![]() |
#621 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi SimCity śmiga aż miło. Nic się nie tnie. Mam za to grę Cities XL Platinum, jest lepsza pod wieloma względami od SimCity, ale tnie się strasznie, dlatego właśnie, że ma skopaną optymalizację. Pisana była pod jednordzeniowy procesor i nie bardzo obsługuje kilku rdzeniowe. Niby dali jakąś łatkę, można też zmusić grę do korzystania z wielu rdzeni, ale i tak gra nie działa idealnie, pomimo moich 8GB RAMu, czterordzeniowego procka i przyzwoitej karty grafiki. The Sims 3 również ma skopaną optymalizację, z dodatku na dodatek co raz bardziej się muli i wlecze, ale i tak wolę ją od dwójki. Nie mogłabym wrócić do zamkniętego otoczenia. Po prostu "coś za coś", albo jak mówią Anglicy: "Nie możesz zjeść ciastka i mieć ciastko".
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 |
|
![]()
Ale w SimCity chodzi mi akurat o silnik animacji pojazdów itp.. mówili, że każdy sim ma swój dom, pracę i cel, a samochody jeżdżą do najbliższych domów/prac do tego liczba ludności jest sztucznie nabijana ;o Więc silnik w TS4 też mogą zwalić (że jednak simy będą się korkować i nie będzie tak idealnie jak mówią) a co za tym idzie z optymalizacją też mogą coś sknocić znowu.. EA mało rzeczy robi dobrze tym bardziej teraz.. wypuszczają półprodukty i chcą jak najwięcej sprzedać jeszcze przed premierą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
|
![]()
Mi się podoba tylko ta dziewczyna w bereciku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Reputacja: 21
|
![]()
Tak w ogóle to nie powiedziałbym, że to jakieś nowe zdjęcia, tylko raczej inne ujęcia tych samych kilku simów, których pokazują nam na okrągło...
Czekam na najbliższy czat i newsy z trybu budowania, CAS-u mi wystarczy :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Brrr, no gry z takimi stopami to ja bym nie kupil
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
|
![]()
@UP UP I "rozdzielone paluszki" by się przydały... Te "odlewy" nie wyglądają zbyt korzystnie. Nie to, żebym patrzyła Simom na stopy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Guest
|
![]()
Śmięm twięrdzić iż Państwo za bąrdzo narzękają.
Kto teraz patrzy na stopy ._. !? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|