|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie,nie chcę iść do więzienia za zabójstwo
![]() a za 4 lata...Polska będzie miszczem świata! |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
nie, nie pójdziesz :>
|
![]() |
#4 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Moglibyście tą konwersacje przenieść na profil?
![]()
#5 |
Guest
|
![]()
straszliwie długa ta konwersacja,zaiste
![]() no więc właśnie.to jest to,czego nie lubię w modkach - czepianie się pierdół (takich prawdziwych pierdół) widocznie ktoś to musi robić,albo ktoś ma za dużo czasu w domu... |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kowalino jest niekompetentny, ja już dawno rozebrałam choinkę, a on wciąż ma czapkę w avie.
cytując jedną z odpowiedzi przy ankiecie: "BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN" hwhwhw sama nie wypowiedziałam się w ankiecie, aczkolwiek nie mam większych zastrzeżeń co do załogi moderatorskiej. być może niektórych widać bardziej, innych mniej, ale panowanie nad chaosem tworzonych przez grupę 3,248 aktywnych użytkowników, w tym w większości ludzi poniżej 15 roku życia, jest cholernie niewdzięczną robotą. ogromnym plusem jest to, że co i rusz widzę jakieś konkursy, zarówno związane z serią TS, jak i nieco luźniejsze, odbiegajace od ścisłej tematyki forum - to się ceni. co do zarządzania panelem i zapotrzebowania na webmastera - nie znam dogłębnie technicznej strony forum, ale od zawsze było tak samo. jest przejrzyście, jest w porządku, niepotrzebne kombinowanie mogłoby namieszać. jest taki old school, a przy obecnej załodze niemożliwa jest powtórka z rozrywki w postaci burdelowego 2006 roku SZ. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Gingers bardzo dużo postów raportował. Takie osoby się ceni i bierze do moderacji. Kowal i Starlight (pomijając jak skończyła się jego kariera) dzięki temu też dostali uprawnienia. A Chryzia ma trochę grzechów na sumieniu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
nie pisałabym tego tak wprost. jeżeli przeczyta to ktoś, kto ma silne ciśnienie by ostać modem zaleja Was raporty.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
juz nie wspomne o tym, ze gingers nawet na gg mi pisal, co mozna byloby usunac, przeniesc itd. i zawsze ludziom pomagal. czasem mam wrazenie, ze czepiacie sie z czystej zazdrosci. i w zasadzie on jako jedyny mial checi by cos zrobic jak jekyll zrezygnowal z dawania newsow na tsp - to on pisal do shootersa, ze chce sie tym zajac. tak to pewnie do tej pory na stronce byloby pusto. wiec naprawde, nie umniejszajcie zaslug niektorych.
w sumie dziwne, ze o mnie nikt tak nie napisal, ja tez sie jakos temu forum nie przysluzylam! |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
centarła się czepia i jest u pani
![]() livka,ja się nie nadaję na moda.nie ten typ osoby (od tego jest ktoś taki jak Gingers czy Ty). i w sumie nie chciałabym być modem... Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 16.01.2011 - 17:15 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|