Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.07.2013, 19:24   #61
Everlasting

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4-oficjalnie zapowiedziane

Przeczytajcie tekst, a nie oglądajcie tylko zdjęcia
Cytat:
Ukazane poniżej materiały pokazują nowy UI, czyli User Interface (interfejs użytkownika), który nie ma nic wspólnego z mechaniką gry. Grafiki nie ukazują finalnej wersji interfejsu, są to jedynie szkice.
Szkice. Nie grafika, tylko interfejs (pomijając, że on też jest koszmarny).
Nie oczekuję wiele po czwórce. Po tym, jak wszystko zachwycało mnie w dwójce, a rozczarowywało w trójce, nie oczekuję nic. Czego ja chcę? Grafiki. Niech nie próbują zrobić realistycznej grafiki, bo wyjdzie kolejna trójka, tylko sympatycznej, komiksowej, takiej, jak ta dwójkowa. Cały świat animowany i ruchomy- koniecznie animacje włosów, ubrań, nawiasem mówiąc, na trailerach TS2 simkom się ruszały piersi przy gwałtowniejszych ruchach, chciałbym, żeby było tak z całym ciałem, żeby było ono giętkie i cały czas ruszające się w jakiś sposób. Chciałbym źdźbła trawy, ruszające się na wietrze. Kanapy, łóżka, fotele i inne takie powinny się uginać, kiedy siada na nich sim. I na końcu samochody, nie chcę powtórki samochodów z trójki.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.07.2013, 19:42   #62
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Cytat:
Napisał rudzielec
Cytat:
Napisał SimPress
Grafiki nie ukazują finalnej wersji interfejsu, są to jedynie szkice.
Także narodzie, bez paniki! Wypuścili to zapewne dlatego, żeby zobaczyć reakcję graczy, poczytać co o tym sądzą i dopracować... Przynajmniej mi się tak wydaje
Ja wątpię, czy to nawet jest od maxisów... Chyba z grafiką to chcieliby iść do przodu, a nie do tyłu
Tak jak napisała Flo, to wygląda jak poprawiona jedynka. Wydaje mi się, że to jakiś projekt zrobiony przez fana

edit: @down: tak, pisane było o plastikowych ludkach itp., ale zauważ, że wiele osób napisało też w tych postach swoje przypuszczenia co do czwórki (ja też)...

Ostatnio edytowane przez Diana : 18.07.2013 - 10:02
Diana jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2013, 21:23   #63
Ilona
Guest

przypominam,ze to jest temat dotyczacy nowosci zwiazanych z ts4,a o plastikowych ludkach itp. zapraszam do dyskusji tutaj http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62229&page=26
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.07.2013, 19:02   #64
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Znalazłam ciekawe zdjęcie na simsglobe. LINK, bo fotka chyba byłaby za duża na forum.
Moim zdaniem grafika w czwórce źle się prezentuje na tle pozostałych gier z serii. To jest prawdziwy plastik, TS3 przy tym wygląda o niebo lepiej...
Ale żeby nie gadać tylko o "plastelinowych ludkach" - czyżby ta simka to była Bella Ćwir? W końcu pozostałe to Belle z różnych wersji gry (na pewno jedynkowa i dwójkowa, ale ta z trójki to nie wiem jak wygląda, w każdym razie jest całkiem podobna). Więc może będzie też Mortimer, siostry Kaliente i cała reszta? Jak myślicie?
stare 25.07.2013, 23:58   #65
Psychosis

Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Myślę że ten sim zrobiony na odwal, nie ukazuje grafiki w grze. Oni sami pewnie jeszcze nad tym pracują, za wcześnie żeby mówić o konkretach skoro wcześniej nawet w tym temacie tyle było mówione o szkicach. Co do rodzin Ćwirów itd. to skoro z jedynki do trójki cofali się w grze, będą chyba musieli stworzyć nowe rodziny, albo użyć jako główne familie tych mniej znanych bo cofanie się dalej to by było przegięcie..

Ostatnio edytowane przez Psychosis : 26.07.2013 - 00:03
Psychosis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2013, 19:32   #66
Damian
Guest

To wszystko to wyłącznie szkice gry, nie odwzorują tego co się znajdzie w grze.
Na tym etapie nie ma mowy o jakiś pięknych szczegółach bo gra dopiero jest w produkcji i się pokażę w 2014 roku.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2013, 19:35   #67
Kamis

Dopiero w produkcji? Toż podobno pracują od 2010r... I tyle lat, same szkice? Jeżeli grafika ma wyglądać, tak jak wygląda w ostatnim newsie to nie mam słów... Do tyłu zamiast do przodu idą :C

Życie pisze swój scenariusz, nieważne jakie były plany.
Kamis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.07.2013, 02:20   #68
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24

a ja tam pokocham takich supernirlenaturalniewygladajacych simow, ale gra ma bzc realna i maja naprawic taki myk, ze nie tylko moja rodzina używać. opcji z fodatkow, a cale miasto. bo to wedlug mnie najgorsza rzecz w serii the sims
stare 27.07.2013, 06:27   #69
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

Cytat:
a ja tam pokocham takich supernirlenaturalniewygladajacych simow, ale gra ma bzc realna i maja naprawic taki myk, ze nie tylko moja rodzina używać. opcji z fodatkow, a cale miasto. bo to wedlug mnie najgorsza rzecz w serii the sims
Polish, please

Przecież nikt nie powiedział, ze mają być supercośtamnauturalne. Niby jest informacja, że bardziej realistyczne, ale nie zapominajmy, że "punktem wyjściowym" tutaj jest trójka, zatem bardziej realistyczne - ale w porównaniu do poprzedniej generacji
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.07.2013, 11:14   #70
Damian
Guest

Cytat:
Napisał Kamis Zobacz post
Dopiero w produkcji? Toż podobno pracują od 2010r... I tyle lat, same szkice? Jeżeli grafika ma wyglądać, tak jak wygląda w ostatnim newsie to nie mam słów... Do tyłu zamiast do przodu idą :C
Pracują od nie całego roku, nawet nie.
W 2010 roku dopiero przesłanki były ale gry w produkcji nie było.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania