![]() |
#641 | |
Guest
|
![]() Cytat:
W Trójce nie można umrzeć na zawał, od much, albo pioruna. To było w drugiej części. Tak samo z kolorami pokiełbaszone. Gdy zagłodzisz Sima, duch będzie różowy. Od pożaru będzie pomarańcz, nie czerwień. Poza tym, można umrzeć przez Klątwę mumii (duch czarno-szary, WP), od upadku meteora (szaro-pomarańczowy, K) i pragnienie (czarno-czerwony, PZ). Chorób niestety też nie ma. Mogilby wprowadzić jakieś, urealniłoby to sporo grę. A duszek od choroby mógłby być zielony, tak jak w Dwójce ![]() No, to tyle. Ja też lubię duchy ;] Ostatnio edytowane przez hellraiser : 30.12.2010 - 14:48 |
|
![]() |
|
![]() |
#642 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie da się od zawału? Szkoda.
Ale chyba jeszcze wampir od pragnienia? No ale chodzi mi o to jak NAJSKUTECZNIEJ i NAJSZYBCIEJ zabić sima. Aha, to jest to składane łóżko, czy nie ma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Guest
|
![]()
Najszybciej? Wpisujesz testing[..], przeciągasz pasek głodu na minimum, gotowe!
|
![]() |
![]() |
#644 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Guest
|
![]()
Cholercia, całkiem możliwe, ostatnio miałam sytuację kryzysową, wracałam do 2 części, teraz znów powróciłam do 3 i wszystko mi się pomieszało.
Cóż, pozostaje mi przeprosić i upewniać się na przyszłość, zanim cokolwiek napiszę. Hańba mi. |
![]() |
![]() |
#646 |
Reputacja: 16
|
![]()
Mam ustawione opcje grafiki na jeden od najlepszych, czyli jakby wszystkie suwaczki przesunąć w prawo o jeden to by były na maksa. (masło maślane) Dlaczego moje simy dalej nie mają takiej super jakości jak niektóre tutaj zdjęcia?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
|
![]()
Seth, może właśnie dlatego, że te suwaczki nie są na najlepsze. Ja praktycznie wszystko mam na najlepsze. Widok miasta, czy coś mam tylko na średni, widok domów na 2 i włączone chowanie obiektów. Poza tym max. Żeby simy miały świetną jakość trzeba ustawić najwyższe ich detale i najwyższe detale tekstur.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Reputacja: 16
|
![]()
O co chozi w tym "czarnym świetle", które można ustawić na lampie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Guest
|
![]()
Czarne światło powoduje taki fajny efekt, dzięki niemu wszystko tak się fajnie świeci.
Tutaj dam Ci do porównania fotki (patrz głównie na tapetę, akurat tutaj główna różnica) Bez czarnego światła: ![]() Z czarnym światłem: ![]() Sory za takie fotki ale mam tylko takie, a nie chce mi się gry włączać... ;] Ostatnio edytowane przez hellraiser : 30.12.2010 - 18:31 |
![]() |
![]() |
#650 |
|
![]()
Mnie tam to czarne światło nie rzuciło na kolana. Raz włączyłam i to było wszystko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|