![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
Dobra teraz moja recenzja.
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to ja
![]() ![]() ![]() ![]() Ale pomimo wszystko jest cudnie! Konie są piękne ! Psy świetne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam śpiące psy ![]()
![]() |
#63 |
|
![]()
Mam już pierwszą wyszkoloną cechę - moja klacz dorobiła się czwartej cechy, "Szybka", poprzez zdobycie jednego punktu umiejętności biegania. Taka cecha jest zaznaczona na zielono i ma dopisek "Wyszkolony". Akurat co do tej klaczy miałam inne plany, niż kariera sportowa, a ona pewnie teraz będzie chciała dużo ćwiczyć, ale ogólnie pomysł wyrabiania sobie dodatkowych cech bardzo mi się podoba
![]() EDIT: Szczeniak wyszkolił sobie cechę "Nie niszczy", bo był chwalony za zabawy gryzakiem. Ostatnio edytowane przez nmin : 20.10.2011 - 21:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Cóż, kupiłam, mam, gram. Najmniej oczekiwany przeze mnie dodatek i w każdej poprzedniej serii pierwszy, którego spotykało odinstalowanie. Nawet miałam nie kupować ale... niech tam. Cóż...
Gra generalni mi się podoba, pomijając nawet ogólną miłość do samej trzeciej serii. Chociaż koni ogólnie nie lubię i uważam je a zwierzęta mocno przereklamowane w grze bardzo mi się podobają. Chociaż żeby Shire i kucyk były jednego wzrostu to trochę słabo, no ale cudów nie wymagam (dzięki temu rzadko się zawodzę ;]). Przegląd ras psów doprowadził mnie do apopleksji niemalże, zwłaszcza gdy zobaczyłam przedstawiciela rasy papillon - została zupełnie zgwałcona. Jak zresztą i kilka innych ras. No, ale mniejsza o to. Drugi szczegół może, który jednak sprawił ze omal nie spadłam z krzesła a moje wykształcenie zaczęło wyć do księżyca to terrarium dla gryzoni. Dla mnie to błąd nie do wybaczenia, bo nikt przy zdrowych zmysłach w dzisiejszych czasach nie trzyma gryzoni w terrariach (do tego są klatki), że już o kołowrotku dla świnki morskiej nie wspomnę. Pozostaje mieć nadzieję ze żadne dziecko nie wpadnie na edukowanie się nt. utrzymania drobnych zwierzaków domowych z gry... Poza tym strasznie podobaj mi się nowe meble kuchenne, a jeszcze bardziej nowe wyposażenie łazienki. Zresztą, wszystkie nowe meble są śliczne i aż się miłe na nie spogląda. Opieka nad zwierzakami nie jest przesadnie wymagająca, dzięki czemu jest przyjemnością. Chociaż... spacer na drugi koniec miasta był nielichą męczarnią. Pomijając minusy - bardzo, bardzo duży plus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
No to moja kolej.... Dzisiaj w końcu przysłali mi Zwierzaki! Się tak cieszę!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
A nie wydają Wam się te konie jakieś takie długie? Wręcz jamnikowate poprostu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Hej, ja teraz jestem wkurzona, bo kupowałam Zwierzaki za 99,99,- teraz kosztują 90,00
![]() A za kilka minut, może godzine ![]()
![]() |
#68 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Nie chciało mi się dawać klku, więc macie jedną
![]() A tak na temat to Zauważyłam pewien bug, jego zdjęcie dam za kilka minut w "Opowiadamy jak sobie gramy...".
![]() |
#70 |
|
![]()
Maszka, foty i filmy do innego tematu powinny iść. Ale pies całkiem całkiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|