|
|
Zobacz wyniki ankiety: W jakim mieście powinna rozgrywać się akcja Forumowego VS? | |||
Sunset Valley |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 10.34% |
Twinbrook |
2 | 6.90% |
Bridgeport |
14 | 48.28% |
Appaloosa Plains |
2 | 6.90% |
Starlight Shores |
4 | 13.79% |
Moonlight Falls |
1 | 3.45% |
Miasto CC |
3 | 10.34% |
Głosujących: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#51 |
Reputacja: 19
|
![]()
Kedziorek, jeszcze nie jestem pewien, wiec niech pozostanie enigmatyczne "jutro"
![]() ****** Jak wszyscy wiecie, Don to zly i okrutny czlowiek. Dlatego mam dla niektorych bardzo zla wiadomosc, dla innych byc moze swietna. Lista szczesliwcow wyladowala w koszu! Tak, dobrze czytacie. Dlaczego tak sie stalo przekonacie sie juz za chwile. Dla niektorych, jest to druga szansa. Dla innych, ponowna walka o wywalczona posade! Modlcie sie o ponowne szczescie, muahahhaha! ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#52 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
1. Nazwa Użytkownika Forum: Libby
2. Płeć: Kobieta 3. Występowanie w filmie: może być częste ![]() 4. Cechy charakteru: Nie było łatwiejszych pytań? ![]() ![]() 5. Własny Sim: nie mam TS 3, więc nie 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: Lubię brać udział w ciekawych przedsięwzięciach, a to właśnie takie mi się wydaje ![]() PS. Kędziorek kazała mi dopisać do cech, że lubię prześladować ludzi ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 28.01.2014 - 00:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 19
|
![]()
Wiec na wstepie chcialbym wszystkim podziekowac za zainteresowanie i zgloszenia. Naprawde spodziewalem sie moze z 6, 7 zgloszen, a bylo ich ponad 20! Naprawde niezmiernie mnie taki obrot sprawy cieszy
![]() Z posrod wszystkich aplikacji wybralem 14 szczesliwcow. Wybor nie byl prosty, ale wszystkich niestety wziac nie moglem. 50% z was wybralem osobiscie, drugie wylosowal za mnie komputer. Mam nadzieje, ze ci, ktorzy sie nie dostali nie beda sie na mnie gniewac. Jest szansa w przyszlosci, ze beda jakies wolne miejsca. Moze wtedy sie wam bardziej poszczesci. Przyjete zgloszenia wstawilem pod spoilerami, aby troche was potrzymac w niepewnosci ![]() ![]() Zgloszenie nr.1 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 2 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 3 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 4 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 5 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 6 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 7 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 8 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 9 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 10 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 11 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 12 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 13 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 14 Spoiler: pokaż Jeszcze raz dziekuje wszystkim za zgloszenia! Pamietajcie, ze byc moze znajdzie sie jeszcze pare miejsc, wiec ta lista nie przekresla waszej szansy wystapienia w VS ![]() Teraz garsc informacji: W zgloszeniach uzylem dla nickow roznych bbcodow. Podkreslone nicki, to zgloszenia, w ktorych user wyrazil chec stworzenia swojego sima. Ostateczny termin na wyslanie postaci przypada na 4 Lutego. Pochylone nicki, to zgloszenia w ktorych, zmianie ulegnie nazwa uzytkownika. W celu ustalenia nowej, skontaktuje sie z uzytkownikiem poprzez PM. Wazna informacja odnosnie waszych avatarow. Ci, ktorzy nie decyduja sie na robienie sima, musza miec na uwadze, ze nie zamierzam zbytnio przykladac sie do wygladu waszych avatarow. Dlatego, ze zamierzam skupic sie na innych, istotnych aspektach. Postanowilem wiec, ze mozecie podeslac mi link do jakiegos sima z internetu, ktorego chcielibyscie wykorzystac jako swojego avatara. Mozecie rowniez poprosic kogos, by wam takiego sima stworzyl. Nie jest to wymagane, ale daje wam taka mozliwosc ![]() Co do konferencji. Na chwile obecna planuje zrobic dwie konforencje, by podzielic was na dwie grupy. Data 1 29 Stycznia (Jutro), Godzina 20. Data 2 30 Stycznia, Godzina 19. Wypowiedzcie sie, czy ktoras z tych dat wam pasuje, a ja postaram was sie odpowiednio podzielic. To chyba wszystko na dzis. Jezeli cos mi sie przypomni, oczywiscie poinformuje was o tym tutaj ![]() A teraz cieszcie sie! Gloria i chwala czeka!!
![]()
![]() |
#54 |
Reputacja: 11
|
![]()
Yaaay, ale się ucieszyłam, jak otworzyłam zgłoszenie pierwsze xd Ogólnie bardzo podoba mi się ten skład, na pewno będzie bardzo zabawnie.
Co do sima z internetu (bo sama trójki nie posiadam), dzisiaj może kogoś poszukam, w razie czego edytuję posta. Obydwie daty mi pasują, ale pierwsza najbardziej. ![]()
![]() |
#55 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ale fajnie! :>
Mi osobiście obie pasują, ale ja jako stary sklerotyk i ofiara nagminnego lumbago, preferuję jutro o 20. ![]()
![]() |
#56 |
Reputacja: 23
|
![]()
yaaay! ;D
co do sima to poszukam, podeśle na gadu czy coś ![]() a daty pasują mi obie, jestę nołlajfę więc.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
a co z numerami GG ? podesłać ci czy coś ?
(co do daty i godziny, jestem tego samego zdania co Flop, więc proszę, nie rozdzielaj nas i nie dawaj do innych grup. :c )
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 28.01.2014 - 19:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Reputacja: 12
|
![]()
smuuuuuuuuuuuuuuut :c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 12
|
![]()
nie wierze. ze sie dostalam, no ale z dat konferencji bardziej mi pasuje. 30 stycznia o 19.
![]() |
#60 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Jak dla mnie obie daty są okej, raczej powinnam mieć dostęp do neta. Nie jestem jednak pewna czy dam radę wejść - jest ostatni tydzień przed feriami i codziennie mamy po kilka testów. ;_;
Okej, poszukam jakiejś simki. ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|