![]() |
#741 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Mysle, ze nie jest to az tak istotne bym przywracała usuniety temat
![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Guest
|
![]()
a ja proponuje wypisywac tutaj naprawde potrzebne uwagi dot. forum, a nie jakies niepotrzebne nikomu do zycia pier doly. sherlock jak tak dalej pojdzie to chyba trzeba bedzie ci wyzerowac posty, moze to cos pomoze.
|
![]() |
#744 |
|
![]()
przeglądając ten temat zauważyłam, że sherlock chyba okres ma czy coś
no ale nieważne, mam inny problem: kiedyś jak wchodziłam na profil użytkownika miałam rozwinięte wiadomości odwiedzających, a teraz są wciąż zsunięte i muszę je dopiero ręcznie rozsuwać za każdym razem. jak zmienić to, żeby było po staremu?(może ktoś mnie zrozumiał) |
![]() |
![]() |
#745 |
|
![]()
@Up ja mam to samo
![]() Wie ktoś co trzeba zrobić? |
![]() |
![]() |
#746 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Musieliście wcześniej je raz zasunąć, przez co chyba przeglądarka zawsze je będzie automatycznie zasuwać.
U mnie pomogło wyczyszczenie historii przeglądarki i wszystko wróciło do normy. W przypadku firefox Na górze na pasku >>> narzędzia>>> wyczyść historię przeglądania. ![]() Przed chwilą jeszcze raz to sprawdziłem, zasunąłem okienko znajomych i przynależności do grup, przez co cały czas mam je zasunięte. Wyczyściłem historię... i znowu jest normalnie. Mam nadzieje, że pomogłem.
#747 |
|
![]()
Wyczyściłam wszystko oprócz ciasteczek i dalej to samo...:/
dodam, że popsuł mi się to dopiero po wylogowaniu...może są jeszcze inne sposoby, bo to zaczyna być irytujące chyba, że ciasteczka też muszę usunąć? |
![]() |
![]() |
#748 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#749 |
|
![]()
Ja mam tak z okienkiem odpowiedzi (Quick Reply). Muszę je za każdym razem rozwijać, a kiedyś tak nie miałam. Czy wyczyszczenie historii też na to pomoże? Czy gdzieś w ustawieniach profilu namotałam?
|
![]() |
![]() |
#750 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ja wyczyściłam wszystko: zarówno historię przeglądania jak i ciasteczka, i teraz forum działa jak powinno
![]() (cały dział The Sims 2 nie chciał mi się rozwinąć) |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|