![]() |
#762 |
Guest
|
![]()
Co sądzicie o nowym dodatku do The Sims 3? Według mnie jest... raczej nudny. Łatwo jest przechodzić z jednego poziomu do drugiego (mowa o profesjach). Wystarczy rozwijać umiejętność, która jest ważna dla tego rodzaju kariery. Zlecenia się powtarzają, przez co praca jest monotonna. Np. jako łowca duchów, można wypełniać trzy rodzaje zleceń :wypędzić zjawy, przekonać duchy do odejścia lub egzorcyzmować obiekty. Urozmaiceniem jest wynalazczość i kariera detektywa (przynajmniej według mnie). Piszcie wasze opinie!
|
![]() |
![]() |
#763 |
Reputacja: 17
|
![]()
A ja wręcz przeciwnie... Uważam, że ten dodatek jest jak najbardziej warty uwagi i nie żałuję jego kupna. Dla mnie ciekawym urozmaiceniem jest pranie oraz nowe umiejętności. Zawsze to urozmaicenie gry. O karierach mogę powiedzieć niewiele, ponieważ przetestowałem na razie tylko jedną - detektyw. Na początku ta profesja wydawała mi się nudna i taka bezsensowna, ale z biegiem awansów i zwiększenia doświadczenia rozgrywka nabrała kolorów. Zadania stały się dłuższe bardziej zawikłane i ciekawe. Na pewno, gdy poznam więcej zawodów to opiszę swoje nowe odczucia.
![]() |
#764 |
Guest
|
![]()
Ja uważam że ten dodatek jest super. Wprowadza nowe możliwości chocby pranie o którym wspominał kolega wyżej. A łowca duchów bardo mi się podoba. Cały ten dodatek według mnie niesamowicie wpływa na rozgrywkę.
|
![]() |
![]() |
#765 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Ja również nie żałuję posiadania tego dodatku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Reputacja: 10
|
![]()
To prawda ze dochodza trzesienia Ziemi?
![]()
![]() |
![]() |
#767 |
Reputacja: 17
|
![]()
Prawda Droga Alisho.
![]()
![]() |
#768 |
Guest
|
![]()
Mam tego gnoma pralniczego.. i powiedzcie mi czy on cos poza przemieszczaniem sie w nocy cos jeszcze robi??.. PS jak moge stworzyc robota???
|
![]() |
![]() |
#769 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czyli te trzęsienia ziemi itd. to tylko dla strażaków
![]() A mówili, że będzie można w jednej linii 3 obrazy, że jeden nad drugim będzie wisiał ![]()
![]() |
#770 |
Guest
|
![]()
jak to tylko dla strazakow?? masakra;/.. myslalem, ze dla wszystkich.. w ogole w simsach 3 powinna byc od samego poczatku zmienna pogoda jak w sims2 cztery pory roku..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|