![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czasem w telewizorze simów idzie takie coś:
- Żaba, żaba be du - Żaaabaa - Żubi żisz baba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja pamiętam w jedynce kiedy sim ogladal kreskowki to kultowa muzyczka "tariii rariiii tam tarara tam tarararara tam!" hhahah dalej nie umiem napisac ale boskie to bylo w jedynke grala tez moja mama i tata i tata zawsze kiedy sim szedl ogladac kreskowki to dal glos na fulla i tylko dudnilo to "tariiii rariiii taam...!" haha boskie to! dzisiaj gramy w dwojke ale ciagle tak z nudow tata se lubi to mruczec pod nosem
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
pamietam diga diga bo juz w th2 nie gram
ale pamietam jak w THE SIMS ( w pierwszej czesci ) przy myciu zębów robili taka krótką przerwę, patrzyli w lustro i mówili - MOKI HOKI ; ) AHA! jeszcze w TV u simów w TH@ jak jest reklama pizzy to mi sie smiac chce - pale źiuziaa.. albo piosenka tej bajki dla dzieci z tym robotem co idzie po miescie i rozbija budynki ... spiewa piosenke ale nie pamietam słów wiem ze na koniec jest takie podkreslenie - koko rej ! ; p hahaha ahh i jeszcze w telewizji jak jest aerobik to mowia - klap di norbul to mi sie kojazy ten ostatni wyraz z nogą ![]() Ostatnio edytowane przez owocowa761 : 19.05.2010 - 19:23 |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
W telewizji (chyba ten dla Kucharzy) ciągle się powtarza ''Oł, kamoning''. Jakiś mężczyzna najwidoczniej to mówi...
![]() Ostatnio edytowane przez Tusiov : 22.05.2010 - 21:14 |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Gdy simka nie może przejść, bo jej coś przeszkadza to staje, tupie nogą i wścieka się mówiąc: "Never", a że mówi to szybko, to brzmi jak "Nefe" (a akcentem na pierwsze "e"). Potem pokazuje rękami przed siebie i dodaje: "Fromenade", następnie macha ręką w górze i woła: "Haluu!". Na koniec odpuszcza sobie, rozkłada ręce i bełkocze coś pod nosem, jakby: "Frydning..."
Tak to jest, jak ma się nagrany film, gdzie Balbina się wścieka, z nie wiadomo jakiego powodu, bo niby nie może na ławkę usiąść. : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Ja uwielbiam tekst z telewizji jak te bliźniaczki Przyjemniaczki są. To ,,O ja pi !"
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
a ja uwielbiam jak, simy rozmawiają z roślinami jak, mój sim rozmawiał z roślinami brzmiało to trochę, jakby rozmawiał z tymi roślinami w języku hiszpańskim czy, jakimś podobnym do hiszpańskiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
pamietam, że jak jest głodny to mówi coś takiego: "amkam, amkam!"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
u mnie simy dwa razy w dwójce powiedziały takie polskie brzydkie słowo na k... raz jk simka skończyła lekcje, a za drugim razem to jak mąż rozstawał się z żoną
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|