|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jesteś pewna z tym kompletem wszystkich kamieni? Nigdy kompletu nie miałam, a sercowym i tak mogłam szlifować...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
mozna szlifowac tylko sam szmaragdu a i tak beda sie inne odblokowywac, nie trzeba szlifowac tych najdroższych jak sie pojawiaja. BTW jesli ktoś ma WP, to różowy diament czesto wypada na rozbijaczu desek po wybraniu opcji rozbicia kosmicznej skały Ostatnio edytowane przez Mamełe : 09.06.2010 - 09:59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
U mnie zawsze musiał być komplet bo szlifowałam w nieskończoność i już ponad 100 miałam rożnych slifów. Dopiero jak zebrałam wszystkie kamienie to pojawił się sz.sercowy. Niewiem, może jakaś łatka to naprawia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Z tym różowym diamentem to możesz chyba jeszcze na kodach:
testingcheatsenabled true później buydebug on w trybie kupowania pojawi się taki znak zapytania, w kategorii bodajże kamienie i metal czy coś takiego szukasz rozsiewacza z różowym diamentem i umieszczasz na parceli - ale nie jestem pewna czy taki jest ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie ma rozsiewacza z różowym diamentem. Jest tylko zbiorczy rozsiewacz, który losuje kamienie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ale chyba powinien być w Rozsiewacz kamieni/epickie?
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Tak, ale to i tak loteria... To tak jak z losowaniem urn do wezwania mumii. Też się losowało.Robiło się wykopalisko -starożytne, ale i tak losowały się jakieś inne rzeczy, nie tylko urny, ale jakieś kawałki ceramiki czy coś. Można dać te rozsiewacze, ale będzie się losowało ten różowy diament spośród rubinów, szmaragdów itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Chcę przeprowadzić rodzinę do innego miasta. Czy jest to w ogóle możliwe? I czy jeśli jest, to rodzina coś straci (np. pragnienia, związki z innymi simami itp.)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
Po 2. No oczywiście, że straci związki z simami, przecież ich nie ma w tym innym mieście do którego chcesz ich wprowadzić ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|