![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. Jak sie dotknie tego ściągnietego grzybka to w magazynku pokazują sie składniki i magimony. Ale w magazynku ,,wszystkie" pokazuje sie również taki znak zapytania. Jak daje żeby wyświetlił sie opis tej rzeczy to jest napis po angielsku i cyfry. Co to jest?? I jeszcze w ładowarce różdzek na dodaj też jest jakiś składnik po angielsku
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Wiesz co ja kiedy zrobiłem inną kombinację to ożywienie miałem aż dziewięć a nie robiłem tego tyle razy!
Dziwne nie? Chyba jeżeli robi się inną kombinacją to mam więcej tego czaru do użycia! fajnie nie?! |
![]() |
#54 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No to więc było jeszcze jedno kłamstwo żekomego"MAKSISA"! Mój Blog: pmk.ziomek.us (bez www) Ostatnio edytowane przez ppp : 23.04.2005 - 08:02 |
|
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
no mnie sie robiło tak samo <IdENTYCZNIE>
jak wrzycałem miody to potem bylo BKM czy jakoś tak i wychodziło cos ffajnego |
![]() |
#56 | |
Guest
|
![]() Cytat:
CARAJB-co ffajnego, tak?to jest po prostu róg obfitosci... ![]() EDIT:Hej! w końcu tam jest opcja 'make' , a jak się kliknie, to tam jest następna...moze da się takz robic, ze w tym 'make' bedzie wiecej takich opcji?proponuje wymieszac wiecej skladnikow w taki sposob, np. trzy poty ropuchy itp. ![]() Ostatnio edytowane przez ♪Suzka♪ : 26.04.2005 - 10:06 |
|
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Mam nowy problemik! Mam ściągniętego tego grzybka i jak wiadomo po jego dotknięciu w magazynku pokazują się magimony. Miałam ich chyba z ponad 3000, ale gdy chcaiłam moją rodzinę przeprowadzic do Abrakadabrowa pisało, że mam ich -2 A jak zarabiałam ,,uczciwie"
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ale nie dzisiaj bo juz jest pozno chyba nie zapomne pozdrówka!!! |
|
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Nie mam i nie miałam simisów abrakadabra...
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Ja nie grałem rok w abre (pęknięta CD
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|