![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może zorganizować poprzez bohaterów powiązanych z policją jakieś spotkanie z nawołaniem do ostrożności itp.?
Wtedy można by zostawić resztę samą sobie, ludzie by spekulowali co robić i przy okazji każdy by się z każdym poznał. Bo przy obecnym zgrywaniu nieznajomych jakoś kiepsko to będzie wyglądać, każdy z każdym nagle się zna. ![]()
![]() |
#52 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
A nie możemy po prostu wszyscy spokojnie porozmawiać, np. w parku. Od razu musimy wymyślać, że przy okazji swietnie się bawiliśmy obstawiając, kto mógbły nas zabić?
#53 |
|
![]()
Trochę to bez sensu, coś powinno nas wszystkich łączyć.
Przykład: - Cześć, nie znamy się, ale kto próbuje nas wszystkich zabić? No nie. Albo sie wszyscy znamy, albo spotykamy się w jednym miejscu, żeby nadać temu trochę realności. |
![]() |
![]() |
#54 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ok, przyjmijmy, że jutro policja organizuje jakiś taki alarm ostrzegawczy, coś w stylu tego, co napisał Juhas, i robi się kółko różańcowe wokół, i wszyscy jesteśmy ciekawi, co się tam dzieje. Może to by zadziałało?
#55 |
|
![]()
Zobaczymy, może rzeczywiście to poskłada wszystko do kupy.
|
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 25
|
![]()
A jak w końcu z tą fabułą?
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Fabuła niech będzie, ale taka żeby sprzyjała otoczce kryminalnej, a nie romansom z każdą kobietą w mieście. (Pink.
![]()
#58 |
Reputacja: 21
|
![]()
Ja się przerzucam na 'suche' posty. Jest wygodniej i szybciej. Jak mam się z kimś spotkać i porozmawiać to zajmuje mi to 5 postów, a tak wszystko zmieszczę w 1.
|
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
A mi się podoba otoczka fabuły, nie brałam udziału w poprzedniej edycji, jednak z tego, co udało mi się przeczytać, to rzeczywiscie wynika, że nieco proporcje się niektórym pomieszały.
![]() Z drugiej strony gra byłaby nudna bez chociażby najmniejszej fabuły, można co jakiś czas wplatać jakieś ogóle eventy, oczywiście kryminalne, na które każdy moze reagować w jakiś sposób i już inni mogą mieć podstawy do spekulacji na temat mafii oraz kto w niej jest. Właśnie coś takiego jak ten apel. Np. jeden post od organizatora: "Do miasta zjechało się FBI." albo "Każdy mieszkaniec ma obowiązek zjawić się na rewizji osobistej". To tylko luźny pomysł, nie wiem jak na niego zareagujecie. Ostatnio edytowane przez Yuki : 10.10.2013 - 22:04 |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
ja na przykład wyobrażałam to sobie zupełnie inaczej.. bez takiej ilości fabuły, czy wymyślania romansów (
![]() ![]() libby - masz smietny pomysl, mafia to super rozrywka, zmuszajaca do myslenia i pomaga w integracji forum, ale jak dla mnie to jeden wielki bajzel. teraz juz nie wiem, co robimy - ciagniemy fabułę, czy piszemy suche posty? przyznaję się, pogubiłam się i nawet teraz wolałabym zginąć - czy to z rąk mafii czy miasta - niż rezygnować, bo nie lubię się poddawać ![]() (wybaczcie, troche chaotycznie napisane, mam nadzieje, ze ogarniecie) Libby edit: Lubię to ![]()
PRZEPRASZAM, ŻE NIC NIE PISZĘ. PRZYSSAŁAM SIĘ DO MONITORA. Ostatnio edytowane przez Libby : 10.10.2013 - 22:09 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|