![]() |
#641 |
Guest
|
![]()
Kolejne fotki
![]() tutaj z Ashtonem [IMG] ![]() Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Praca w klubie [IMG] ![]() Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Tu taniec z innym wampirem [IMG] ![]() Uploaded with ImageShack.us[/IMG] ii... [IMG] ![]() Uploaded with ImageShack.us[/IMG] |
![]() |
|
![]() |
#642 |
Guest
|
![]()
Mati, trochę niesmacznie jest wstawiać fotę rzygającej Simki, pomyśl jaką hańbą ją okryłeś!
Shannon, dziwne to niemowlę. Jakieś takie blade. Czyżby wampirek? ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale jestem zła !!
![]() Cathriene Sunssetty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
|
![]()
Mam takie dziwne wrażenie, że dajecie za duże foty! 640x480, to odpowiednia rozdzielczość (wielkość) foty. A tu niektórzy chyba dają nawet 1024x768. jatomamx3 Ty masz chyba odpowiednią wielkość. Shannon, skąd masz fryzurę tej babki trzymającej noworodka?
Ale mi się już znudziło to wstawianie fotek. Ogłaszam koniec Sagi Bardów. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 11.01.2011 - 12:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
|
![]()
ja daje 500x na ileś .
![]() dalsze losy Sashy ^^ Sasha postanowiła spotkać się z Nie Pamiętam Jego Imienia. No i zaczęli się całować. Sasha pogodziła się z faktem, że będzie tylko kochanką. Tymczasem Lucy spokojnie rosła, aż wyrosła na nastolatkę i zaczęła grać na gitarze. Uznała, że jej nudno grać samej i Sasha zaadoptowała jej siostrę, z której od razu zrobiłam nastolatkę. Dziewczyny się polubiły. Lucy gra na gitarze, a Karolina na kontrabasie. Obydwie osiągnęły maksymalny poziom, a więc Lucy zajmie się teraz perkusją, a Karolina klawiszami. ![]() Zgadnijcie która adoptowana ![]() ![]() ![]() Wkurza mnie to, bo jak zabrali pierwszą Lucy, to mam ją w drzewie genealogicznym, w znajomych, ale ona w ogóle nie rośnie i nie mam jak się z nią spotkać ... No i sam fakt, że nie rośnie i wciąż jest berbeciem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
|
![]()
Podejrzewam, że gra ją skasowała. Tak bywa. Można spróbować z NRaasem. Tam jest taka opcja od dodawania Simów do rodziny. Ale gdzie to nie wiem. Mignęło mi podczas grzebania w Master Controllerze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
|
![]()
ja mam tak zresztą z wszystkimi dzieciakami, które zabierze mi opieka społeczna -.- .
synek mojego sima mieszkał ze swoją matką, matka umarła, dziecko w drzewie genealogicznym od paru pokoleń jest berbeciem |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
|
![]()
Mi się jeszcze w trójce nie zdarzyło, żeby dziecko zostało zabrane przez opiekę. W dwójce tak, bo jak mi się urodziły bliźnięta, to jednego się pozbywałam, lub jak dzieciak miał nie tą płeć, którą chciałam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Guest
|
![]()
U mnie Vanessa zaszła w ciąże z Ashtonem a potem z nim zerwała ze zrobił jej dziecko xd i urodziła dziewczynkę o imieniu Bella
[IMG] ![]() Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Edit: I jeszcze Vanessa kupiła lek na wampiryzm i już nie jest wampirem. Ostatnio edytowane przez MaTi14191 : 11.01.2011 - 17:55 |
![]() |
![]() |
#650 |
|
![]()
Bonus
![]() ![]() potem wstawię dalszy ciąg.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|