![]() |
#61 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Heh, Mika, dzięki, że to wyjaśniłaś...eś? xD
Teraz już wiem WSZYSTKO o Atlantisie :p Co to za brzydki tytuł ? xD A teraz! Jezuuuuu, jakie to cholernie intrygujące ![]() skojarzyło mi się (znowu) z Matrixem ... ^^ Ale podoba mi się i to bardzo. P.S. W takich chwilach jak ta odechciewa mi sie pisać moje FS... :< |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
"Czarnowłosa sięgnęła to torby, poszukując w niej pożądanego przedmiotu. Po kilku sekundach prowadzenia samochodu jedną ręką i mieszania w torebce drugą do jej dłoni trafił wreszcie telefon. Naciskając jeden z przycisków przyłożyła wynalazek do ucha."
Po co komu tyle gmatwania? ogólnie podoba mi się Twoje FS, ale jest trochę błędów. Tą całą akcję powinieneś rozłożyć równomiernie na wszystkie części (moim zdaniem). Trochę nie kumam o co tam chodzi ale nvm ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hehehe dooobre xD Cóż, pewnie będzie miała traumę i rozdwojenie jaźni? xd Zua i Dobra?
![]() pisz!
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajnie ; )
Ciekawie, intrygująco i zachęcająco do przeczytania kolejnego odcinka Czekam z utęsknieniem ; P |
![]() |
![]() |
#66 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jak ona ma czarne włosy, to chyba będę musiała sobie załatwić DUŻO mocniejsze okulary ;/
Odcinek długi, bardzo długi. Nawet nie męczyłeś opisami. Mimo wszystko tekstu i tak było dużo. I wiele wydarzeń przebiegło przez ten odcinek. Nieźle gmatwasz. Ciekawa jestem, co też takiego mądrego (albo i nie ![]() I jeszcze uwaga do zdjęć- powinny one być obrazem tekstu. Wg tego założenia Victoria powinna mieć na głowie ten opatrunek, jednak zdjęcie pokazuje coś innego. DOSKONALE zdaję sobie sprawę, że na necie nie znalazłbyś takiego make- up`a, ale mogłeś to zdjęcie albo opuścić, albo przedstawić na nim coś innego. Niby wszystko mi się podobało, ale na ocenę 10/10 mój rozumek (albo sumienie) się nie zgadza, więc w takim razie 9/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dzięki za komentarze! Czuję się spełniony
![]() I mam dwie wiadomości: dobrą i złą... Zacznę od tej złej: Raczej o (jak to określiła Liv) "wspaniałej" jedynastce nic w odc. 4 nie będzie ![]() ![]() A teraz dobra: Za niedługo dodam bonusik, z którego jestem bardzo dumny! Mogę tylko powiedzieć, że właśnie ładuje się na youtube.... O! I już jest bonusik! BONUS I jak się podoba? Trochę zgapilem z reklamy simplusa ![]() Ostatnio edytowane przez Gio : 03.12.2008 - 18:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
muahaha świetne
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez ptasie mleczko : 03.12.2008 - 18:30 |
![]() |
![]() |
#69 |