![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Super! Swietne dodatki, bryła bardzo mi sie podoba. 9.5/10
|
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Ty to masz talent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oceniam go 10/10 |
![]() |
#64 |
Reputacja: 10
|
![]()
łodupojaciepitole
![]() 10/10
![]() |
#65 |
Reputacja: 22
|
![]()
OMG śliczny domek. Normalnie świetny. I nie wiem co jeszcze mam pisać. Tylko pozazdrościć talentu.
|
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Co????????!!!!!! 10/10, 9,5/10??!!!!Ludzie co to jest???!!! Skoro tak komentujecie to znaczy, że: albo ja mam wstrętny gust albo wy!!!!!!!
-1 sypialnia -1 hol -4 za reszte i +3 za bryłe i +1 za komcie innch Razem:8/10 Rada: i co z tego, że mnie się nie podoba ważne, że sam/sama jesteś zadowolona Czółko LidkaxP |
![]() |
![]() |
#67 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
lidia - A słyszałaś o czymś takim jak opcje "EDYTUJ"? Dobra, bez zbędnego czepiana się i rozpoczynania off-topu ocenie dom.
No wiec tak. Bryła jest zbyt kosmiczna. Jest po prostu wielkim sterylnie biało - brązowym klocem. Brakuje mi w tym domu jakiegokolwiek ogrodu. Fakt, "ogród" to tutaj jakiś niby jest, jednak dla mnie taki prawdziwy garden to miejsce w którym można siedzieć bez końca. To miejsce w którym jest mnóstwo roślinności. Mile widziane oczka wodne i inne takie. xP Tutaj mi tego brakuje jak diabli. ![]() Hol mi się już w ogóle nie podoba. Te tapety i podłogi są zwyczajnie... brzydkie. Poza tym wieje tam pustką. W sypialni też za ładnie to nie jest. Tam jest ZA PUSTO! Brakuje tam dywanów, obrazów... oczywiście nie takich "super-ultra-nowoczesnych", bo takowe to już by całkowicie zepsuły tą w miarę znośną sypialnie. W gabinecie to samo, chociaż w sumie to on jest już nawet lepszy. Bardzo mi się podoba kanapa i oświetlenie. Skąd je masz? Najlepszym pomieszczeniem w całej tej hacjendzie bez wątpienia jest łazienka, chociaż i tak mimo wszystko jest dla mnie o niebo za zimna. Kuchnia mi się w ogóle nie podoba, tak samo salon. Koniec kazania. |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
hałpa 100/10
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
WoW, nie wiem po ilu grzybkach miałeś taką wizję bryły stary, ale powiem Ci, że z pewnością za mocno przyćpałeś
![]() Pomijając w kosmos odjechaną bryłę, dom mi się nie podoba. Totalnie przedobrzyłeś z dodatencjami ze śmietnika. Dom "pęka" shitami z internetów od których mam wysypkę. Poza tym jest zimny i chłodny jak ice cold killa. W laboratorium chorych eksperymentów hitlerowsko-stalinowskich jest już bardziej przytulnie..... ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|