Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.07.2009, 10:35   #1
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Druga aktualizacja?

Poprawili parę dobrych rzeczy, jak to ze znikaniem rodzin czy z adopcją bachorów, ale i tak liczyłem na coś więcej. Większość poprawek to drobne błędy, o których nie miałem nawet pojęcia. Osobiście liczyłem jeszcze na poprawę sprawy z nagrobkami i ze znikającym wyposażeniem sima po zmianie rodziny. Ale dobrze, że choć tą adopcję naprawili
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.07.2009, 11:48   #2
agnieszka130187

Reputacja: 11

Gra się zaktualizowała, ale mam ogromny problem, bo się wyłącza... Wchodzi do ekranu ładującego z napisem The Sims 3 i po chwili się wyłącza i kicha.... co mam teraz zrobić ?
Nie chcę reinstalki, bo nie mam spakowanej rodziny...

albo napiszcie chociaż w jakim folderze są moje stworzone rodziny, żebym mogła je jakoś w grze umieścić, z tymi aktualizacjami to mnie w końcu szlak trafi.

Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 31.07.2009 - 11:54
agnieszka130187 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2009, 12:38   #3
magda1984

mi po aktualizacji pochrzanilo sie zupelnie, nie moge na nic kliknąć, używam skrótów klawiszowych zeby cokolwiek zrobic, ale i tak musialam gre wyłączyć awaryjnie bo inaczej się nie dalo.
Weszłam do rodziny, koles basenie byl zawieszony i sie nie ruszał a laska wyglądała zupełnie inaczej niż ją zostawiłam. W dodatku nie mogłam jej kontrolować bo nie było tych kwadracików z twarzami członków rodziny, nawet jednej a rodzina jest 3 osobowa.
Generalnie jestem wkurzona..bo ciągle sa jakieś problemy z tymi aktualizacjami
magda1984 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2009, 13:25   #4
agnieszka130187

Ja odinstalowałam grę i zainstalowałam na nowo. Weszłam do gry i wszystko działało. Zainstalowałam aktualizację i znowu nie działa, więc już wiem, że to właśnie w tym tkwi problem. Odinstaluj grę i zainstaluj na nowo, jeżeli nie chcesz stracić rodzin a ni przedmiotów możesz tak zrobić. Przy odinstalowaniu kreator zapyta cię czy chcesz usunąć zapisane gry i przedmioty kliknij NIE. Ja muszę z tej aktualizacji zrezygnować, szczerze mówiąć mam już dość tych błędów, bo gra do tanich nie należy.
stare 31.07.2009, 13:54   #5
Wikki

Niestety u mnie, po wgraniu łatki pojawiły się problemy podobne do tych, które opisała magda1984. Przyznam szczerze, że mnie to mocno irytuje. Jak ktoś chce zerknąć, jak wygląda u mnie panel sima, po dokonanej aktualizacji, to wklejam tutaj link do fotki.
Zastanawiające jest pojawienie się portretu simki, której nigdy nie posiadałam,
a wizualność jej jest rodem z TS2 .
Powtórna instalacja nic nie pomogła i ostatecznie zrezygnowałam z aktualizacji gry.
Wikki jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2009, 13:59   #6
agnieszka130187

Ja również po ponownej instalacji nie wgrywałam już aktualizacji, ona wywołuje błędy, twórcy dają plamę na całego.
stare 31.07.2009, 14:23   #7
Ilona
Guest

no to dołączam do Waszego grona,u mnie problemem były ceny parcel albo milionowe albo 0,po wprowadzeniu sima do domu utkwił w skrzynce na listy i nic nie dało się zrobić,gdyż wejście w tryb kupowania kończyło się wywaleniem z gry,a do tego przybyło mi mieszkańców

a ja naiwna myślałam,ze w końcu EA wyszła graczom na przeciw,zamiast im robić ciągle pod górkę,tak szczerze mówiąc,to się zastanawiam czy nie sprzedać gry,gdyż chce pograć,aby się zrelaksować czy odstresować,a jak narazie to jest odwrotnie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2009, 14:22   #8
magda1984

Wikki mój panel wyglądał identycznie, nawet simka tak na nim wyglądała

Ja odinstalowałam gre, zapisane rodziny mam, i zdecydowanie zostaje przy tym wczesniejszym patchu, bo tamtem był w porządku, naprawiał czas. A ten nowy? same problemy i korzyści jakie wnosi mnie tak naprawde nie interesują.

EA oby tak dalej...niedługo będą aktualizacje poprawiające aktualizację..to po prostu śmieszne... jestem ciekawa czy EA zdaje sobie sprawę z tego, że coraz więcej użytkowników ma zastrzeżenia do ich pracy... ich długie pięć minut chyba się kończy
magda1984 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2009, 14:29   #9
agnieszka130187

W opisie łatki było napisane, że muzykę ze stereo słychać przez ściany. Jak miałam wgraną łatkę, ale nie do końca to zaczęłam słyszeć muzykę w domu Sima, ale na dworze nie. Wcześniej słyszałam tylko w jednym pomieszczeniu. Jak wy słyszycie muzykę po aktualizacji ?

Ja myślałam, że to faktycznie ja mam jakiś problem z grą i coś narobiłam, ale jednak widzę, że EA robi wszystko na odchrzan, żeby tylko uspokoić na chwilę graczy, a robi się odwrotnie.
stare 31.07.2009, 20:31   #10
Levkoni

To ja nawet nie będę się do niej zabierał... ale kicha. A ta łątka tak w ogóle, kto czytał wszystko ten wie, że likwiduje ona sposób na płeć czyli trik z jabłkami i arbuzami hehe...
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania