![]() |
#62 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
http://www.thesims3.com/community/ne...09#-1515351247
Został wydany patch najnowszy do ts3. Razem z nim miał być też wydany edytor ale nigdzie opcji pobierz nie widzę .
![]() |
#63 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() " Interakcja „trucht” nie kpi sobie z biednych, niesprawnych mumii kontrolowanych przez gracza" "Simowie w namiotach nie będą przytulali się do nieodpowiednich partnerów" Rozwaliło mnie to... a to najlepsze... "Mumie mogą obecnie rozmawiać o zaletach i wadach bycia mumią. o Mumie nie mogą już uczyć się piosenek. Ich struny głosowe zanikły, przez co stały się niemowami." no to jak beda rozmawiac? ![]() Ostatnio edytowane przez Mamełe : 16.12.2009 - 19:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
To znaczy ze juz aktualizacja jest albo bedzie jutro
|
![]() |
![]() |
#65 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Aktualizacja już jest . Tylko trzeba jeszcze poczekać , aż edytor wydadzą . W sumie może to nastąpić w każdej chwili
![]()
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Hmm, kilka z informacji w liścia aktualizacji mnie zdziwiło. Jeszcze nigdy nie przytrafiła mi się okazja związana z grobowcem Abu Simbel, Oka Horusa też jeszcze nie udało mi się zdobyć, o kilku innych przygodach też pierwsze słyszę. Nie wiem jak przywołać mumię. Dziwne.
Dobrze, że Simowie już nie będą poruszali się jak mumie po powrocie do stanu normalnego. Ostatnio edytowane przez HNL : 16.12.2009 - 19:39 |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Co do aktualizacji - o co w tym chodzi:
"Simowie nie mogą podróżować z Simami, którzy znajdują się w więzieniu." Jakim więzieniu?!
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Jezeli twoj sim siedzi w wiezieniu to nie moze podrózowac z twoim drugim simem
|
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Ale o jakie więzienie chodzi? Nigdy się nie spotkałam w grze z więzieniem...
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Chodzi oto ze jak jestes złodziejem i cie policja złapie to idziesz do wiezienia
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|