![]() |
#592 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mnie denerwuje to,ile czasu Simom zajmuje zjechanie windą na dół,muszę ich tam kierować przed przyjazdem autobusu/samochodu do pracy,bo inaczej to zawsze się spóźniają. ;/ --- A w ogóle to istnieje możliwość,by jakoś pozbyć się sławy,tzn. przestać być Osobistością? U mnie,co jest zresztą logiczne,dzieci celebrytów gdy wchodzą w wiek 'szkolny' też stają się sławne,najczęściej otrzymują na wstępie 3 gwiazdki,choć tym razem przydarzyło się coś dziwnego-urodzili mi się bliźniacy i jeden ma 3 gwiazdki,a drugi 2 oO Ostatnio edytowane przez Rainbow : 28.12.2010 - 12:58 |
|
![]() |
![]() |
#593 |
Guest
|
![]()
Moje pytania brzmią:
1. Jak mieć swój własny klub co można z nim robić, czego nie i wydatki z nim związane. (najlepiej też fotki dołączcie) 2. Według was opłaca się być wampirem? 3. Możecie mi opisać nowe kariery? (po proszę szczegółowo) 4. Czy w apartamentowcach można mieć mini ogródek na hodowlę roślinek? 5. Czy jeśli ma się dodatek Kariera można gasić pożary, rozwiązywać zagadki i łapać duchy w apartamentowcach? 6. Czy w nowym mieście są jakieś nowe publiczne budynki? (oprócz apartamentowców) 7. Jakieś nowe interakcje z otoczeniem? 8. W którymś z wątków przeczytałem że są namioty, to właśnie den dodatek je ma? 9. To jest to rozkładane łuszko czy nie? 10. Możecie dać zdjątka nowych przedmiotów? (plis) To na razie tyle, jutro będę miał dodatek PZ po jadę do Krakowa więc chciałem żebyście mi opowiedzieli na te moje frustrujące mnie pytania. Z góry dziękuje ![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Raczej nie da się pozbyć sławy, moje narodzone simki po 5 - gwiazdkowej mamusi i 3 - gwiazdkowym tatusiu też mają po 3 gwiazdki. Swoją drogą, strasznie łatwe jest zdobywanie kolejnych poziomów gwiazdorstwa, aż za łatwe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
2. Moim skromnym zdaniem tak, gdyż Sim zyskuje np. zdolność szybkiego biegania, czytania w myślach innych, grania na ich emocjach. Ponadto, bardzo fajnie się pożywiają ![]() 3. Jedyną nową karierą jest kariera filmowa, jako miejsce pracy powstało studio filmowe. Kariera ta dzieli się na dwie drogi. Jedna to aktorstwo, druga - reżyserowanie. 4. Raczej nie. 5. Tak. 6. Tak, studio filmowe, a oprócz tego są specjalne budynki, spełniające dwie funkcje, np. w ratuszu mieści się wojsko, polityka i policja, w jednym z wieżowców jest spa i księgarnia. Połączono również biznes i dziennikarstwo z restauracją. 7. Tak, są, np. bara-bara w jacuzzi i windzie, rozdawanie autografów i robienie zdjęć z fanami gdy jesteś celebrytą... I tak dalej. 8. Nie, namioty dochodzą z dodatkiem Wymarzone Podróże. 9. Nie. 10. Nie chce mi się ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez hellraiser : 28.12.2010 - 14:08 |
||
![]() |
![]() |
#596 |
Guest
|
![]()
Dziękuje Chrzan!
Ale na pewno nie można mieć ogródka? Nawet na balkonie? Szkoda ![]() Cóż nie można mieć wszystkiego ![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |
|
![]() Cytat:
4. Przed jednym z apartamentowców jest miniogródek. Kupując tam mieszkanie dostaje się możliwość wstępu do tego ogródka i można go uprawiać [a nawet stawiać mebelki ![]() 5. Z rozwiązywaniem zagadek w apartamentach miałam o tyle problem, że raz gra zakazała mi jechać do kogoś, by przeszukać śmietnik. Wg wskaźnika na mapie miałam jechać do jednego z apartamentów w mieście. Tyle, że tam nie ma normalnego śmietnika, tylko są te zsypy w ścianach i nie było nigdzie lupy podpowiadającej, gdzie szukać ![]()
![]() |
![]() |
#598 |
Guest
|
![]()
Rozumiem
![]() A tu można powiedzieć moja 2 seria pytań XD: 1. Powiedzcie mi jeszcze szczegółowo o tej dorywczej pracy miksologa czy jakoś tak i o zakładaniu własnej kapeli (Ważne dla mnie jest opisanie kapeli bo kiedy już będę miał dodatek chce na wstępie se założyć swoją własną) 2. Jest jeden rodzaj jacuzzi tak? 3. Ostatnio oglądałem filmik gdzie było "jakieś" nowe auto z PZ czy są jeszcze jakieś inne? 4. Gdzie mam ćwiczyć z kapelą kiedy mieszkam w apartamentowcu? 5. Czy jeśli ktoś ukradnie ubrania kiedy jesteś w jacuzzi potem masz jakiś negatywny na strojnik lub coś innego? 6. Da się podam odzyskać skradzione ubrania? 7. Co się stanie kiedy zostaniesz okradziony w metrze? (chodzi mi o to co ci ukradną wtedy) No to tyle co mnie dręczyło (chyba) proszę o odpowiedz a najbardziej zależy mi na tej własnej kapeli. Z góry dziękuje ![]() I jeszcze kilka pytanek: Powiedzcie mi czy są jakieś nowe "wyzwania" i czy można nagrywać filmiki z the sims 3 więcej niż 30 sekund, jak tak to ja? (chodzi o tą nagrywarkę już z simai czy jak to zacwać ![]() Ostatnio edytowane przez Matis78 : 28.12.2010 - 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
|
![]()
To ja się dorzucam z takim jednym zapytaniem wychodzącym raczej z głupoty Dot, niż z ciekawości. Kiedy Sim-Wampir przebywa na słońcu, po godzinie lub dwóch, dostaje nastrójnik "nagrzany". Po trzech godzinach mdleje, i pojawia się nastrójnik w czasie dwóch dni, że Sim-Wampir będzie walczył o życie. Z czystego egoizmu nie sprawdziłam, co się wtedy stanie, gdyż Dot ma dzieci, a konkretniej trójkę. Jednak nie chciałabym, żeby ktokolwiek zabijał Sima tylko po to, żeby to sprawdzić. Ale się pytam: co się wtedy stanie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Guest
|
![]()
Gralladina, wampir poprostu straci swe moce, takie jak czytanie w myślach, szybki bieg itd. Nie ma mowy o śmierci.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|