Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.08.2011, 18:19   #641
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

super twoja rodzinka jestem fanką twoich bliźniaków hihi
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.08.2011, 18:50   #642
suomii

heh dzięki... ty też masz świetne dzieciaki, wogóle wszyscy macie rewelacyjne rodziny
stare 02.08.2011, 14:48   #643
anie_1981

Ciąg dalszy losów Klanu Bardów. Nadal gram Bling'ami, odłamem Bardów.

Eric dorósł i stworzyłam dla niego Simkę. Bardzo szybko zaszła w ciążę, więc musieli się śpieszyć ze ślubem...

Wzruszona familia: Od lewej Betty (siorka pana młodego) oraz jego rodzice, Patty i Johnny.

Zdjęcia z ceremonii. Panna młoda ma na imię Natalia.

Krojenie tortu...

Panna młoda usiadła przy stoliku z teściową

A przy drugim stoliku siedzi pan młody razem z ojcem i siostrą.

A tutaj impeeeeezka!

Zbliżenie na Betty, siostrę Eric'a (pan młody)

Na drugi dzień brzuszek Natalii nieco podrósł

Na śniadanie reszta tortu z wesela.

Betty w basenie.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.08.2011, 11:24   #644
kaka2610

Anie-masz zajefajną rodzinkę A szczególnie Ci umięśnieni
kaka2610 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2011, 20:15   #645
Angie60

Rodzina Choo:

Bliźniaczki Miley i Jannettte:

Jannette

Miley

Założyciele Choo Anazstazja I Jake:

Anaztazja

Jake

Córka Jake i Anazstazji Kelly i Mężem Will'em

Kellyn

I Will

Jutro Więcej

Mój Blog
Angie60 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2011, 10:01   #646
anie_1981

Ciąg dalszy losów mojego Klanu Bardów... Przez moją opieszałość o mały włos, a część Klanu zmarła by bezpotomnie... Uparłam się mieć pełną kontrolę nad wszystkimi członkami klanu. Z Modem NRaas Story Progression wyłączyłam dla nich postęp historii... W rezultacie dzieciarnia porosła, ale się z nikim nie związała... Muszę to naprawić. A na razie fotki Blingów...

Eric pisze listy z podziękowaniami za prezenty ślubne, które dostali z żoną od rodziny i krewnych. Te prezenty to głównie ozdoby naścienne, dwa obrazy powiesiłam na ścianie w salonie. Był też robot kuchenny.

Urodził się im syn, nazwałam go Fred. Nie mam już pomysłów na imiona dla dzieciaków.

Fred na rękach u ojca.

Natalia i Eric wybrali się na romantyczną kolację do nowo wybudowanej restauracji.

Byli też w nowej siłowni... to miasto się rozrasta! Ostatnio otwarto kilka nowych lokali.

Natalia chce wrócić do formy po ciąży. Nieźle jej idzie

Podrośnięty nieco Fred na rękach u cioci Betty. Ciocia Betty jest najlepszą uczennicą, niedługo kończy szkołę.

Mały Freddie (nie Kruger!) bawi się cymbałkami.
stare 05.08.2011, 11:23   #647
Justyna0307

witam postanowiłam nadrobić zdjęcia u was bo gra mocno posunięta do przodu, a tu jestem w lesie
kto nie pamięta: klikt klik klik

Tak więc Shine stała się nastolatką

I zaczęła pokazywać na co ją stać. Policja ją odwiozła za rzucanie jajkami w drzwi sąsiadów...

Nadia nie była z niej dumna, Shine dostała szlaban oczywiście. Ale Kai kazał jej wynieść śmieci i szlaban został anulowany.

Shine skorzystała z tego że odwiesili jej szlaban i poleciała na imprezę gdzie piła słodkie drinki

Shine zaczęła żałować swojego zachowania i tego że zaniedbuję rodzinę więc zabrała brata do parku w końcu pamiętała obietnicę daną bratu, że zawsze będzie przy nim

Mały Dylan podrósł i chciał zostać rajdowcem

Shine trafiła w szkole na przystojnego chłopaka imieniem Elton. Elton przeprowadził się do Bridgeport z sunset valley. Był zagubiony w dużym mieście więc Shine chciała mu pomóc Zapraszając go na randki

Patrzyła mu głęboko w oczy... Aż w końcu zostali parą

Nadia uczyła Shine prowadzenia... Jak widać po dymku wolała by już biec za samochodem niż siedzieć w samochodzie, gdy Shine prowadzi

Nadię zaczęło przerastać wszystko. Chciała przemyśleć swoje życie i odpocząć od trudów bycia matką na cały etat...Nadia nie pracowała, ciągle zajmowała się rodziną i domem, musiało się to skończyć. Postanowiła, że zarejestruje samozatrudnienie! Będzie malarką

Shine zaczęła rozwijać swoje umiejętności. Bardzo polubiła grę na pianinie. Stało się to jej miłością

W końcu i Dylan stał się nastolatkiem Jego urodziny
I plask na twarz
Urodziny świętował wraz z koleżanką ze szkoły - Krissy

Z którą się bliżej zaprzyjaźnił

Zjazd po schodach I like it

Przyszedł czas też na urodziny Shine i Eltona

Shine jako młoda dorosła

Ukończenie szkoły przez Shine (ja się pytam !!! Czemu gra mi ją oszpeciła tą czapką??? )

Dylan poprosił Krissy o chodzenie ahh te dzieci tak szybko dorastają

Narazie to tyle Nie mogę was za dużo zanudzać
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2011, 17:45   #648
Saheli019
Guest

Witajcie. Dawno się nie odzywałam,ale byłam na wakacjach a teraz cześcien siedze na IMVU. Ale znalazłam tez troche czasu na kochane Simsy.

Niestety narazie ród Attkins-Cook trafił do schowka Obecnie gram panną Scarlett Green-aktorką i modelką z SV.

Oto i ona:

Scarlett bardzo lubi muzykować...

....i balować: w Kujonie lub na swojej prywatnej plazy obok swojej wilii.

Podczas imprezki w Kujonie poznała kolege po fachu Ethana Buncha....

...z którym zaczeła romansować.

Ale że jest flirciarą wątpie by Ethan był tym jedynym Na koniec Scarlett podczas relaksu na basenie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2011, 19:48   #649
anie_1981

I znowu moje fotki...

Betty jest już dorosła, najwyższy czas, by wyszła za mąż. Podobał jej się jeden z dalekich krewnych, nie pamiętam imienia. Wprowadziłam go do Blingów, oświadczył się...

A potem to już standard, ślub...

Goście weselni, od lewej: Erick, Natalia, Patty i Johnny.

Jedzenie tortu weselnego (przegapiłam krojenie i nie pstryknęłam fotki).

No i imprezka. Trwała krótko, nie przetańczyli nawet jednej piosenki, miałam w planach przeprowadzkę młodych i zależało mi na szybkim ślubie.

Po ślubie Betty z mężem przeprowadzili się do jego rodziców. Poza tym, trochę posprzątałam w innych odłamach Klanu Bardów. Bardom groziło wyginięcie, bo zajmowałam się Blingami przez długi czas, a pozostałe gałęzie rodziny miały wyłączony postęp historii. Włączyłam im go, ale dwiema gałęziami musiałam się zająć osobiście, Bardami właśnie (nic straconego, chłopak dopiero stał się młodym dorosłym) no i rodziną Choo. Jedyny żyjący facet to emeryt na 4 dni przed śmiercią! Zrobiłam coś, czego z reguły nie robię, stworzyłam emerytowi dorosłą żonę, no taaka różnica wieku aż w oczy kole, ale Wiktor Choo nie może umrzeć bezpotomnie... Możliwe, że urodzą się bliźniaki. Pozostałe nazwiska Klanu to Kent, Travis i Buffington. Muszę zadbać o ich rozmnożenie, bo gdy seniorzy powymierają, będzie mało ludzi w mieście, w których żyłach płynie krew Anastazji i Jasona Bardów! Wiem rozpisałam się, ale w końcu "opowiadamy jak sobie gramy"...
stare 07.08.2011, 10:33   #650
Saheli019
Guest

Pewnego wieczoru Ethan przyszedł do Scarlett by sie jej oswiadczyc. Mimo,że unikała zobowiązań zgodziła sie natychmiast. Przeciez coś czuła do niego...coś...

Oczywiscie trzeba było zakupić suknię ślubną. W tej sprawie Scarlett zwróciła się do swojego najlepszego przyjaciela a zarazem projektanta mody Didiera de Szamps.

Gdy wszystko było gotowe nadszedł czas na wieczór paniejski. Przybyły wszystkie kolezanki Scarlett i...Didier,który nieodstepował jej na krok.

Po imprezie Didier wpadł do Scarlett a ze w głowach nadal szumiał im szampan...

Noc była czuła i namiętna,przez co Scarlett zapomniała o ślubie...

Jednak poczuła,że to nie Ethan tylko Didier jest wybrankiem jej serca więc zerwała z narzeczonym.

Dni mijały Didier wprowadził się do Scarlett,rozwiódł się ze swoją zoną i zatrudnił w miejscowym salonie jako stylista.

Któregoś wieczoru wybrali się do klubu na tańce

Gdy Didier wyszedł do łazienki do Scarlett podszedł pewen dziwni mężczyzna-wampir Semen. Niewinna rozmowa przeszła w flirt. Didier jak to zobaczył nie był zbyt zadowolony. Wygarnął Scarlett co o niej mysli i się wyprowadził

Scarlett jakoś pogodziła się z odejsciem Didiera,przeciez miała Semena,który okazał się gorącym kochankiem

Oboje poszli na premierę filmu,w którym gra Scarlett. Wyglądali razem świetnie na czerwonym dywanie

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania