![]() |
#661 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dalsze losy rodziny Newton
![]() ![]() kto nie pamięta lub chce czytać co było: klik klik klik klik Shine postanowiła dłużej nie czekać aż to Elton poprosi ją o rękę więc postanowiła mu się oświadczyć. Elton oczywiście przyjął zaręczyny ![]() ![]() Postanowili przeżyć swój pierwszy raz ![]() ![]() ![]() ![]() Nadia była dumna z córki i postanowiła jej dać prezent na zakończenie szkoły. Pomimo tego że rodzina do najbogatszych nie należała Shine dostała autko ![]() ![]() ![]() Przyjaciółka Shine (nie pamiętam imienia) zorganizowała jej wieczór panieński w klubie ![]() tu toast za przyszłą pannę młodą ! ![]() i oblewanie nektarem ![]() ![]() Shine postanowiła zagrać na fortepianie z okazji panieńskiego ![]() ![]() Przyszedł i czas na ślub w gronie najbliższych ![]() i krojenie tortu ![]() ![]() ![]() A co tamu Dylana? Zapraszał Krissy do spelunek, gdzie mogli potańczyć i wypić drinka ![]() ![]() ![]() Zaprosił też wybrankę na studniówkę ![]() ![]() ![]() ![]() Shine chodziła ciągle zmęczona i miała nudności... Nie wiedziała o co chodzi... W końcu poszła do lekarza bo witaminki na osłabienie. Jakie było jej zdziwienie, gdy lekarz oznajmił: "jest pani w ciąży, gratuluję!" ![]() Gdy tylko się dowiedziała po powrocie Eltona z pracy powiedziała mu, że zostanie ojcem! Elton oczywiście był zachwycony ![]() ![]() ![]() Nadia i Kai zaniedbali swoje małżeństwo więc Kai wziął sprawy w swoje ręce ! Postanowił na nowo zdobyć Nadię i pokazać jak ją kocha zabierając ją do spelunki, niestety było tyle wydatków, że było stać ich tylko na tańsze lokale... ![]() Elton ciągle nasłuchiwał i dotykał brzuszka Shine. Był baardzo przejęty, gdy dowiedział się że to będzie chłopiec! Już się zastanawiał co będzie robić z synem ![]() ![]() ![]() Natomiast Shine zastanawiała się patrząc na swoje nagrody czy jej dziecko też będzie żądne wiedzy i będzie dobrym simem... ![]() Shine powiedziała o ciąży rodzicom (wcześniej mijali się więc późno powiedziała rodzicom o ciąży), Kai i Nadia cieszyli się z wnuczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnego dnia przy śniadaniu Nadia zaczęła rodzić ! Szybko postawiła rodzinę na nogi! Lepiej niż poranna kawa ![]() ![]() Przed szpitalem ![]() ![]() ![]() Oczywiście Elton ciągle chciał być z malcem... Nawet chciał rzucić pracę by móc go wychować, a nie być w pracy, gdy mały stawia pierwsze kroki... Oczywiście Shine go przekonała , że dziecko trzeba utrzymać, a w domu się nie przelewało... Tym bardziej że planowali jeszcze mieć dzieci ![]() ![]() Shine po trudach jakimi są nocne pobudki do dziecka i ciągłe zajmowanie się malcem w chwilach, gdy spał oddawała się swoim klawiszom i cudownym dźwiękom fortepianu ![]() ![]() c.d.n. ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 08.08.2011 - 12:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#662 |
|
![]()
Dzieci rzeczywiście maja przerażoną minę podczas tej zabawy
![]() ![]() Nadia po ciąży bardzo przytyła, dlatego odwiedzała okoliczną siłownię, aby schudnąć: ![]() Selene za to uczęszczała na lekcje baletu, chwaliła się później najlepszemu przyjacielowi - Ethanowi ![]() ![]() Piżama party: ![]() Już jako nastolatka, mama uczy ją prowadzić samochód, Nadia po małej metamorfozie: ![]() Prawda, że podobna do mamy? ![]() Selene kochała imprezować: ![]() Za późne powroty obrywało jej się od mamy: ![]() Przyjaciel Selene - Ethan wyrósł na ładnego chłopaka, z którym również jest ![]() ![]() ![]() Bonus: ![]() ![]() Ciag dalszy może później ![]()
![]() |
#663 |
Guest
|
![]()
Ród Blingów odc.1
Opowiem wam troszkę o rodzie Blingów. Założycielem tego rodu był Lil Bling. (chyba tak to się pisze).Ale chodzi mi o tego co mieszka z Tomem Wordym czy jakoś tak. No więc Lil ożenił się z córką pana Hamminga Caroline Hamming. Byli szczęśliwym małżeństwem .Caroline urodziła trojaczki:Bena,Andyego i Franka Ben i Andy umarli w wieku 10 lat ponieważ spadli z domku na drzewie. Zrozpaczeni rodzice postanowili że ich ostatniego synka będą pilnowali żeby go nie stracić.Nie pozwalali mu bawić się z innymi chłopczykami. Mógł tylko wychodzić do swojego ogródka pobawić się. Tylko wymyślony przyjaciel go rozumiał. W dniu 18 urodzin jego rodzice pojechali mu kupić prezent ale już nie wrócili... Zginęli w wypadku samochodowym... Wychował się sam znalazł pracę życie sobie ułożył aż do 24 urodzin... Jak miał 24 lata ożenił się z Samanthą Marq. Samantha urodziła mu synka Matta. Matt jak miał 26 lat ożenił się z Georgią Brooks. A 2 dni po ich ślubie rodzice Matta zmarli. Matt otrząsał się 2 lata. I to na razie tyle.Planuję żeby Georgia była w ciąży... A oto Matt i Georgia patrzą sobie w oczy: [IMG]http://i56.************/jv6721.jpg[/IMG] Jedzą razem 1 śniadanie w nowym domu: [IMG]http://i51.************/1z4xwz8.jpg[/IMG] Georgia gotuję surówkę: [IMG]http://i55.************/15hy61i.jpg[/IMG] Siedzą razem na kanapie: [IMG]http://i56.************/2w671gp.jpg[/IMG] Och...Och...Całują się <LOL> [IMG]http://i51.************/2vs5itg.jpg[/IMG] No taka niewinna mi opcja wyskoczyła przez przypadek...mwhaha: [IMG]http://i53.************/bdbwl.jpg[/IMG] Matt zaciekawiony telewizją: [IMG]http://i51.************/2up2ush.jpg[/IMG] To na razie tyle do zobaczenia potem ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
|
![]()
Przychodzę z kolejną porcją słit foci
![]() Belisama pisze listy z podziękowaniami z prezenty. Większość to ozdoby na ścianę. ![]() A tu zjazd rodzinny. Stephanie opowiada historię o duchach, wszyscy uważnie słuchają. ![]() Audrey stała się dzieckiem i rodzice wysłali ą do szkoły z internatem. ![]() A tutaj już rodzina Hamming. Matthew nie żyje ![]() Stephanie po bb w kinie ![]() ![]() Romantyczny pocałunek na zakończenie randki. Nawet Scottiego spotkałam. Smażył się na słońcu :/ ![]() Enya dostała zaproszenie na przyjęcie do Darków. Jak się okazało to był pogrzeb. Wogan Hemlock umarł z głodu ![]() ![]() ![]() Enya próbuje pocieszyć kuzyna. Tak w ogóle to Enya jest w ciąży. ![]() A tu już cała rodzinka na placu zabaw. ![]() ![]() Enya urodziła zdrową dziewczynkę. Wszyscy byli zaskoczeni, bo badania wykazały, że będzie to chłopiec. Miał nazywać się Luke, a że rodzice są fanami Star Wars, postanowili, że dziewczynka będzie mieć na imię Leia. ![]() Robin i Swarley zestarzeli się. Miałam ich odmłodzić NRaasem, ale stwierdziłam, że musi być miejsce dla kolejnych potomków, a w rodzinie było już 8 osób, więc stali sie staruszkami i przeprowadzili do luksusowego apartamentu nad morzem, gdzie spędzą swoje ostatnie dni... ![]() ![]() Tymczasem Roberto zaprosił Jenny na randkę. Było bardzo romantycznie, dostała kwiaty, a następnie do późna oglądali gwiazdy. ![]() Atmosfera robiła się bardzo gorąca. Roberto pomyślał, że spróbuje. Już miał klęknąć, kiedy dziewczyna oznajmiła, że było fantastycznie, ale jest zmęczona i musi już iść. Szybko pobiegła w stronę ulicy, wskoczyła do taksówki i odjechała. Roberto został sam na sam ze swoimi myślami. ![]() Postanowił spróbować drugi raz. Tym razem wszystko zaplanował, zaprosił Jenny do klubu, gdzie wypili kilka bezalkoholowych drinków, żeby nie stracić nad sobą kontroli. ![]() -Mogę się ciebie o coś spytać, bejbe? -Wal xD -Wyjdziesz za mnie? -No kurde. Pewnie że tak ![]() -A niech mnie motyla noga! Możemy nawet razem zamieszkać! -Dobra, tylko ostrzegam spędzam dużo czasu w kiblu, jak zjem fasolę. -Jakoś przeżyję. ![]() Wszystkiemu przyglądała się Stephanie, która bardzo cieszyła się, że jej brat się ustatkuje, a bardzo lubiła Jenny, bo w liceum się przyjaźniły, ale jednocześnie była zazdrosna, bo w gruncie rzeczy pod skorupą pięknej, puszczalskiej imprezowiczki kryła się skromna dziewczyna, która pragnie wyjść za mąż, mieć dzieci i zamieszkać w małym, uroczym domku na wsi. W międzyczasie zadurzyła się w lokaju. Poczuła, że to może być 'ten jedyny' ![]() A tutaj Jenny. Jak na miastową jest prześliczna, i nawet nie wiem czy nie ładniejsza od niektórych moich simek ![]() ![]() Roberto urządził wieczór kawalerski. Poprosił kuzyna, by wzniósł za niego toast. ![]() ![]() Na razie tyle. Spadam grać i jak dobrze pójdzie, to dzisiaj wrzucę kolejne zdjęcia ![]() A właśnie chciałam skomentować wasze fotki, bo są naprawdę ekstra. Justyna - bardzo masz fajną rodzinę. Z niecierpliwością czekam, na dalsze losy bohaterów. Rosemarie - Selene jest bardzo podobna do matki, a co za tym idzie prześliczna ![]() Kysiula - ciekawa historia ![]()
![]() |
#665 |
|
![]()
ha ha Suomii dialog z zaręczyn mnie powalił
![]() ![]() ![]() ![]() te wampiry ciągle umierają z głodu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
|
![]()
no kurde, cały czas. wkurza mnie to, matka scottiego też tak zmarła. i pare innych simów też.
![]() ![]()
![]() |
#667 |
|
![]()
Nie mam wampirów, ciekawe czy u mnie by umierały, ale nie ciekawi mnie to aż tak, by sprawić sobie wampa
![]() Mała Susan dorasta... To ten sam berbeć, który leżał w pomarańczowym beciku... ![]() Fred odrabia lekcje. ![]() Eric i Natalia bawią się wodną zjeżdżalnią. Każdy obiekt trzeba przetestować, zanim da się dzieciom ![]() ![]() ![]() A tutaj śpią, uwielbiam zdjęcia śpiących Simów. ![]() Fred... ![]() Żeby nie było, że robię zdjęcia tylko swoim Simom, tutaj, Pani kierowca autobusu ![]() ![]() Susan. ![]() Babcia Patty maltretuje Susan... ![]() Dziecko ujeżdża konika morskiego. ![]() Fred staje się nastolatkiem. ![]() Tutaj już po stylizacji. ![]() Eric i Natalia są już "dorośli", Mają już zmarszczki. Ale delikatne. Podoba mi się nowy image Erick'a... Ma facet to "coś". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
|
![]()
Ostatnio miałam dość długą przerwę od simsów, jednak ostatecznie nie wytrzymałam zbyt długo i dzisiaj stworzyłam sobie simkę. Oto Ilia Shock, rozwija się w karierze lekarza.
![]() Mieszkanie samemu w końcu się jej znudziło i znalazła sobie współlokatora Matt'a Sparksa. ![]() Bardzo się zaprzyjaźnili i po kilku randkach Matt zaproponował aby zostali parą. ![]() Kilka dni później Ilia oświadczyła mu, że spodziewa się dziecka. ![]() Matt nie zwlekał dłużej i poprosił Ilię o zostanie jego żoną. ![]() Czekali 9 miesięcy (3 simowe dni xD) aż w końcu na świecie pojawił się Ralph. ![]() Bardzo szybko rósł i nim się obejrzeli stał się małym dzieckiem. Włosy po mamie, oczy po tacie. Z tatą. ![]() Z mamą. ![]() Z butelką. ![]() Na razie wszystko, jutro też coś wrzucę (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
|
![]()
Podoba mi się fryzura dzieciaka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Guest
|
![]()
Ralph ma świetną fryzurkę, ogólnie te Twoje Simy są śliczne!
Scarlett naprawde świetnie sie czuła w toważystwie Semena. Co z tego,że ludzie się na nich krzywo patrzyli? Co z tego,że w gazetach oczerniają Scarlett za bb z osoba oku...innego gatunku? Co z tego,że moherowe babcie widząc Semena robiły znak krzyża? Im było razem dobrze,ale do czasu... Bawiąc się raz w klubie gdy Scarlett siedziała do pózna w pracy semen poznałsliczną gotkę. Odrazu wpadli sobie w oko. Spotylaki sie kazdego dnia po zmroku. ![]() Pewnego wieczoru spotkali się na plazy Trzech Palm. Zapowiadał się romantyczny wieczór,gdy nagle zza palmy wyskoczyła rozwscieczona Scarlett. Ktoś jej doniusł o romansie Semena i bardzo ją to wkurzyło (jakby do tej pory sama nie zdradzała..) ![]() ![]() Oczywiście Semen musiał się wyprowadzić,a Scarlett wpadła w depresje. jej agent musiał nieżle sie natrudzić by ukryc chorobę gwiazdy ale paparacji i tak byli bezlitośni. Scarlett postanowiła więc wniesc cos do swojego zycia co odciągnełoby ja od romansów i dawało jej wiele radości. Adoptowała więc małą azjatycką dziewczynkę Xin Lee. ![]() ![]() ![]() ![]() Z pojawieniem się Xin Lee wróciła Scarlett radość życia. Znów zaczeła wychodzic do ludzi,a konkretnie na basen bo uwielbiała pływać. Tam też poznała Michała Kawalera,który zrobiła na niej niemałe wrażenie.... ![]() ![]() Michał zaprosił ją na kolekcje tego samego dnia wieczorem. Oczywiście wszystko szło pomyslnym torem. para dała sobie buzi na pożegnanie. Fani Scarlett oczywiście nieomieszkali robienia zdjęć... ![]() ![]() Nastepnie dnia zaś Xin Lee obchodziła urodziny. ![]() Chciałam z niej zrobic stuprocentową azjatkę,ale z braku odpowiedniego skinu wyszła jakoś tako : ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|