedzał xD Zachowywał się jak członek rodziny. Musiałam go kasować, bo mnie wkurzał ![]() Co najlepsze, to był Sim, którym gram od jego narodzin i mieszkający obecnie w skrzyni domów ![]() Póki możesz zamykać drzwi nie jest źle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
sluchajcie.
moj problem polega na tym, ze gra nie chce sie uruchomic. klikam na ikone ostatneigo dodatku, przyciskac "graj" i...nic. pomozcie :< |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
wejdź do folderu "The Sims 2" na dysku C i pousuwaj pojedyncze pliki pod folderami nazywają się bodajże "accesory.catche" "groups.catche" "cigen.package" itd. gra powinna się uruchomić
![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 06.08.2011 - 18:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 26
|
![]()
Dokładniej to:
Accesory.cache groups.cache cigen.package ContentRegistry Znajdują się one w folderze Simsów 2 w Moich Dokumentach, domyślnie: C:\Documents and Settings\{Twoja nazwa użytkownika}\Moje Dokumenty\The Sims 2 Jeśli gra/Warsztat/inne narzędzi gry TS2 nie jest włączone, można to wywalić bez problemu, gra utworzy nowe. Z mojego doświadczenia wynika, że pomaga to też na problemy z włączeniem Warsztatu i Majstra Plus. Warto też sprawdzić, czy jest otwarty proces o nazwie Sims2*.exe -> w miejscu gwiazdki może być np Ep5. Proponowałabym gdzieś to przykleić, w widocznym miejscu; dodam, że sama tego nie wymyśliłam, korzystałam z rad różnych graczy, głównie z tego forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Szukałam, nic nie znalazłam, więc...
Jak zrobić własną pozę? Wydaje mi się, że widziałam kiedyś na yt poradnik, ale teraz się chyba rozpłynął ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Hej,
Moje Simsy są czarne a głowe mają białą z czerwonym krzyżykiem. Co to może byc? \ |
![]() |
![]() |
#59 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Wrzuć screena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
próbuję, ale gdy wciskam prt sc, a potem wchodze do painta, to tak jakbym zrobiła screena pulpitowi...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|