|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podsumowała wszystko, o czym właśnie tutaj dyskutujemy.
![]() Tylko trzeba znaleźć złoty środek, żeby rozgrywka była idealna. Aby nie było nudno, ale również nie przesadzic z fabułą. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 21
|
![]()
No to może niech organizatorka zadecyduje i się dostosujemy? Bo dyskutować to my tutaj możemy do końca gry
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
A ja tylko tak od siebie, że zgadzam się z muffindance. W tej powodzi postów znaleźć coś na temat graniczy z cudem. Zabawa w rpg jest fajna, ale tu nie o to chodzi. Jak dla mnie to chyba rzucę fabułę w diabły i piszę zwykłe, suche posty, przynajmniej się nie pogubię i nie będę podejrzewać ludzi po kreacjach postaci jakie stworzyli, ale po głosach jakie oddali itd. Sądzę, że to mi pomoże w obiektywnej analizie sytuacji i innym też to radzę. Nie mówiąc o tym, że początkowo miało nie być fabuły
![]() I nie przesadzajcie też z długością postów, żeby było łatwiej wyhaczyć ważne informacje, jak np. podejrzenia. W końcu nie wszystkim chce się czytać 20 stron postów, z których wynika tylko to, że ktoś oskarża wróżkę, bo zniknęła (nie wszyscy muszą siedzieć na forum 24 h ![]() @down ależ ja nikomu nie każę pisać suchych postów. Piszę tylko, że najprawdopodobniej JA tak zacznę robić, bo reszta uczestników spokojnie nadrobi fabułę za mnie. I tak w sumie nie ogarniam kto, z kim, gdzie i dlaczego ![]() Chodzi tylko o to, żeby tak jak mówi Libby, nie budować swoich podejrzeń na fabule i nie przywiązywać do niej zbytniej wagi, bo się skończy jak ostatnio.
Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 10.10.2013 - 22:28 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Czyli jak to sobie wyobrażacie? "Podejrzewam pana x, bo zagłosował na panią y"? I tyle?
W sumie na tym polega gra w mafię, ale w końcu to staje się nudne. Użytkownicy mogą przestać w ogóle pisać w temacie. Ale zdecydowanie jakoś trzeba ograniczyć ilość bezsensownych postów. EDIT Co do ogłoszenia Libby, mądrze, ale żeby doszło do tych konwersacji, to trzeba się najpierw z innym użytkownikiem spotkać w jednym miejscu. I tu uważam, ze dobrym wyjściem byłyby właśnie takie eventy, zebranie wszystkich do kupy. Ostatnio edytowane przez Yuki : 10.10.2013 - 22:25 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
no, cieszę się, ze to jakos sensownie ujęłam
![]() to podforum jest zamknięte dla obcych z zewnątrz, prawda? (żeby nie było, że robię reklamę innym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() także zapraszam osoby za dalszą fabula do lektury, zresztą, zapraszam wszystkich. bo tak według mnie powinna wyglądać prawdziwa mafia. a jak chcecie fabułę i macie pisarskie dusze, to jest odpowiedni temat ![]()
#6 |
|
![]()
Ok, wszystko fajnie. Jeśli miałoby to tak wyglądać, to po co kreowanie postaci?
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
ah, to już dopieszczanie szczegółów.
![]()
#8 |
|
![]()
No ale jest to co jest, diametralnie wszystkiego nie da sie zmienic bo trzebaby było zaczynać wszytko od początku. Wiec trzeba wykombinowac jak ulepszyc to, co juz jest :-P.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 19
|
![]()
zgadzam sie z muff. Dla mnie samowolka z bankiem byla juz przegieciem
![]() ![]()
#10 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Na tym etapie zawsze jest rzucanie podejrzeń na ślepo.
Mistrzem Gry jestem ja a regulamin jest ok. Głównie chodzi o to, że wszyscy dostając fabułę, trzymają się tylko jej i zapominają o celu zabawy.
|
|