![]() |
#61 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Akwarium wygląda fajnie i z tego co wywnioskowałam to można w nim trzymać więcej niż jedną rybę. Łóżko serce mnie zawiodło, oczekiwałam faktycznego mebla w kształcie serca lub owalu (czyż nie takie było w TS1?) a tymczasem jest zwykłe kwadratowe. Fajnie, że jest narożna wanna :-) Czekam z utęsknieniem na schody zabiegowe, ew kręcone ale niestety - tak jak sądziłam, w tym minipacku ich nie ma. Na screenie widać wszystko co jest w packu :-) Mam nadzieję, że tym pomogę komuś podjąć decyzję - kupić czy nie kupić :-) ![]()
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Zdaniem z 21 sybabami stwierdzę
Wannę i takie łóżko na dwie osoby z sercem mogli dać w podstawie.
![]() |
#63 |
|
![]()
Jak na 40 zł to nic nie ma. Parę obiektów i ubrań, a w internecie można znaleźć lepsze za darmo. W sumie to najlepsze z tych obiektów to wanna, akwarium i łóżko z sercem, które kiedyś bez żadnych akcesoriów były w podstawie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Faktycznie takie sobie te rzeczy. Szkoda, ze nie mogę kupić samego akwarium. Jutro albo pojutrze podskoczę do MediaMarktu.
Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 04.02.2010 - 21:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Bardzo dziękuję, pomogłaś - na razie się wstrzymam
![]() Chyba, że będę miała nadmiar czasu, znów zacznę nałogowo grać i zapragnę to mieć, albo jeśli będę akurat w odpowiednim sklepie i wpadnie mi w ręce w sensownej cenie. Szału nie ma, nie spieszy mi się. Dobrze widzę, że ta narożna wanna nie jest cała pusta, tylko ma zabudowany róg i przestrzeń do kąpieli wielkości zwykłej wanny? Da się chociaż postawić w tym rogu jakieś dekoracyjne pierdółki? Ostatnio edytowane przez nmin : 04.02.2010 - 23:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Witam serdecznie!
Dzisiaj położyłem swoje łapki na TS3:NA i mam pewien problem! Otóż Grając w podstawę i Wymarzone podróże stworzyłem sobie rodzinkę w Riverview, zwiedziłem i odkryłem prawie całe Chiny, zacząłem zwiedzać Francję i chciałem teraz odwiedzić Egipt, ale zainstalowałem NA i co?... Brak save'ów!! W ogóle nie ma Riverwiew, ani mojej rodzinki, ani nic (mimo, że w moich dokumentach, w folderze save normalnie są moje pliki... Czy wiecie może dlaczego moja gra ich nie czyta? Bardzo mi na tym zależy... Pozdrawiam! UserBrit18 |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
eh mi tez nie czyta ! robilam domek przez pare dni zeby sobie go teraz udekorowac nowymi meblami i oczywiscie czego sie mozna bylo spodziewac nie ma tego domku, wyparował, save jest w dokumentach ale w grze juz go nie ma, bede robic po raz chyba juz 5 ten sam domek bo ciagle sie cos w tych simsach psuje ! ;/ oczywiscie mebli tez tyle co kot napłakał.. moze ktos zna sposob jak odzyskac save? byloby super
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|