![]() |
#61 |
Sk±d: z Ksiê¿yca
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 21
|
![]()
Gratulacje dla zwyciêzców
![]() I dziêkujê wszystkim za mi³± zabawê, by³o super ^^ (a woda i tak jest najlepsza, deal with it) |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24
|
![]()
O I BYM ZAPOMNIAL, po czterech latach kazda druzyna ma jedna wygrana. sorki, ze wygralismy, takie bylo przeznaczenie. z nim sie sprzeczajcie i miejcie mu za zle, ze nie wygraliscie :*
#63 |
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 12
|
![]()
gratulujê najlepszej dru¿ynie! :***;*
teraz ¿a³owac, ze siê zrezygnowa³o xD nie no, brawo dla was ![]() uuu... Ciekawe kto wygra za rok, Hm, obstawiam,ze ziemia =D ciekawie by by³o... ![]() no to czekamy znów rok na jaki¶ fajny konkurs =D
Ostatnio edytowane przez Cytry¶nia : 06.02.2014 - 18:15 |
![]() |
![]() |
#64 |
Sk±d: £ód¼
Reputacja: 23
|
![]()
Bjork, ale napisa³a¶ to w taki sposób jakby¶my byli z³em wszech¶wiata. No bo jakim prawem mo¿emy zwróciæ uwagê, po co siê zg³aszali¶my i w ogóle.
W ka¿dym razie i tak siê wyja¶ni³o, wiec nie ma co.. Qwerty - no chyba nie. Ogieñ nie do¶æ, ze mia³ super atmosfere <pozdrawiam konfy xd> to jeszcze przy tym wszystkim wygra³. Przykro mi, ale was zmia¿d¿yli¶my :3 |
![]() |
![]() |
#65 |
Sk±d: z Ksiê¿yca
Reputacja: 21
|
![]()
@up - no chyba tak
![]() A poza tym mam prawo byæ niedoinformowanym, sk±d mam wiedzieæ jaka by³a atmosfera w Waszej dru¿ynie? ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Sk±d: Trójmiasto
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
EJ. BEKA. hahaha ![]() Wiele rzeczy na ostatnia chwile, mnóstwo komplikacji ( banerek do fs zrobilam zasadniczo na kolanie u brata mojego faceta min.). Czasami niestety czulam, ze moje pomysly do nikogo nie docieraja, ale to kwestia wy³±cznie gustu zapewne. Mia³am wra¿enie ¿e to najbardziej roztrzepana dru¿yna pod s³oñcem + tyle rezygnacji, zmian w¶ród graczy, a jednak xd Poza tym weso³o by³o, to na pewno. Ciesze siê, ¿e udalo mi siê po¶wiêciæ trochê czasu. Mo¿na? Mo¿na. Jestem dumna ziomeczki! Ba³am siê, ¿e akurat w tym zadaniu nam sie nie uda, ale jednak bij±cy po mordzie mora³ przemówi³ do wielu osób ![]() Dziêki za wspó³prace ca³ej dru¿ynie Ognia i mam nadzieje do nastepnego! ![]() I ja te¿ chce wymy¶laæ dla 4¯ zadania mimimi : (
![]() |
![]() |
#67 |
Administrator
Sk±d: Ponyville
Reputacja: 33
|
![]()
ooo, ju¿ koniec
![]() ![]() na przysz³y rok zycze mniejszych spinn wszystkim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Sk±d: £ód¼
Reputacja: 23
|
![]()
Qwerty - chill
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Gratulujê wygranej
![]() Dziêkujê za nieeesamowit± zabawê, by³o ¶wietnie ![]()
#70 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]()
Charionette, wielkie pok³ony za ¶wietn± organizacjê i pomys³y!
mam ma³e pretensje to zawodników z mojej dru¿yny - zamiast spokojnie zapytaæ i poczekaæ na wyja¶nienie, to od razu raban i wyzywanie od oszustów... ludzie, ogarnijcie siê! mimo wszystko dziêkujê mojej dru¿ynie za atmosferê podczas konkursu ![]()
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|