![]() |
#622 |
Guest
|
![]()
Gdzie jest kopalnia? Wiem, że gdzieś w Egipcie, ale nie wiem dokładnie gdzie. I nie chodzi mi o tę co są tam takie żółte oczy i kilof przed nią, tylko taką co można do niej wejść. Jest w niej nawet jedna misja. To jest kopalnia... miedzi chyba.
|
![]() |
![]() |
#623 |
Reputacja: 10
|
![]()
cherrie to nie będzie na takim półwyspie? Dużo tam można właśnie miedzi znaleźć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Guest
|
![]()
Jak zwykle tydzień tego szukałam napisałam na forum i zaraz dostałam tam misje xd Ale i tak dzięki. To mam jeszcze jedno pytanie: moja simka nie chce już kopać w tych miejscach w każdym kraju porozrzucanych po całym mieście, to ma ikonkę pędzla. W żadnym nie chce kopać, bo mówi, że nie może się tam dostać :/ podeszłam nią nawet pod samo miejsce wykopaliska a ona dalej nie chce tam kopać. Da się to jakoś naprawić?
|
![]() |
![]() |
#625 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam to samo. Myślałam, że to dlatego, że grałam simbotem... Widać to jest poważniejszy błąd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Reputacja: 12
|
![]()
Witam, wiecie może czy może być w jednym otoczeniu wakacyjnym parę obozowisk ? I jaki jest kod aby można było remontować obozowisko ?
![]() |
#627 |
Reputacja: 11
|
![]()
Chyba może być kilka obozowisk. Można bez kodu edytować, klikając "edytuj miasto" jak w normalnym otoczeniu. A jeśli się mylę, to można kodem. Wpisujemy "TestingCheatsEnabled true", a później klikamy na parcelę z wciśniętym shiftem i wybieramy "buduj/kupuj na tej parceli"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Reputacja: 15
|
![]()
Czy ktoś wie, gdzie mogłabym znaleźć muzykę z otoczeń wakacyjnych? Zależy mi głownie na Simharze. No chyba, że można jakoś ją "wyciągnąć" z gry.
Po prostu owa muzyczka mnie wenuje i fajnie byłoby ją znaleźć na swoim winampie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Guest
|
![]()
tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=dOXDg..._order&list=UL jest soundtrack z Egiptu, niestety wszystko co znalazłam =(
ale na profilu tego ktosia masz jeszcze inne soundtracki, z Chin i Francji: http://www.youtube.com/user/Simasters a tutaj jeszcze kilka piosenek z sims 3 ogółem: http://www.youtube.com/user/Cjdamon042 jeśli chcesz to ściągnąć to wejdź na www.video2mp3.net, wklej link z youtuba w białe pole i kliknij 'convert'. mam nadzieję, że jakkolwiek pomogłam =) |
![]() |
![]() |
#630 |
Reputacja: 15
|
![]()
Szkoda, że tylko tyle, ale i tak dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |