|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
@up:
Nie ma.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Właśnie doświadczyłem (a raczej moi Simowie) błędu z dodawaniem niechcianych dzieci. Otóż moja Simka zaraziła się klątwą mumii w Chinach no i chciałem ją uleczyć Sfinksem (specjalnie), a przy okazji zrobić sobie wakacje. No i po przyjeździe zauważyłem, że moja Simka ma nastrójnik 'złamane serce'. No to patrzę, czemu, ano dlatego że jej mąż zmarł, ale jej mąż stoi obok. Patrzę na drzewo genealogiczne a tu ona ma jakąś nastolatkę na córkę z jakimś wstrętnym staruchem Mussaką Sasamuką czy jak mu tam, nie no myślałem że mnie krew zaleje. I tu pytanie - jak się jej pozbyć? Czy ona będzie tak na zawsze jak wyjadę tą rodziną do Egiptu? ;/
No chyba że tak ma być, to ja ją chętnie przygarnę i się nią zajmę... <myśli o 'morderstwie'> ![]() Edit: Już nieaktualne. Pomimo zapisu gry z tym dzieckiem gra cofnęła się do czasu gdy rodzina zamierzała wyjechać do Egiptu. Ostatnio edytowane przez hellraiser : 25.09.2010 - 17:57 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Brakuje mi dwoch. Z jakies 4 znalazlam tam gdzie Dong Huo. Brakuje mi dwoch. Ktos wie gdzie mga byc?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
słuchajcie, co jest ze śpiewaniem ?? moja simka śpiewa piosenki jak by jej słoń na ucho nadepną ale w Chinach np. spotkałam simkę co ślicznie śpiewała. mam 10 poziom muzyki i nie wiem, czy to jest zależne od trenowania?? tak samo jak i z wężem ze trzeba pograć i sie sim nauczy ładnie grać ??
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
A może to zależy od barwy głosu sima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
mój sim chce podróżowac z innym simem, z którym nie mieszka. Klikając na telefon i wybierając funkcje podróżuj mogę podróżować tylko z osobą z którą mieszkam. Jak wybrać osobę z poza domu? Muszę się bardziej zaprzyjaźnić czy wprowadzić?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
niestety - wprowadzić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Gdzie jest kopalnia? Wiem, że gdzieś w Egipcie, ale nie wiem dokładnie gdzie. I nie chodzi mi o tę co są tam takie żółte oczy i kilof przed nią, tylko taką co można do niej wejść. Jest w niej nawet jedna misja. To jest kopalnia... miedzi chyba.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
cherrie to nie będzie na takim półwyspie? Dużo tam można właśnie miedzi znaleźć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|