![]() |
#732 |
Reputacja: 10
|
![]()
To w Egipcie jest jakiś kartonowy wielbłąd?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
|
![]()
Narto, jeśli się nie mylę, to stoi koło Sfinksa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
|
![]()
Dzięki, sprawdzę.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Guest
|
![]()
Witam
Zainstalowałem kolejno: podstawę, karierę, po zmroku, a teraz Wymarzone Podróże. Gdy odpalam jednak grę uruchamiają się Sims Po Zmroku - Wymarzonych Podróży brak. Czy to mogłoby wynikać z nieprawidłowej kolejności, w jakiej zainstalowałem dodatki czy z czegos innego? Z góry dzieki |
![]() |
![]() |
#736 |
|
![]()
Z jakiej płyty uruchamiasz grę? Jeżeli z WP, i nie jest ok, to prawdopodobnie właśnie nieprawidłowa kolejność dodatków. [WP, K, PZ]
![]() |
#737 |
|
![]()
mst, Po Zmroku jest najpóźniej wydanym dodatkiem i z niego grę należy uruchamiać. Co znaczy, że Podróży brak? Simy nie mają opcji wyjechania za granicę?
Ostatnio edytowane przez Searle : 14.11.2011 - 07:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
|
![]()
Ja instalowałam PZ po Zwierzakach i mam wszystko z PZ (tyle, że w ekranie ładowania mam Zwierzaki, w końcu one są 'najmłodsze' wśród dodatków u mnie zainstalowanych), więc to nie powinno wynikać z kolejności. Chyba, że rzeczywiście kolega zobaczył ekran ładowania PZ i się przeraził, że nie ma WP, a nie sprawdzał dokładnie reszty.
Ewentualnie może zainstalował gdzie indziej ten dodatek - chyba jest to możliwe, bo w końcu gra nie wmusza instalacji na określonym dysku/katalogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Guest
|
![]()
heja znowu problem z tym cholernym dodatkiem!!
![]() przeszłam cały egipt i byłam w chinach i muszę znaleźć ten klucz do smoczej jaskini i jadę sobie do francji lalala śpiewam sobie bo była muzyczka ![]() ale tu nagle muzyczka znika!! pasek trochę naładowany ale muzyki nie ma i pokazuje mi się myszka i naciskam na klawiaturze flagę windowsa żeby iść na pulpit i znowu wrócić do gry ;D Moja siostra przy tym nawet była i tu hops idę na pulpit papa giereczko a siora takie oczy ![]() ja mam tak tylko jak jadę do francji, egipt i chiny działają jak łatka i nie wywala mnie ale ta francja jest wkurzająca!! Czy aktualizacja pomoże??(jeśli będzie) |
![]() |
![]() |
#740 |
|
![]()
OKlimas możliwe, że popsuł Ci się zapis. Miałam kiedyś podobnie i nic już na to nie poradziłam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|