|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kolejne foty moich ludzi.
Tutaj Johnny Bling jedzie swoim motorkiem. Uwielbiam most w Bridgeport! ![]() Betty odrabia lekcje, już jest dzieckiem "szkolnym". ![]() Erick i Betty oglądają TV. ![]() A tutaj cała rodzina przed telewizorem... ![]() Eric był na wycieczce szkolnej do komisariatu policji, zdecydowała się na odrabianie lekcji... na ziemi. ![]() Betty w domku na drzewie. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]() Żądze Emily Rose - część 1 Emily Rose wprowadziła się do nowego domu w Sunset Valley. ![]() Już drugiego dnia poznała bogacza, Gobiasa Koffi. ![]() Żądna pieniędzy Emily, postanowiła rozkochać w sobie Gobiasa. Ich znajomość zaczęła rozkwitać... ![]() Zakochani umówili się na randkę na plaży. Po udanym pikniku, Emily zabrała Gobiasa na spacer po plaży. ![]() Dziewczyna oświadczyła się starcowi. ![]() On z radością przyjął zaręczyny. ![]() CDN...
![]() |
#3 |
|
![]()
Ok, to teraz kolejne moje zdjecia ^^
Gaara podrosl i stal sie malym dzieckiem ![]() Czas na zabawe ![]() ![]() ![]() I czas na nauke chodzenia oraz mowienia ^^ ![]() ![]() Tutaj Hikari bawi sie z synkiem. ![]() Kai przygotowuje zagraniczne danie mniam ^^ ![]() Jak sie pozniej okazalo Hikari zaszla znowu w ciaze... ![]() ![]() Jaki ojciec taki syn ;D wygladaja prawie identycznie ^^ ![]() Czas porodu nadszedl - nie ma to jak rodzic dziecko na sieni xD ![]() I tak narodzila sie dziewczynka Ayumi. ![]() Hikari z Ayumi na rekach oraz w tle bawiacy sie Gaara. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Eyvee- ale Gaara jest śliczny i taki słodki.. ^^ - jak podrośnie (ok. wiek młody dorosły) chętnie bym go zeswatała jedną z moich simek.. oczywiście jeżeli dałabyś mi go do pobrania, ale na takie prośby poczekam aż urośnie..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Przeglądam już ten temat od bardzo dawna, więc postanowiłam, że i ja coś wrzucę. Może nie jest to tak ciekawe jak wasze opowiadania, ale mogę spróbować
![]() Od lewej Matthew Hamming i jego żona Emily, dziewczyna w rudych włosach to ich córka Robin Stinsfire, facet obok niej to jej mąż Swarley Stinsfire. Dziewczyna w czarnych włosach to córka Swarleya i Robin - Enya, a czarnowłosy chłopak to jej narzeczony. Dzieci to bliźniaki - rodzeństwo Enyi i potomstwo Swarleya i Robin. Mam nadzieję, że wszystko jasne ![]() ![]() Gram już trochę czasu tą rodziną, a wiec opiszę w skrócie jej historię. Matthew Hamming poznał piękną wampirkę Florencję Dark, która niestety tragicznie zmarła z głodu. Jednak nie pozostawiła Matthew samego; urodziła mu syna Scottiego, który jak się okazało jest wampirem. Matthewowi (tak to się pisze?) brakowało jednak drugiej połówki, więc wkrótce potem hajtnął się z Emily. Scottie dorósł i ożenił się z piękną wampirką Alice, z którą ma syna Pablo. Pablo jest obecnie nastolatkiem. Emily urodziła dziewczynkę, którą nazwali Robin. Robin, będąc dorosłą poznała mięśniaka Paula, który okazał się dupkiem i ją zdradził. Zaczęła coraz częściej chodzić do walusia, gdzie poznała Swarleya. Zakochali się w sobie i urodziła im się córka Enya. Enya poznała Sebastiana Stikera na studniówce. Tymczasem Robin i Swarley zapragnęli mieć kolejne dziecko. Urodziły im się bliźniaki, które gra nazwała Roberto i Stephanie. Enya została dziewczyną Sebastiana, który później wprowadził się do nich. To tak w skrócie ![]() Sebastian i Enya bardzo się kochają. Nie szczędzą sobie słodkich słówek i podarunków. ![]() Sebastian jednak postanowił pójść o krok dalej. Zaprzyjaźnił się z ojcem Enyi, a następnie poprosił go o rękę córki. Swarley był bardzo zaskoczony, ale ostatecznie zgodził się, bo wiedział, że Sebastian to dobry chłopak. ![]() ![]() ![]() Sebastian był wniebowzięty. Postanowił zabrać Enyę na romantyczną kolację, ale jak się okazało w Bridgeport nie ma eleganckiej restauracji, więc zabrał ją do baru. Po posiłku zaprosił ją za budynek gdzie wyznał jej swoją miłość i podarował kwiaty. ![]() Dziewczyna była mile zaskoczona. Dosłownie chwile później Sebastian klęknął przed nią, wyciągnął pierścionek i spytał "Wyjdziesz za mnie?". Enya nie spodziewała się tego, ale doskonale wiedziała, czego chce. Krzyknęła tylko "TAK!" i rzuciła się w ramiona ukochanego. ![]() ![]() Resztę nocy spędzili w milczeniu, patrząc w gwiazdy... ![]() Jakiś czas potem Enya urządziła wieczór panieński u walusia, na który przyszedł przystojny tancerz z seksowną łysiną ![]() ![]() ![]() Babcia jak się wygina ![]() koniec imprezy dziękuję, dobranoc ... zgon ![]() ![]() ![]() Później odbyło się huczne wesele, na które młodzi zaprosili tylko najbliższą rodzinę. ![]() ![]() CDN To narazie tyle, jeśli chodzi o moją rodzinę. Może jeszcze dodam więcej zdjęć, ale nie wiem czy was to zaciekawi, bo ja trochę przynudzam ![]() dziękuję za uwagę.
![]() |
#6 |
|
![]()
suomii - dziwna mina jak się rzuca w ramiona ta Enya
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Rodzina Green odc.1
Młode małżeństwo Jenifer i Justin wprowadzili sie do domu, który kupili im rodzice Jenifer Zack podjął prace sportowca ![]() a Jenifer chciała zostać rzeźbiarką ![]() Chcieli jak mieć dużą rodzinę więc postanowili mieć dziecko, Jako, że Jenifer pracowało w domu nic nie stało na przeszkodzie ![]() Zack zaczął dużo trenować, aby zdobyć awans przecież będzie musiał wkrótce utrzymać dziecko ![]() Przepraszam, że tak krótko ale wkrótce dodam więcej zdjęć Ostatnio edytowane przez Spectrum : 30.07.2011 - 14:48 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Heh, dziwnie się patrzy na dom w którym zaczynała się moja Saga Bardów. Wszak Kostka Cukru to mój "kultowy Dom". Teraz też mieszka tam ktoś z Klanu, chociaż ja gram teraz innym odłamem tej rodziny. No a trochę tych odłamów jest...
Betty na rowerku. ![]() Służąca czyta gazetę ma uroczej fontannie. ![]() Oto jak przerobiłam Bridgeport moich Bardów. ![]() Edit: http://www.youtube.com/watch?v=CpYvxCt9sc8 Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 30.07.2011 - 14:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Rodzina Green odc.2
![]() Jenifer zatrudniła się jako rzeźbiarka, oprócz rzeźbienia w glinie lub drewnie przyrządzałą smaczne posiłki ![]() Zack wstawał wcześniej aby ćwiczyyć ![]() Jenifer zaczęła mieć poranne mdłości ![]() a wkrótce okazało się, że jest w ciąży ![]() Dni podczas ciąży Janifer minęły szybko przyszłą matka nie odpoczywała i nadal, rzeźbiła, a Justin Osiągnął 5 poziom wysportowania Wkrótce urodziło się ich pierwsze dziecko, nazwali je Alex ![]() ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Spectrum : 31.07.2011 - 15:51 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Einarr, Twoja Jenifer ma taką samą sukienkę, jak ja w realu
![]() Dobra, ciąg dalszy mojej rodzinki. Enya po ślubie musiała napisać listy z podziękowaniami za prezenty. ![]() Roberto i Stephanie stali się nastolatkami, a Matthew i Emily zestarzeli się. ![]() No ale przenieśmy się do Scottiego - syna Matthewa z poprzedniego małżeństwa. Oto on: ![]() Oraz jego małżonka Alice: ![]() Pablo stał się młodym dorosłym i zakochał się z Belisamie Hemlock. Chodzili razem na randki i na dżamprezy i w ogóle ![]() ![]() ![]() To na razie tyle, bo gra mi sie rypie i mam jakieś błędy, ale pracuję nad tym ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|