Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.10.2011, 20:15   #61
VoyageFun
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry

Dobra teraz moja recenzja. Dodatek ogólnie fajny. Sporo nowych rzeczy i interakcji. Na przetestowanie stworzyłam sobie simkę w AP. Do tego psa i kota, potem zaadoptowałam źrebię. Fajnie. Mi się tam podoba. Potem grałam już moją starą rodzinka w SV. Zwierzaki są realistyczne. Moim zdaniem lepsze niż w the sims 2. Super. Grałam dzisiaj ogólnie 7 godzin bez przerwy i cały czas mi mało, ale niestety trzeba iść jutro do szkoły. W SV w mojej rodzince urodziły się aż 3 szczeniaczki rasy Shi Tzu! Polecam grę w 1000000 % !
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.10.2011, 20:22   #62
Justyna0307

Reputacja: 10

No to ja gra jest fajna , naprawdę polecam, ale zauważyłam wiele bugów simowie wchodzą w konia (wtapiają się ), myjąc psa w wannie simka myła go w ścianie nogi miała w wannie, pies jedząc karmę z miski jadł za miską nogami w misce, czasem tak się zdarza :/
Ale pomimo wszystko jest cudnie! Konie są piękne ! Psy świetne dużo interakcji Naprawdę warto nabyć ten dodatek ale niestety czas simowy nadal dobija i za szybko leci Ledwo sim zdąży zrobić coś ze sobą a już nie ma czasu na zwierzaki To mnie wkurza ale czekam na mod

Uwielbiam śpiące psy

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.10.2011, 21:34   #63
nmin

Mam już pierwszą wyszkoloną cechę - moja klacz dorobiła się czwartej cechy, "Szybka", poprzez zdobycie jednego punktu umiejętności biegania. Taka cecha jest zaznaczona na zielono i ma dopisek "Wyszkolony". Akurat co do tej klaczy miałam inne plany, niż kariera sportowa, a ona pewnie teraz będzie chciała dużo ćwiczyć, ale ogólnie pomysł wyrabiania sobie dodatkowych cech bardzo mi się podoba

EDIT: Szczeniak wyszkolił sobie cechę "Nie niszczy", bo był chwalony za zabawy gryzakiem.

Ostatnio edytowane przez nmin : 20.10.2011 - 21:57
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2011, 06:15   #64
Altaria

Cóż, kupiłam, mam, gram. Najmniej oczekiwany przeze mnie dodatek i w każdej poprzedniej serii pierwszy, którego spotykało odinstalowanie. Nawet miałam nie kupować ale... niech tam. Cóż...
Gra generalni mi się podoba, pomijając nawet ogólną miłość do samej trzeciej serii. Chociaż koni ogólnie nie lubię i uważam je a zwierzęta mocno przereklamowane w grze bardzo mi się podobają. Chociaż żeby Shire i kucyk były jednego wzrostu to trochę słabo, no ale cudów nie wymagam (dzięki temu rzadko się zawodzę ;]). Przegląd ras psów doprowadził mnie do apopleksji niemalże, zwłaszcza gdy zobaczyłam przedstawiciela rasy papillon - została zupełnie zgwałcona. Jak zresztą i kilka innych ras. No, ale mniejsza o to. Drugi szczegół może, który jednak sprawił ze omal nie spadłam z krzesła a moje wykształcenie zaczęło wyć do księżyca to terrarium dla gryzoni. Dla mnie to błąd nie do wybaczenia, bo nikt przy zdrowych zmysłach w dzisiejszych czasach nie trzyma gryzoni w terrariach (do tego są klatki), że już o kołowrotku dla świnki morskiej nie wspomnę. Pozostaje mieć nadzieję ze żadne dziecko nie wpadnie na edukowanie się nt. utrzymania drobnych zwierzaków domowych z gry...
Poza tym strasznie podobaj mi się nowe meble kuchenne, a jeszcze bardziej nowe wyposażenie łazienki. Zresztą, wszystkie nowe meble są śliczne i aż się miłe na nie spogląda. Opieka nad zwierzakami nie jest przesadnie wymagająca, dzięki czemu jest przyjemnością. Chociaż... spacer na drugi koniec miasta był nielichą męczarnią.
Pomijając minusy - bardzo, bardzo duży plus.
Altaria jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2011, 09:30   #65
anie_1981

No to moja kolej.... Dzisiaj w końcu przysłali mi Zwierzaki! Się tak cieszę! Ale z własnej głupoty, muszę reinstalować całą serię, bo nie mam żadnego innego miasta, poza Appaloosa Plains! Wiem dlaczego tak jest, przyznaję się do winy Jakiś czas temu pobrałam z mts poprawki do miast, chodziło o poprawę tzw. routingu w grze. Szczegóły pominę, bo nie w tym rzecz. Powinnam te miasta zabrać z gry i oddać oryginały przed jakąkolwiek aktualką czy coś. Zapomniałam o tym przy aktualce 1.24, ale przypomniało mi się o tym teraz i dałam grze wersje (oryginalne), sprzed łaty 1.24. No i dlatego muszę robić reinstalkę... Na przyszłość muszę być bardziej skrupulatna. No ale do rzeczy, teraz jestem w trakcie reinstalacji, ale najpierw pograłam w tym Appaloosa z pół godziny. Grafika koni jest taka sama jak w Demie, no może ciut lepsza, ale naprawdę niewiele... Wstawię zaraz fotki. To było intensywne pół godziny
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2011, 10:16   #66
enusiaq

A nie wydają Wam się te konie jakieś takie długie? Wręcz jamnikowate poprostu
enusiaq jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2011, 12:54   #67
Maszka

Hej, ja teraz jestem wkurzona, bo kupowałam Zwierzaki za 99,99,- teraz kosztują 90,00
A za kilka minut, może godzine wstawie kilka fot zwierzaków...
stare 21.10.2011, 14:41   #68
nmin

Cytat:
Napisał Altaria Zobacz post
Poza tym strasznie podobaj mi się nowe meble kuchenne, a jeszcze bardziej nowe wyposażenie łazienki. Zresztą, wszystkie nowe meble są śliczne i aż się miłe na nie spogląda.
To mi przypomniało, że obejrzałam tylko obiekty dla zwierząt, a kompletnie zignorowałam ludzkie Widziałam tylko nową kabinę prysznicową, całkiem niezła.
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2011, 14:45   #69
Maszka

Nie chciało mi się dawać klku, więc macie jedną

A tak na temat to Zauważyłam pewien bug, jego zdjęcie dam za kilka minut w "Opowiadamy jak sobie gramy...".
stare 21.10.2011, 14:48   #70
anie_1981

Maszka, foty i filmy do innego tematu powinny iść. Ale pies całkiem całkiem
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania