![]() |
#642 |
Reputacja: 10
|
![]()
heh dzięki...
![]()
![]() |
#643 |
|
![]()
Ciąg dalszy losów Klanu Bardów. Nadal gram Bling'ami, odłamem Bardów.
Eric dorósł i stworzyłam dla niego Simkę. Bardzo szybko zaszła w ciążę, więc musieli się śpieszyć ze ślubem... ![]() Wzruszona familia: Od lewej Betty (siorka pana młodego) oraz jego rodzice, Patty i Johnny. ![]() Zdjęcia z ceremonii. Panna młoda ma na imię Natalia. ![]() ![]() ![]() Krojenie tortu... ![]() Panna młoda usiadła przy stoliku z teściową ![]() ![]() A przy drugim stoliku siedzi pan młody razem z ojcem i siostrą. ![]() A tutaj impeeeeezka! ![]() Zbliżenie na Betty, siostrę Eric'a (pan młody) ![]() Na drugi dzień brzuszek Natalii nieco podrósł ![]() ![]() Na śniadanie reszta tortu z wesela. ![]() Betty w basenie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
|
![]()
Anie-masz zajefajną rodzinkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
|
![]()
Ciąg dalszy losów mojego Klanu Bardów... Przez moją opieszałość o mały włos, a część Klanu zmarła by bezpotomnie... Uparłam się mieć pełną kontrolę nad wszystkimi członkami klanu. Z Modem NRaas Story Progression wyłączyłam dla nich postęp historii... W rezultacie dzieciarnia porosła, ale się z nikim nie związała... Muszę to naprawić. A na razie fotki Blingów...
Eric pisze listy z podziękowaniami za prezenty ślubne, które dostali z żoną od rodziny i krewnych. Te prezenty to głównie ozdoby naścienne, dwa obrazy powiesiłam na ścianie w salonie. Był też robot kuchenny. ![]() Urodził się im syn, nazwałam go Fred. Nie mam już pomysłów na imiona dla dzieciaków. ![]() Fred na rękach u ojca. ![]() Natalia i Eric wybrali się na romantyczną kolację do nowo wybudowanej restauracji. ![]() Byli też w nowej siłowni... to miasto się rozrasta! Ostatnio otwarto kilka nowych lokali. ![]() Natalia chce wrócić do formy po ciąży. Nieźle jej idzie ![]() ![]() Podrośnięty nieco Fred na rękach u cioci Betty. Ciocia Betty jest najlepszą uczennicą, niedługo kończy szkołę. ![]() Mały Freddie (nie Kruger!) bawi się cymbałkami. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
|
![]()
witam
![]() ![]() kto nie pamięta: klikt klik klik Tak więc Shine stała się nastolatką ![]() ![]() I zaczęła pokazywać na co ją stać. Policja ją odwiozła za rzucanie jajkami w drzwi sąsiadów... ![]() Nadia nie była z niej dumna, Shine dostała szlaban oczywiście. Ale Kai kazał jej wynieść śmieci i szlaban został anulowany. ![]() Shine skorzystała z tego że odwiesili jej szlaban i poleciała na imprezę gdzie piła słodkie drinki ![]() ![]() Shine zaczęła żałować swojego zachowania i tego że zaniedbuję rodzinę więc zabrała brata do parku ![]() ![]() ![]() Mały Dylan podrósł i chciał zostać rajdowcem ![]() ![]() Shine trafiła w szkole na przystojnego chłopaka imieniem Elton. Elton przeprowadził się do Bridgeport z sunset valley. Był zagubiony w dużym mieście więc Shine chciała mu pomóc ![]() ![]() ![]() Patrzyła mu głęboko w oczy... Aż w końcu zostali parą ![]() ![]() ![]() Nadia uczyła Shine prowadzenia... Jak widać po dymku wolała by już biec za samochodem niż siedzieć w samochodzie, gdy Shine prowadzi ![]() ![]() Nadię zaczęło przerastać wszystko. Chciała przemyśleć swoje życie i odpocząć od trudów bycia matką na cały etat...Nadia nie pracowała, ciągle zajmowała się rodziną i domem, musiało się to skończyć. Postanowiła, że zarejestruje samozatrudnienie! Będzie malarką ![]() ![]() Shine zaczęła rozwijać swoje umiejętności. Bardzo polubiła grę na pianinie. Stało się to jej miłością ![]() ![]() W końcu i Dylan stał się nastolatkiem ![]() ![]() I plask na twarz ![]() Urodziny świętował wraz z koleżanką ze szkoły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z którą się bliżej zaprzyjaźnił ![]() ![]() Zjazd po schodach ![]() ![]() ![]() Przyszedł czas też na urodziny Shine i Eltona ![]() ![]() Shine jako młoda dorosła ![]() ![]() Ukończenie szkoły przez Shine ![]() ![]() Dylan poprosił Krissy o chodzenie ![]() ![]() ![]() Narazie to tyle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Guest
|
![]()
Witajcie. Dawno się nie odzywałam,ale byłam na wakacjach a teraz cześcien siedze na IMVU. Ale znalazłam tez troche czasu na kochane Simsy.
Niestety narazie ród Attkins-Cook trafił do schowka Obecnie gram panną Scarlett Green-aktorką i modelką z SV. Oto i ona: ![]() Scarlett bardzo lubi muzykować... ![]() ....i balować: w Kujonie lub na swojej prywatnej plazy obok swojej wilii. ![]() ![]() ![]() ![]() Podczas imprezki w Kujonie poznała kolege po fachu Ethana Buncha.... ![]() ...z którym zaczeła romansować. ![]() ![]() ![]() Ale że jest flirciarą wątpie by Ethan był tym jedynym ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
|
![]()
I znowu moje fotki...
Betty jest już dorosła, najwyższy czas, by wyszła za mąż. Podobał jej się jeden z dalekich krewnych, nie pamiętam imienia. Wprowadziłam go do Blingów, oświadczył się... ![]() ![]() ![]() A potem to już standard, ślub... ![]() ![]() ![]() Goście weselni, od lewej: Erick, Natalia, Patty i Johnny. ![]() Jedzenie tortu weselnego (przegapiłam krojenie i nie pstryknęłam fotki). ![]() ![]() No i imprezka. Trwała krótko, nie przetańczyli nawet jednej piosenki, miałam w planach przeprowadzkę młodych i zależało mi na szybkim ślubie. ![]() Po ślubie Betty z mężem przeprowadzili się do jego rodziców. Poza tym, trochę posprzątałam w innych odłamach Klanu Bardów. Bardom groziło wyginięcie, bo zajmowałam się Blingami przez długi czas, a pozostałe gałęzie rodziny miały wyłączony postęp historii. Włączyłam im go, ale dwiema gałęziami musiałam się zająć osobiście, Bardami właśnie (nic straconego, chłopak dopiero stał się młodym dorosłym) no i rodziną Choo. Jedyny żyjący facet to emeryt na 4 dni przed śmiercią! Zrobiłam coś, czego z reguły nie robię, stworzyłam emerytowi dorosłą żonę, no taaka różnica wieku aż w oczy kole, ale Wiktor Choo nie może umrzeć bezpotomnie... Możliwe, że urodzą się bliźniaki. Pozostałe nazwiska Klanu to Kent, Travis i Buffington. Muszę zadbać o ich rozmnożenie, bo gdy seniorzy powymierają, będzie mało ludzi w mieście, w których żyłach płynie krew Anastazji i Jasona Bardów! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Guest
|
![]()
Pewnego wieczoru Ethan przyszedł do Scarlett by sie jej oswiadczyc. Mimo,że unikała zobowiązań zgodziła sie natychmiast. Przeciez coś czuła do niego...coś...
![]() Oczywiscie trzeba było zakupić suknię ślubną. W tej sprawie Scarlett zwróciła się do swojego najlepszego przyjaciela a zarazem projektanta mody Didiera de Szamps. ![]() ![]() ![]() Gdy wszystko było gotowe nadszedł czas na wieczór paniejski. Przybyły wszystkie kolezanki Scarlett i...Didier,który nieodstepował jej na krok. ![]() ![]() ![]() ![]() Po imprezie Didier wpadł do Scarlett a ze w głowach nadal szumiał im szampan... ![]() Noc była czuła i namiętna,przez co Scarlett zapomniała o ślubie... ![]() Jednak poczuła,że to nie Ethan tylko Didier jest wybrankiem jej serca więc zerwała z narzeczonym. Dni mijały Didier wprowadził się do Scarlett,rozwiódł się ze swoją zoną i zatrudnił w miejscowym salonie jako stylista. ![]() ![]() ![]() Któregoś wieczoru wybrali się do klubu na tańce ![]() Gdy Didier wyszedł do łazienki do Scarlett podszedł pewen dziwni mężczyzna-wampir Semen. Niewinna rozmowa przeszła w flirt. Didier jak to zobaczył nie był zbyt zadowolony. Wygarnął Scarlett co o niej mysli i się wyprowadził ![]() ![]() Scarlett jakoś pogodziła się z odejsciem Didiera,przeciez miała Semena,który okazał się gorącym kochankiem ![]() ![]() Oboje poszli na premierę filmu,w którym gra Scarlett. Wyglądali razem świetnie na czerwonym dywanie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|