|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Skąd wziąć taśmę klejącą? Dostałem zadanie żeby naprawić laptopa znajomemu i w treści pisało: "Weź laptop oraz taśmę klejącą i sprawdź, czy uda się go naprawić". Naprawiłem laptopa, ale kiedy jadę do znajomego opcja "Oddaj laptopa" jest nieaktywna:/
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
witam
Jestem nowy ale w simsy gram juz hohoh teraz mam problem z 3 otóz mam spoko rodzinke i mam juz 2 dzieci tzw małych ![]() ![]() czekam na pomoc dzieki |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
kupując w sklepie jakieś warzywo,możesz jednocześnie je zasiać.
warzywa ze sklepu są traktowane i jako do zjedzenia,do zasiania,więc sadź śmiało ![]() a krzewów warzywnych w trybie budowania nie ma. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzięki Chryzantem...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem.Otóż mój sim jest dobrym przyjacielem innej simki i jest nią zauroczony.Nawet jak wprowadziła się do niego to dalej nie może się jej oświadczyć.Próbowałem już tysiące razy "flirtuj" czy "pocałuj" ale dalej nic.Czy ktoś wie co robię źle?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No to ja też mam pytanko. Wziąłem ceche kleptomana i poszedłem do sąsiada jakiegoś, ale niemam opcjii żeby ukraśc np. telewizor więc jak mam coś ukraść?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja mam kilka pytań:
1.Stworzyłam dwie siostry - jedna gruba, druga chuda. Tej chudej znalazłam męża i urodziła im się córka. Kiedy podrosła okazało się, że też jest gruba. Jak to możliwe? Odziedziczyła otyłość po ciotce? 2.Próbowałam ją jakoś odchudzić, ale się nie dało. Ćwiczyła kilka dni i nic. Czy da się coś jeszcze zrobić? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem.Otóż mój sim jest dobrym przyjacielem pewnej simki i jest nią zauroczony.Niestety nawet po wprowadzeniu simki do niego nie może się jej oświadczyć.Chociaż brałem tysiące razy "flirtuj" i pocałuj" a nawet bara-bara to dalej nic.Dlaczego tak się dzieje?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Helena a co to są za litery przy tej palecie kolorów ? Nie zwróciłam uwagi na to w grze....
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
agnieszka, to jest numer koloru, graficy często tego używają. Jak wpiszesz odpowiednie cyfry, to masz kolor.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|