![]() |
#61 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Przeczytajcie tekst, a nie oglądajcie tylko zdjęcia
![]() Cytat:
Nie oczekuję wiele po czwórce. Po tym, jak wszystko zachwycało mnie w dwójce, a rozczarowywało w trójce, nie oczekuję nic. Czego ja chcę? Grafiki. Niech nie próbują zrobić realistycznej grafiki, bo wyjdzie kolejna trójka, tylko sympatycznej, komiksowej, takiej, jak ta dwójkowa. Cały świat animowany i ruchomy- koniecznie animacje włosów, ubrań, nawiasem mówiąc, na trailerach TS2 simkom się ruszały piersi przy gwałtowniejszych ruchach, chciałbym, żeby było tak z całym ciałem, żeby było ono giętkie i cały czas ruszające się w jakiś sposób. Chciałbym źdźbła trawy, ruszające się na wietrze. Kanapy, łóżka, fotele i inne takie powinny się uginać, kiedy siada na nich sim. I na końcu samochody, nie chcę powtórki samochodów z trójki.
![]() |
|
![]() |
#62 | ||
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Cytat:
![]() Tak jak napisała Flo, to wygląda jak poprawiona jedynka. Wydaje mi się, że to jakiś projekt zrobiony przez fana ![]() edit: @down: tak, pisane było o plastikowych ludkach itp., ale zauważ, że wiele osób napisało też w tych postach swoje przypuszczenia co do czwórki (ja też)...
![]() Ostatnio edytowane przez Diana : 18.07.2013 - 10:02 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
przypominam,ze to jest temat dotyczacy nowosci zwiazanych z ts4,a o plastikowych ludkach itp. zapraszam do dyskusji tutaj http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62229&page=26
|
![]() |
![]() |
#64 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Znalazłam ciekawe zdjęcie na simsglobe. LINK, bo fotka chyba byłaby za duża na forum.
Moim zdaniem grafika w czwórce źle się prezentuje na tle pozostałych gier z serii. To jest prawdziwy plastik, TS3 przy tym wygląda o niebo lepiej... Ale żeby nie gadać tylko o "plastelinowych ludkach" - czyżby ta simka to była Bella Ćwir? W końcu pozostałe to Belle z różnych wersji gry (na pewno jedynkowa i dwójkowa, ale ta z trójki to nie wiem jak wygląda, w każdym razie jest całkiem podobna). Więc może będzie też Mortimer, siostry Kaliente i cała reszta? Jak myślicie?
![]() |
#65 |
|
![]()
Myślę że ten sim zrobiony na odwal, nie ukazuje grafiki w grze. Oni sami pewnie jeszcze nad tym pracują, za wcześnie żeby mówić o konkretach skoro wcześniej nawet w tym temacie tyle było mówione o szkicach. Co do rodzin Ćwirów itd. to skoro z jedynki do trójki cofali się w grze, będą chyba musieli stworzyć nowe rodziny, albo użyć jako główne familie tych mniej znanych bo cofanie się dalej to by było przegięcie..
![]() Ostatnio edytowane przez Psychosis : 26.07.2013 - 00:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
To wszystko to wyłącznie szkice gry, nie odwzorują tego co się znajdzie w grze.
Na tym etapie nie ma mowy o jakiś pięknych szczegółach bo gra dopiero jest w produkcji i się pokażę w 2014 roku. |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Dopiero w produkcji? Toż podobno pracują od 2010r... I tyle lat, same szkice? Jeżeli grafika ma wyglądać, tak jak wygląda w ostatnim newsie to nie mam słów... Do tyłu zamiast do przodu idą :C
![]() |
#68 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
a ja tam pokocham takich supernirlenaturalniewygladajacych simow, ale gra ma bzc realna i maja naprawic taki myk, ze nie tylko moja rodzina używać. opcji z fodatkow, a cale miasto. bo to wedlug mnie najgorsza rzecz w serii the sims
![]() |
#69 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Przecież nikt nie powiedział, ze mają być supercośtamnauturalne. Niby jest informacja, że bardziej realistyczne, ale nie zapominajmy, że "punktem wyjściowym" tutaj jest trójka, zatem bardziej realistyczne - ale w porównaniu do poprzedniej generacji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Guest
|
![]() Cytat:
W 2010 roku dopiero przesłanki były ale gry w produkcji nie było. |
|
![]() |
![]() |