![]() |
#771 |
Reputacja: 12
|
![]()
ymon40 - dwa wilkołaki mogą mieć dziecko, ale nie będzie ono wilkołakiem, tylko zwykłym dzieckiem. Oczywiście gdy stanie się dorosłym można je zamienić w wilkołaka (bo jeśli dobrze pamiętam to jeszcze nastolatki jeszcze nie mogą)
edit:Altair mnie wyprzedził, ale nie ma racji, to jest TS2 ![]()
![]() |
|
![]() |
#772 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak podejrzewałem, dzięki za rozwianie wątpliwości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
|
![]()
Nie wiem czy to pytanie było, ale:Emeryt może stać się wilkołakiem? I czy jeśli zostanie nim za młodości to jak będzie wyglądał na starość?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
|
![]()
Tak, może stać się wilkołakiem. Najpewniej będzie wyglądał normalnie, ale mam przeczucie, że może lekko zszarzeć. Nie jestem do końca pewny więc nie radzę mi wierzyć na słowo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
|
![]()
Może się stać wilkołakiem będąc emerytem, więc prawdopodobnie starzejąc się nim również pozostaje. Modyfikacja skóry jest taka sama jak w przypadku dorosłych - dostaje brązowe włosy
![]() |
#776 |
|
![]()
załóżmy taką sytuację:
jest rodzina, która ma kotkę, ta kotka jest ciężarna, w trakcie ciąży jednak stwierdzam, e kotka mnie irytuje i oddaję ją do schroniska, potem w innej rodzinie adoptuję tą kotkę, czy ona się okoci?
![]() |
![]() |
#777 |
|
![]()
@up - Gdy kotka jest ciężarna, nie można jej oddać do adopcji. Przynajmniej u mnie się nie da. Dopiero po ciąży jest to możliwe. (;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
|
![]()
A mi się udało O_o (mówię o tym ośrodku "Przygarnij mnie") oddałam kotkę i kota, obecnie sprawdzić nie mogę czy kotka urodzi w innej rodzinie, więc się pytam
![]() |
![]() |
#779 |
|
![]()
A się wtrącę do punktu 3.
Nie można sterować zwierzakami? ![]() Oczywiście nie można od tak sterować. ![]() Ale za pomocą kodów można! ![]() Oczywiście nie każdy to może wiedzieć, ale ok. ![]() Potrzebne do tego 2 kody, niestety nie 1 . . Mam nadzieję, że wiadomo, jak wywołać konsolę kodów. Na samo sterowanie zwierzęciem: boolprop ControlPets on - aby wyłączyć to zamiast on to off Do przerywania ich czynności boolprop PetActionCancel true - wyłączenie zamiast true to false |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Reputacja: 16
|
![]()
Mieliście tak kiedyś że sim wilkołak nie przemienił się o 6 w normalnego sima tylko został wilkołakiem ;/?
Pojawił się ten proces przemiany, sim zaczął chodzić normalnie ale wygląd mu został ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|