![]() |
#612 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak jesteś detektywem to dzwonią do ciebie simowie z problemami to rozwiązania, możesz też szukać spraw za pomocą komputera
![]()
![]() |
![]() |
#613 |
|
![]()
Jeśli jesteś stylistą to, poza tym że od 9-19 możesz stylizować w tym budynku nowym., to dziennie pojawiają się dwie-trzy oferty (chyba dopiero od 2-3 poziomu kariery, ale nie pamiętam, bo jakoś szybko ją przeleciałam
![]() ![]() Jak się dojdzie na szczyt kariery to na stałe (nawet po zmianie zawodu) dostaje się pozytywny nastrójnik za wyczucie stylu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Guest
|
![]()
Hej wszystkim, właśnie zainstalowałam ten dodatek. Ale nie będę w niego grać, bo nie moich dodatków tych zainstalowanych przez gre np. Riverwiew. A w tym oknie, jak się włącza gra na początku, to widać, że są zainstalowane. Jak mam je odzyskac? Wiecie, nie chce instalować od początku.
Ostatnio edytowane przez Justysss : 05.06.2010 - 22:35 |
![]() |
![]() |
#615 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Reputacja: 20
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Guest
|
![]()
O nie, reinstalka musi pomóc. Już odinstalowałam, właśnie ściągam wszystkie patche jakie wyszły.
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
|
![]()
Hej, czy wiecie czy te kataklizmy to pojawiają się tylko podczas gdy sim wykonuje konkretny zawód czy ogólnie???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#620 |
|
![]()
Ależ wymagające te SimBoty! Pallad, szlif sercowy...
![]() A ja jakie miałam problemy z grą... Aż wstyd się przyznać. Zależało mi na jednej sukience ze Store i ona mi się nie chciała wyświetlać. W końcu się okazało... że ta sukienka jest tylko dla dorosłej, a ja chciałam w nią ubrać młodą dorosłą... lol Ogólnie to wielkie dzięki Ilona za ten sposób instalacji dodatków, jest dużo lepszy od starego. Na razie Simomaniacy! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|