![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie to chyba od sima zalezy konkretnego, u mnie jeden jest uzdolniony muzycznie i moze wybierac a drugi nie i tylko tancz ma, nawet nie imprezowo tylko tancz, moze od klubu zalezy i maty? nie wiem, gra sie super w kazdym razie
jak moge sie wprowadzic do wiezowca ktory ma taras itp ? musze cos zdobyc? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Jest dużo opcji tańczenia! Co wy ludzie? Naprawdę nie macie?! Beata, musisz zdobyć tylko kasę na wieżowiec z tarasem i jacuzzi. Mieszka w tym wieżowcu rodzina Jones( u mnie ). Musiałabyś edycji miasta eksmitować rodzinę do innego wieżowca, a ty byś się przeprowadziła do tego z jacuzzi. Ten wieżowiec z jacuzzi kosztuje około 50 000SML
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
trzeba było tak odrazu z tym wieżowcem...bo ja szukam pustego do wynajęcia
|
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
no ja mam tylko imprezowy i nic więcej
![]() ![]() ![]() ej poradzi mi ktoś z tym klubem czemu tak się dzieje, że sim zostaje zamiast wyjść? EDIT: wszystko się naprawiło (ta widoczność różnych tańców i z tym klubem) jak wywaliłam z gry moda na cenzurę... a myślałam, że nie będzie powodował błędów skoro został zaktualizowany do PZ!
http://pl.thesims3.com/mypage/Dorcia1988 http://www.thesimsresource.com/members/Lady_Angel88 Ostatnio edytowane przez Lady88 : 29.10.2010 - 13:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Hey, a co trzeba zrobić, żeby Simy tańczyły na różne sposoby? To jest w interakcjach, czy coś? Jak im "powiedzieć', żeby np. miały tańczyli wolno?
I inna sprawa, jeśli chodzi o mieszkania w wieżowcach, czy w każdym wieżowcu jest tylko jeden "rozmiar" mieszkań, czy też wieżowiec ma więcej rodzajów mieszkań, a to tylko jakieś losowanie jest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Sprawdziłam czy to zależy od cech... Ale chyba nie. Dałam innej simce urodzona gwiazda, wirtuoz, świetnie się bawi czy jakoś tak, wygadana i zabawna, ale to nic nie dało, dalej jest tylko opcja 'tancz'
![]()
![]() |
#67 |
|
![]()
Na parkiecie i stereo u mnie jest opcja tańcz i tańcz imprezowo. Na głośnikach i parkietach w klubach jest także tańcz słodko, tańcz rockowo, taniec-wykopaniec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dany wieżowiec ma jedno mieszkanie... a różne rozmiary są w różnych wieżowcach |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Jeszcze mam pytanie odnośnie tego tańca, czy różne tańce zależą od tanecznych umiejętności Sima? No bo np. To jak ma Sim ćwiczyć zależy od jego umiejętności sportowych.
A sprawdzaliście, na wszystkich wieżach stereo, czy mają te dodatkowe opcje taneczne? Bo w dwójce np komputery nieoficjalne nie miały dodatkowych opcji od dodatków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Jak przestać być wampirem?
|
![]() |
![]() |
![]() |