|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Poprawili parę dobrych rzeczy, jak to ze znikaniem rodzin czy z adopcją bachorów, ale i tak liczyłem na coś więcej. Większość poprawek to drobne błędy, o których nie miałem nawet pojęcia. Osobiście liczyłem jeszcze na poprawę sprawy z nagrobkami i ze znikającym wyposażeniem sima po zmianie rodziny. Ale dobrze, że choć tą adopcję naprawili
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Gra się zaktualizowała, ale mam ogromny problem, bo się wyłącza... Wchodzi do ekranu ładującego z napisem The Sims 3 i po chwili się wyłącza i kicha.... co mam teraz zrobić ?
Nie chcę reinstalki, bo nie mam spakowanej rodziny... albo napiszcie chociaż w jakim folderze są moje stworzone rodziny, żebym mogła je jakoś w grze umieścić, z tymi aktualizacjami to mnie w końcu szlak trafi. ![]()
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 31.07.2009 - 11:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
mi po aktualizacji pochrzanilo sie zupelnie, nie moge na nic kliknąć, używam skrótów klawiszowych zeby cokolwiek zrobic, ale i tak musialam gre wyłączyć awaryjnie bo inaczej się nie dalo.
Weszłam do rodziny, koles basenie byl zawieszony i sie nie ruszał a laska wyglądała zupełnie inaczej niż ją zostawiłam. W dodatku nie mogłam jej kontrolować bo nie było tych kwadracików z twarzami członków rodziny, nawet jednej a rodzina jest 3 osobowa. Generalnie jestem wkurzona..bo ciągle sa jakieś problemy z tymi aktualizacjami |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja odinstalowałam grę i zainstalowałam na nowo. Weszłam do gry i wszystko działało. Zainstalowałam aktualizację i znowu nie działa, więc już wiem, że to właśnie w tym tkwi problem. Odinstaluj grę i zainstaluj na nowo, jeżeli nie chcesz stracić rodzin a ni przedmiotów możesz tak zrobić. Przy odinstalowaniu kreator zapyta cię czy chcesz usunąć zapisane gry i przedmioty kliknij NIE.
![]() ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Niestety u mnie, po wgraniu łatki pojawiły się problemy podobne do tych, które opisała magda1984. Przyznam szczerze, że mnie to mocno irytuje. Jak ktoś chce zerknąć, jak wygląda u mnie panel sima, po dokonanej aktualizacji, to wklejam tutaj link do fotki.
Zastanawiające jest pojawienie się portretu simki, której nigdy nie posiadałam, a wizualność jej jest rodem z TS2 ![]() Powtórna instalacja nic nie pomogła i ostatecznie zrezygnowałam z aktualizacji gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ja również po ponownej instalacji nie wgrywałam już aktualizacji, ona wywołuje błędy, twórcy dają plamę na całego.
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
no to dołączam do Waszego grona,u mnie problemem były ceny parcel albo milionowe albo 0,po wprowadzeniu sima do domu utkwił w skrzynce na listy i nic nie dało się zrobić,gdyż wejście w tryb kupowania kończyło się wywaleniem z gry,a do tego przybyło mi mieszkańców
a ja naiwna myślałam,ze w końcu EA wyszła graczom na przeciw,zamiast im robić ciągle pod górkę,tak szczerze mówiąc,to się zastanawiam czy nie sprzedać gry,gdyż chce pograć,aby się zrelaksować czy odstresować,a jak narazie to jest odwrotnie |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wikki mój panel wyglądał identycznie, nawet simka tak na nim wyglądała
![]() Ja odinstalowałam gre, zapisane rodziny mam, i zdecydowanie zostaje przy tym wczesniejszym patchu, bo tamtem był w porządku, naprawiał czas. A ten nowy? same problemy i korzyści jakie wnosi mnie tak naprawde nie interesują. EA oby tak dalej...niedługo będą aktualizacje poprawiające aktualizację..to po prostu śmieszne... jestem ciekawa czy EA zdaje sobie sprawę z tego, że coraz więcej użytkowników ma zastrzeżenia do ich pracy... ich długie pięć minut chyba się kończy |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
W opisie łatki było napisane, że muzykę ze stereo słychać przez ściany. Jak miałam wgraną łatkę, ale nie do końca to zaczęłam słyszeć muzykę w domu Sima, ale na dworze nie. Wcześniej słyszałam tylko w jednym pomieszczeniu. Jak wy słyszycie muzykę po aktualizacji ?
Ja myślałam, że to faktycznie ja mam jakiś problem z grą i coś narobiłam, ale jednak widzę, że EA robi wszystko na odchrzan, żeby tylko uspokoić na chwilę graczy, a robi się odwrotnie.
![]() |
#10 |
|
![]()
To ja nawet nie będę się do niej zabierał... ale kicha. A ta łątka tak w ogóle, kto czytał wszystko ten wie, że likwiduje ona sposób na płeć czyli trik z jabłkami i arbuzami hehe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|