![]() |
#671 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ralph wymiata
![]() ![]() eee no Xen Lee jest ładna ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#672 |
Guest
|
![]()
Nie sa bladzi. Pracowałam u wietnamczyków i powiem szczerze ze mieli karnacje własnie taką ciut żółtawą.
|
![]() |
![]() |
#673 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ok, z Fuscami jestem już dużo dalej, ale postanowiłem Wam dać jeszcze zamierzchłe fotki
![]() Rodzina Fusco odcinek 11 Głównie teraz moja uwaga skupiła się na jednej z gałęzi Fusców, czyli Leonie (dla przypomnienia: syna Fabricia i Felicii. Fabricio już nie żyje, zaś Felicia ponownie wzięła ślub z Tonym jakimśtam. Leon z tego powodu wyprowadził się z rodzinnego gniazdka zaraz po osiągnięciu dojrzałości fizycznej ;> ) Tutaj Leonek czyta sobie książkę z swojej betonowej szopie (inaczej tego nazwać nie idzie, a na co innego brak kasy. Z tego co pamiętam jest na pierwszym progu kariery wojskowej) ![]() Zacząłem schajtywać go z różnymi ładnymi panienkami z okolicy ![]() ![]() W końcu wybrał sobie jedną, ale jak ona się nazywa, to ja już Wam nie powiem ![]() ![]() Za lachonami szalał też Tony, któremu stara Felicia przestała już chyba wystarczać! Szkoda, żeby taki młody się marnował! ![]() Za jednym z lachonów dotarł aż na basen! ![]() A tutaj nowa interakcja, której do tej pory nie znałem: salutowanie! ![]() Potem znowu przełączyłem na Leona i ożeniłem go z tą ładną panią, której nazwiska nie pamiętam ![]() Jeszcze tutaj zdjęcia z jednej z randek (po drugiej stronie ulicy ![]() ![]() ![]() Jak zwykle policja się spóźniła... ![]()
![]() |
#674 |
|
![]()
C.d rodziny Sobotka i Bohen
Na wstępie pragnę gorąco przeprosić za to , iż nie pisałam o losach rodzinek, ale od 24. Czerwca do wczoraj w domu byłam tylko na 4 dni rezultat- poprostu nie grałam. U Ksenii i Edwina wszystko bez zmian, Maja dorasta i pilnie się uczy. Rodzice bardzo kochają swoją śliczną córunie ich perełke. Dziewczynka jest śliczna jej zdjęcie bedzie gdzieś wyżej. ![]() Natomiast u Sobotków ( Patrycjii i jej syna Marcina) nie za cudownie. Biedna Patrycja bardzo cierpi po śmierci swojego męza Carla. ![]() ![]() Na szczęście Marcin , przyszły pan doktor ma cudowną dziewczynę Shazę, która wesprze go we wszystkich cięzkich momentach, jest też przyjaciółką dla biednej Patrycji gdyż anegdoty o złej teściowej nie sprawdzają sie tu wcale. Patrycja bardzo polubiła dziewczynę swojego syna i cieszy się ze razem mieszkają, ponadto często gotuje im domowe obiadki. Shaza dostała nawet błogosławieństwo( trzeba pomyśleć o ślubiku) ![]() ![]() ![]() Ciąg dalszy nastąpi .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
|
![]()
Niestety Nie Będzie Rodzinki Chho
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
|
![]()
Dzięki za wszystkie komentarze dotyczące Ralpha
![]() Z tatusiem ![]() Upaćkany żarciem ![]() ![]() Obrażony. Moje ulubione zdjęcie. Widać, że mały ma charakterek ![]() ![]() Ilia i Matt postanowili wziąć skromny ślub bez zbędnych gości ![]() ![]() Po nocy poślubnej Matt dowiedział się o kolejnej ciąży ![]() No i na koniec brzydki urośnięty Ralph... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
|
![]()
No dobra, to teraz ja
![]() Poznajcie Molly Stewart, mądrą i dość gderliwą nową mieszkankę Bridgeport. Przyjechała z rodzinnego Miłowa, na zlecenie swojego dawnego szefa, by leczyła więcej ludzi. Niestety, po przeniesieniu okazało się, że sprawa nie była załatwiona i Molly musi zacząć od początku. ![]() Żeby trochę poprawić swoje umiejętności, trzeba porozwiązywać zadania z Centrum Badań. I już! Molly odkryła, jak umiejętnie pakować rzeczy do walizki ![]() ![]() Ale żeby zrobić wrażenie na nowym szefie, trzeba się przecież przygotować... ![]() ![]() Udało się! SzefOWA od razy zauważyła, że dziewczyna ma osiągnięcia i natychmiast ją przyjęła! ![]() Zmęczonym się wraca do domu... ![]() ...Nie wiedząc, co tam czeka! ![]() Oto Ray Geralde, zwykły chłopak ze wsi marzący o karierze biznesmena. Pomyłka developera sprawiła, że on z panną Stewart zamieszkają razem. Pierwsze spotkanie: ![]() Ray buja w obłokach i dziwi się, kiedy widzi Molly przed sobą... a Molly nie jest zadowolona ze współlokatora, chociaż ten gotuje dla niej. Prawdę mówiąc, spodobała mu się... ![]() ![]() Ale Molly nie lubi surówek! Nazajutrz, Ray zrobił dla wybranki gofry, na których ułożył fantazyjny napis z cukru pudru - Dla Molly. ![]() A ona mu za to bardzo podziękowała ![]() ![]() Ciąg dalszy nastąpi, a ja dziękuję za uwagę ![]() ps. Jak sądzicie, czy między Molly i Rayem ma zakwitnąć, czy zostaną po prostu przyjaciółmi? Pokażę wam jeszcze raz Raya, tak żeby się przyjrzeć: ![]() Czekam na wasze propozycje ![]() s[/URL]
![]() |
![]() |
#678 |
|
![]()
Ja myśle, że się zaprzyjaźnią, ale Ray będzie w niej zakochany. Molly znajdzie sobie narzeczonego, który ją zdradzi i wtedy zrozumie, że są sobie z Rayem przeznaczeni
![]() dalszy ciąg rodziny Hamming-Dark-Stinfire-Hemlock xD jakby co : http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=634 http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=639 http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=642 http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=653 http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=666 Mała Leia bardzo szybko się uczyła. Mama nauczyła ją chodzić. ![]() Roberto i Jenny postanowili wziąć ślub. Wesele odbyło się w parku. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Standardowo - krojenie tortu. ![]() ![]() Jenny siedzi ze swoją szwagierką. Bardzo się polubiły. ![]() Enya tańczy z wujkiem. ![]() A tutaj już noc poślubna... nie wdawajmy sie w szczegóły ![]() ![]() Jenny jest bardzo opiekuńcza. Uwielbia zajmować się małą Leią, kiedy rodzice są w pracy. Sprawia jej to ogromną przyjemność. Wciąż nie może uwierzyć, że ma takiego wspaniałego męża. ![]() Tymczasem romans Stephanie i lokaja Nicklausa trwał. Stephanie poczuła, że naprawdę go kocha. ![]() ![]() Szybki numerek... ![]() ![]() Stephanie postanowiła podjąć decyzję. Nie wiedziała, kogo tak naprawdę kocha, ale uznała, że woli spędzić resztę życia z facetem, który dobrze gotuje, wszystko naprawi i posprząta i w dodatku jest opiekuńczy, niż z gburowatym narcyzem, który widzi tylko czubek własnego nosa. Zerwała więc z Dewaynem. -Tak zdradzałam cię! Byłeś naprawdę fatalny w łóżku! -Śmierdzisz. ![]() ![]() W między czasie Jenny źle się poczuła. Przez chwilę przez głowę przeszła jej TA myśl.... ale nie, to nie możliwe, przecież się zabezpieczyli... chyba...... ![]() ciąg dalszy nastąpi. Jak myślicie, czy Stephanie, zrozumie, że źle postąpiła i wróci do swojego byłego? A może postanowi sie na stałe związać z lokajem Nicklausem? Jakieś propozycje? ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez suomii : 10.08.2011 - 11:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
|
![]()
ja wybieram lokaja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
|
![]()
hmm. A ja zrobiłabym tak, że wybaczyłaby byłemu, zrobiłby jej dziecko, którego potem by nie chciał i wróciłaby do lokaja i żyliby długo i szczęśliwie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|