![]() |
#651 |
Guest
|
![]()
hahaahaaa dobrze tak tej Emanueli!
niech spada na bambus ze swoim rzucaniem się na szyję. W końcu Marco zrobił się stanowczy,i niech tak trzyma! Li to wariatka,jak już pisałam...Alia i Colin - cóż,fragment z nimi jest gorrrący ![]() dziękuję za odcinek,już myślałam że się go nie doczekam,ale szkoda że nie ma zdjęć ![]() |
![]() |
|
![]() |
#652 |
Guest
|
![]()
Ha! Już prawie zapomniałam hasła do forum, bo wchodziłam tu praktycznie do twojego FS
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Guest
|
![]()
W końcu doczekałam się nowego odcinka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajnie że jeszcze chce wam się czytać
![]() następny odcinek nie będzie "się pisał" tak długo, już wszystko ok, więc myśle że po nowym roku coś wrzucę ![]() Co do dalszych części, to niczego nie zdradze, wybaczcie że tak krótko i bez zdjęć, wynagrodze wam to kolejnym razem ![]() Powiem tylko że się porobi troszeczkę ![]() Tylko zastrzegam sobie prawo do nie bicia mnie za kolejne części haha ![]() Dziękuje za komentarze pysiaczki :*** ![]()
![]() |
![]() |
#655 |
|
![]()
W końcu się doczekałam
![]() ![]() Czekam cierpliwie ;D Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Rozku wszystkim ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Guest
|
![]()
Już prawie zapomniała co się tam u nich działo ;p. Czemu Li musi wszystko psuć? Przecież mogliby być dalej razem... Mam nadzieję że jej przejdzie. Colin i Alia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
|
![]()
Dawno mnie nie było w tym temacie i myślałam, że znowu będę miała spore zaległości, a tu tylko jeden odcinek, ale rozumiem przeciwności, które Cię spotkały i wybaczam,
![]() Nom, Marco taki lowelas, a nie wykorzystał okazji i nie rzucił się na Emmanuell ![]() Niech się wypcha. Znowu jej nie lubię. Jak chce z siebie robić męczennice do końca życia, to życzę jej by została sama ![]() Błędziki były, ale drobne, więc sobie daruję ich poprawianie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |
|
![]()
Bez zdjęć i którtkie, grrr
![]() Ale dobrze, że w ogóle jest ![]() Nie lubię tej Emanueli, ona jest be, i napewno kce wykorzystać mojego Marco Cytat:
Czekam na następny, i oby szybciej był i życzę Ci zdrówka, oraz wesołych świąt, i szczęśliwego nowego roku! ![]()
![]() |
![]() |
#659 |
|
![]()
Super odcinek,dostało się Emanueli.A Li Mei jak zwykle ona coś musi popsuć.Szkoda że nie było zdjęć.Czekam na kolejny!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Guest
|
![]()
Hej.!
Od wczoraj przeczytałam wszystko( tak, tak od początku do końca) ponieważ mi się spodobało.Według mnie to fotostory jest ciekawe (i długie) w przeciwieństwie do niektórych.(nie mówię o wszystkich tylko o niektórych) Umiesz zaciekawić czytelnika. Tylko ten ostatni odcinek taki krótki.... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|