![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
Ale sie ubawilem, świetne!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: . Coraz bardziej mi sie podoba, już rozumiem o co w tym chodzi, bo teksty są jasne i przejrzyste
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
No, no
![]() wykonałes odcinek..Mam nadzieje ze następny bedzie jeszcze lepszy ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Po długim nie wchodzeniu do tego działu, nie czytaniu FS i nie komentowaniu, postanowiłam to zrobić. Padło na twoje FS.
Do zdjęc nic nie mam. Są wyraźne i widać dokładnie co się dzieje. Tekst błędów nie ma. Akcja jest trochę nudna, ale się poprawiasz. Ogólnie daję ci 8/10. |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
TO jest Super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
haha trzeci odcinek super, poprawiasz sie!
tylko faktycznie, te teksty typu" ty smieciu w kolorze sikowym" są żenujące... |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
takie dzikie to xD''' Heh, nawet może być, ale ten "stan cywilny" odrazu mi sie w oczy rzucił ^^' No, ale Tak jak powiedziała Shizolka (nie chce mi sie tak pisac, jak masz napisane ^^') to faktycznie takie teksty sa żałosne =='
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Wiesz, to jest bez sensu, i jest trochę błędów. Ale mi się podoba. Treść, no cóż... Gdybyś był starszy to bym wymordowała, a tak to jesteś na plus
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
heh...świetne! świetne, świetne, świetne!
I trochę (może nieświadomie) ukazuje okrutność i zakłamanie tego świata (scena z kasjerką w totku). Żal mi tego staruszka.... |
![]() |
![]() |
#69 |
Reputacja: 15
|
![]()
Niesądziłam że będe czekac na kolejne odcinki mówiąc szczerze przeciętnego komiksu no i baaaaaardzo krótkiego ale urywasz w dobrych miejscach....
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() >>>Odcinek 1<<< >>>Odcinek 2<<< >>>Odcinek 3<<< >>>Odcinek 4<<< >>>Odcinek 5<<< ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez ::kumpel:: : 10.04.2006 - 23:43 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|