![]() |
#781 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
@up: super administrator
![]() Mi pomysł z subforami się nie podoba - teraz jest dużo wygodniej zobaczyć jakiś ciekawy (i nie tylko ![]() ![]() Cytat:
EDIT: I jeszcze raz apeluję, żeby pomyśleć nad dodaniem nowych emotikon ![]() EDIT2: I można by spróbować włączyć reputację na 'okres próbny' Ostatnio edytowane przez Vanitas : 01.12.2009 - 15:27 |
|
![]() |
|
![]() |
#782 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Wiecie co, nie wiem czy ruchome avtary by nie zmuliły nam troche serwera, a niektorzy pamiętają czasy, że codziennie był database error. Przemyslimy to
![]() Reptuacja wracała juz 2 3 razy i userzy niestety zawiodli. Wątpliwe czy powróci, bo było z tego więcej złego niż dobrego. A co do emot, z chęcią bym zobaczyła nasze stare ![]() http://z7.invisionfree.com/HL2DQ_Tem...E=emoticons&s= pamietacie? ![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
#783 |
Administrator Emeryt
|
![]()
@up: Faktycznie, nie pomyślałem o serwerze a o przywracaniu reputacji nie wiedziałem. Miałem cichą nadzieję, że użytkownicy od czasu jej wyłączenia się okiełznali.
A te emoty są chyba lepsze od aktualnych. Można by zostawić i jedne i drugie ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@Oaz: zanim weszły te obecne my mieliśmy jeszcze inne (poznałam, bo nie ma tego słynnego kodu ":con:")
Chyba, że te były jeszcze wcześniej. Ale i tak lepsze niż te obecne ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 01.12.2009 - 16:24 |
![]() |
![]() |
#785 |
Admin Emeryt
|
![]()
Pamietam jeszce vivlabam. Genialna emotka
![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
#786 |
Administrator Emeryt
|
![]()
A! Zauważyłem jeszcze jedną malutką rzecz - można by usunąć ten link na samej górze forum 'Bloguj z nami - rozstrzygnięcie konkursu'. Konkurs skończył się już jakiś czas temu
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Admin Emeryt
|
![]()
Dzieki za spostrzezeni, juz sie biore
![]()
![]() |
![]() |
#788 |
Guest
|
![]()
ponieważ mamy dział The Sims 3, proponuję zamienić go miejscami z działem The Sims.
I odnośnie subfor: nie wiem czy innym to wadzi ale mnie lekko razi, że Dział TS2 jest taki wieeeelki. Co powiecie na dział "Expansion Pack - Rozszerzenia" a tam każde z EP jako subforum? |
![]() |
#789 |
|
![]()
^też mi się to rzuca w oczy
vivien rezygnuje, Bjork nie ma uprawnień administratora, a Oazis sama chociażby się rozerwała i/lub porzuciła studia nie dałaby rady sama, więc jeszcze ktoś naprawdę by się przydał Ale co tam, jesteście sto lat za murzynami, ot co! |
![]() |
![]() |
#790 |
Admin Emeryt
|
![]()
Invidia własnie prowadzimy debate co z tym zrobic
![]() Co do subfor bardzo prawdopodobne ze to wprowadzimy
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|