Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.08.2011, 12:20   #661
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Dalsze losy rodziny Newton czyli nudne życie moich simów
kto nie pamięta lub chce czytać co było: klik klik klik klik

Shine postanowiła dłużej nie czekać aż to Elton poprosi ją o rękę więc postanowiła mu się oświadczyć. Elton oczywiście przyjął zaręczyny

Postanowili przeżyć swój pierwszy raz i uczcić tym samym zaręczyny - pamiętali o antykoncepcji żeby nie było

Nadia była dumna z córki i postanowiła jej dać prezent na zakończenie szkoły. Pomimo tego że rodzina do najbogatszych nie należała Shine dostała autko (stare ale jare )

Przyjaciółka Shine (nie pamiętam imienia) zorganizowała jej wieczór panieński w klubie
tu toast za przyszłą pannę młodą !

i oblewanie nektarem

Shine postanowiła zagrać na fortepianie z okazji panieńskiego - zrobiła furorę swoim talentem !

Przyszedł i czas na ślub w gronie najbliższych
i krojenie tortu (zadzwonił jej też telefon w trakcie ślubu :/ )

A co tamu Dylana? Zapraszał Krissy do spelunek, gdzie mogli potańczyć i wypić drinka Baaardzo się kochali

Zaprosił też wybrankę na studniówkę Oczywiście zostali królem i królową balu

Shine chodziła ciągle zmęczona i miała nudności... Nie wiedziała o co chodzi... W końcu poszła do lekarza bo witaminki na osłabienie. Jakie było jej zdziwienie, gdy lekarz oznajmił: "jest pani w ciąży, gratuluję!"

Gdy tylko się dowiedziała po powrocie Eltona z pracy powiedziała mu, że zostanie ojcem! Elton oczywiście był zachwycony (no może to zdjęcie nie wyraża jego zachwycenia )

Nadia i Kai zaniedbali swoje małżeństwo więc Kai wziął sprawy w swoje ręce ! Postanowił na nowo zdobyć Nadię i pokazać jak ją kocha zabierając ją do spelunki, niestety było tyle wydatków, że było stać ich tylko na tańsze lokale...

Elton ciągle nasłuchiwał i dotykał brzuszka Shine. Był baardzo przejęty, gdy dowiedział się że to będzie chłopiec! Już się zastanawiał co będzie robić z synem

Natomiast Shine zastanawiała się patrząc na swoje nagrody czy jej dziecko też będzie żądne wiedzy i będzie dobrym simem...

Shine powiedziała o ciąży rodzicom (wcześniej mijali się więc późno powiedziała rodzicom o ciąży), Kai i Nadia cieszyli się z wnuczka w końcu to ich pierwszy wnuk

Pewnego dnia przy śniadaniu Nadia zaczęła rodzić ! Szybko postawiła rodzinę na nogi! Lepiej niż poranna kawa

Przed szpitalem z maluszkiem o imieniu Kris

Oczywiście Elton ciągle chciał być z malcem... Nawet chciał rzucić pracę by móc go wychować, a nie być w pracy, gdy mały stawia pierwsze kroki... Oczywiście Shine go przekonała , że dziecko trzeba utrzymać, a w domu się nie przelewało... Tym bardziej że planowali jeszcze mieć dzieci

Shine po trudach jakimi są nocne pobudki do dziecka i ciągłe zajmowanie się malcem w chwilach, gdy spał oddawała się swoim klawiszom i cudownym dźwiękom fortepianu

c.d.n.

Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 08.08.2011 - 12:22
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.08.2011, 12:30   #662
Rosemarie

Dzieci rzeczywiście maja przerażoną minę podczas tej zabawy Pograłam trochę, więc mam ciąg dalszy :

Nadia po ciąży bardzo przytyła, dlatego odwiedzała okoliczną siłownię, aby schudnąć:

Selene za to uczęszczała na lekcje baletu, chwaliła się później najlepszemu przyjacielowi - Ethanowi : (jakie on ma buty ! XD)

Piżama party:

Już jako nastolatka, mama uczy ją prowadzić samochód, Nadia po małej metamorfozie:

Prawda, że podobna do mamy?

Selene kochała imprezować:

Za późne powroty obrywało jej się od mamy:

Przyjaciel Selene - Ethan wyrósł na ładnego chłopaka, z którym również jest

Bonus:

Ciag dalszy może później
stare 08.08.2011, 15:46   #663
revive
Guest

Ród Blingów odc.1

Opowiem wam troszkę o rodzie Blingów. Założycielem tego rodu był Lil Bling.
(chyba tak to się pisze).Ale chodzi mi o tego co mieszka z Tomem Wordym czy
jakoś tak.
No więc Lil ożenił się z córką pana Hamminga Caroline Hamming.
Byli szczęśliwym małżeństwem .Caroline urodziła trojaczki:Bena,Andyego i Franka
Ben i Andy umarli w wieku 10 lat ponieważ spadli z domku na drzewie.
Zrozpaczeni rodzice postanowili że ich ostatniego synka będą pilnowali żeby go
nie stracić.Nie pozwalali mu bawić się z innymi chłopczykami.
Mógł tylko wychodzić do swojego ogródka pobawić się.
Tylko wymyślony przyjaciel go rozumiał.
W dniu 18 urodzin jego rodzice pojechali mu kupić prezent ale już nie wrócili...
Zginęli w wypadku samochodowym...
Wychował się sam znalazł pracę życie sobie ułożył aż do 24 urodzin...
Jak miał 24 lata ożenił się z Samanthą Marq.
Samantha urodziła mu synka Matta.
Matt jak miał 26 lat ożenił się z Georgią Brooks.
A 2 dni po ich ślubie rodzice Matta zmarli.
Matt otrząsał się 2 lata.
I to na razie tyle.Planuję żeby Georgia była w ciąży...
A oto Matt i Georgia patrzą sobie w oczy:
[IMG]http://i56.************/jv6721.jpg[/IMG]
Jedzą razem 1 śniadanie w nowym domu:
[IMG]http://i51.************/1z4xwz8.jpg[/IMG]
Georgia gotuję surówkę:
[IMG]http://i55.************/15hy61i.jpg[/IMG]
Siedzą razem na kanapie:
[IMG]http://i56.************/2w671gp.jpg[/IMG]
Och...Och...Całują się <LOL>
[IMG]http://i51.************/2vs5itg.jpg[/IMG]
No taka niewinna mi opcja wyskoczyła przez przypadek...mwhaha:
[IMG]http://i53.************/bdbwl.jpg[/IMG]
Matt zaciekawiony telewizją:
[IMG]http://i51.************/2up2ush.jpg[/IMG]

To na razie tyle do zobaczenia potem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.08.2011, 16:45   #664
suomii

Przychodzę z kolejną porcją słit foci

Belisama pisze listy z podziękowaniami z prezenty. Większość to ozdoby na ścianę.

A tu zjazd rodzinny. Stephanie opowiada historię o duchach, wszyscy uważnie słuchają.

Audrey stała się dzieckiem i rodzice wysłali ą do szkoły z internatem.

A tutaj już rodzina Hamming. Matthew nie żyje
Stephanie po bb w kinie Przypomina mi to coś a mianowicie : (http://cdn2.knowyourmeme.com/i/000/0...utoriginal.jpg)

Romantyczny pocałunek na zakończenie randki. Nawet Scottiego spotkałam. Smażył się na słońcu :/

Enya dostała zaproszenie na przyjęcie do Darków. Jak się okazało to był pogrzeb. Wogan Hemlock umarł z głodu

Enya próbuje pocieszyć kuzyna. Tak w ogóle to Enya jest w ciąży.

A tu już cała rodzinka na placu zabaw.

Enya urodziła zdrową dziewczynkę. Wszyscy byli zaskoczeni, bo badania wykazały, że będzie to chłopiec. Miał nazywać się Luke, a że rodzice są fanami Star Wars, postanowili, że dziewczynka będzie mieć na imię Leia.

Robin i Swarley zestarzeli się. Miałam ich odmłodzić NRaasem, ale stwierdziłam, że musi być miejsce dla kolejnych potomków, a w rodzinie było już 8 osób, więc stali sie staruszkami i przeprowadzili do luksusowego apartamentu nad morzem, gdzie spędzą swoje ostatnie dni...

Tymczasem Roberto zaprosił Jenny na randkę. Było bardzo romantycznie, dostała kwiaty, a następnie do późna oglądali gwiazdy.

Atmosfera robiła się bardzo gorąca. Roberto pomyślał, że spróbuje. Już miał klęknąć, kiedy dziewczyna oznajmiła, że było fantastycznie, ale jest zmęczona i musi już iść. Szybko pobiegła w stronę ulicy, wskoczyła do taksówki i odjechała.
Roberto został sam na sam ze swoimi myślami.

Postanowił spróbować drugi raz. Tym razem wszystko zaplanował, zaprosił Jenny do klubu, gdzie wypili kilka bezalkoholowych drinków, żeby nie stracić nad sobą kontroli.

-Mogę się ciebie o coś spytać, bejbe?
-Wal xD
-Wyjdziesz za mnie?
-No kurde. Pewnie że tak
-A niech mnie motyla noga! Możemy nawet razem zamieszkać!
-Dobra, tylko ostrzegam spędzam dużo czasu w kiblu, jak zjem fasolę.
-Jakoś przeżyję.

Wszystkiemu przyglądała się Stephanie, która bardzo cieszyła się, że jej brat się ustatkuje, a bardzo lubiła Jenny, bo w liceum się przyjaźniły, ale jednocześnie była zazdrosna, bo w gruncie rzeczy pod skorupą pięknej, puszczalskiej imprezowiczki kryła się skromna dziewczyna, która pragnie wyjść za mąż, mieć dzieci i zamieszkać w małym, uroczym domku na wsi.
W międzyczasie zadurzyła się w lokaju. Poczuła, że to może być 'ten jedyny'

A tutaj Jenny. Jak na miastową jest prześliczna, i nawet nie wiem czy nie ładniejsza od niektórych moich simek

Roberto urządził wieczór kawalerski. Poprosił kuzyna, by wzniósł za niego toast.

Na razie tyle. Spadam grać i jak dobrze pójdzie, to dzisiaj wrzucę kolejne zdjęcia

A właśnie chciałam skomentować wasze fotki, bo są naprawdę ekstra.

Justyna - bardzo masz fajną rodzinę. Z niecierpliwością czekam, na dalsze losy bohaterów.

Rosemarie - Selene jest bardzo podobna do matki, a co za tym idzie prześliczna Jak dwie krople wody!

Kysiula - ciekawa historia czekam na więcej.
stare 08.08.2011, 17:32   #665
Justyna0307

ha ha Suomii dialog z zaręczyn mnie powalił baardzo romantycznie było tak jak opis twojej simki że wygląda na puszczalską imprezowiczkę ale w duszy marzy o rodzinie he he
te wampiry ciągle umierają z głodu
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.08.2011, 18:01   #666
suomii

no kurde, cały czas. wkurza mnie to, matka scottiego też tak zmarła. i pare innych simów też. dzięki tak wgl
stare 08.08.2011, 21:17   #667
anie_1981

Nie mam wampirów, ciekawe czy u mnie by umierały, ale nie ciekawi mnie to aż tak, by sprawić sobie wampa

Mała Susan dorasta... To ten sam berbeć, który leżał w pomarańczowym beciku...

Fred odrabia lekcje.

Eric i Natalia bawią się wodną zjeżdżalnią. Każdy obiekt trzeba przetestować, zanim da się dzieciom

A tutaj śpią, uwielbiam zdjęcia śpiących Simów.

Fred...

Żeby nie było, że robię zdjęcia tylko swoim Simom, tutaj, Pani kierowca autobusu

Susan.

Babcia Patty maltretuje Susan...

Dziecko ujeżdża konika morskiego.

Fred staje się nastolatkiem.

Tutaj już po stylizacji.

Eric i Natalia są już "dorośli", Mają już zmarszczki. Ale delikatne. Podoba mi się nowy image Erick'a... Ma facet to "coś".
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.08.2011, 21:36   #668
Extasy95

Ostatnio miałam dość długą przerwę od simsów, jednak ostatecznie nie wytrzymałam zbyt długo i dzisiaj stworzyłam sobie simkę. Oto Ilia Shock, rozwija się w karierze lekarza.

Mieszkanie samemu w końcu się jej znudziło i znalazła sobie współlokatora Matt'a Sparksa.

Bardzo się zaprzyjaźnili i po kilku randkach Matt zaproponował aby zostali parą.

Kilka dni później Ilia oświadczyła mu, że spodziewa się dziecka.

Matt nie zwlekał dłużej i poprosił Ilię o zostanie jego żoną.

Czekali 9 miesięcy (3 simowe dni xD) aż w końcu na świecie pojawił się Ralph.

Bardzo szybko rósł i nim się obejrzeli stał się małym dzieckiem. Włosy po mamie, oczy po tacie.
Z tatą.

Z mamą.

Z butelką.

Na razie wszystko, jutro też coś wrzucę (:
Extasy95 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.08.2011, 21:47   #669
anie_1981

Podoba mi się fryzura dzieciaka
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.08.2011, 08:13   #670
Saheli019
Guest

Ralph ma świetną fryzurkę, ogólnie te Twoje Simy są śliczne!

Scarlett naprawde świetnie sie czuła w toważystwie Semena. Co z tego,że ludzie się na nich krzywo patrzyli? Co z tego,że w gazetach oczerniają Scarlett za bb z osoba oku...innego gatunku? Co z tego,że moherowe babcie widząc Semena robiły znak krzyża? Im było razem dobrze,ale do czasu...

Bawiąc się raz w klubie gdy Scarlett siedziała do pózna w pracy semen poznałsliczną gotkę. Odrazu wpadli sobie w oko. Spotylaki sie kazdego dnia po zmroku.

Pewnego wieczoru spotkali się na plazy Trzech Palm. Zapowiadał się romantyczny wieczór,gdy nagle zza palmy wyskoczyła rozwscieczona Scarlett. Ktoś jej doniusł o romansie Semena i bardzo ją to wkurzyło (jakby do tej pory sama nie zdradzała..)

Oczywiście Semen musiał się wyprowadzić,a Scarlett wpadła w depresje. jej agent musiał nieżle sie natrudzić by ukryc chorobę gwiazdy ale paparacji i tak byli bezlitośni. Scarlett postanowiła więc wniesc cos do swojego zycia co odciągnełoby ja od romansów i dawało jej wiele radości. Adoptowała więc małą azjatycką dziewczynkę Xin Lee.

Z pojawieniem się Xin Lee wróciła Scarlett radość życia. Znów zaczeła wychodzic do ludzi,a konkretnie na basen bo uwielbiała pływać. Tam też poznała Michała Kawalera,który zrobiła na niej niemałe wrażenie....

Michał zaprosił ją na kolekcje tego samego dnia wieczorem. Oczywiście wszystko szło pomyslnym torem. para dała sobie buzi na pożegnanie. Fani Scarlett oczywiście nieomieszkali robienia zdjęć...

Nastepnie dnia zaś Xin Lee obchodziła urodziny.

Chciałam z niej zrobic stuprocentową azjatkę,ale z braku odpowiedniego skinu wyszła jakoś tako :
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania