|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Fu*ktycznie dziwny odcinek xD. Trochę za mało w nim humoru. Ale przynajmniej się dzieje
![]() muszę się wreszcie nauczyć konstruowania bardziej złożonych wypowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]() No nie dziwię się, że trauma jej została i przestała mówić o.O Takie rzeczy pozostają w psychice na zawsze. Mam jednak nadzieję, że niedługo powróci do jakiej takiej równowagi. No i nie będę ukrywać, że ciekawi mnie, co dokładnie wydarzyło się w domu tej wariatki, dobrze byłoby to jakoś rozjaśnić. Siostra trochę mało przejęta sytuacją, a przecież nie jest już maleńkim dzieckiem :>
Ogólnie ciekawy pomysł na OJSG. btw. rozwaliło mnie zdjęcie kota i to "zniszczę cię!" ahahah! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
hehe, chrupku, obiecuje że w następnym odcinku będzie mnóstwo humoru specjalnie dla ciebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dziękuję, czuję się zaszczycony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Akcja fajnie się rozwija.
![]() Czekam na kolejny odcinek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Pingwin uciekający przed kotem... ahaha, nigdy czegoś takiego nie widziałam
![]() A teraz do rzeczy: Odcinek trochę krótki, streściłaś w nim wszystko co można było rozwinąć w dwóch częściach, np. opisać coś na temat walniętej baby kradnącej drzwi i porywającej dzieci ![]() Ale ogólnie nie jest źle, ciekawa jestem czy Marta wróci w końcu do siebie, no i Feliks... ![]() Czekam na więcej :3
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Łoo tyle tu się działo. Oj nadrabiamy, nadrabiamy. Podoba mi się, historia jest taka "inna" - co mi się podoba. Nic więcej nie napisze, więc czekam na ciąg dalszy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
hehe, dzięki za komentarze,
rudzielcu - wiem, ze to streściłam, ale tak jakoś nie miałam pomysłu na rozwinięcie ![]() aha, panie mroczności w następnym odcinku coś specjalnie dla ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
ta co siedziała obok rozalii to ja nią znam!- to jest balbina biedak! ta z czarnymi włosami nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|