![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
A ja się męczę i męczę i nie dostaję
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
aby zostać nagrodę simmy trzeba mieś 3 gwiazdki czy 3 i pół. Już nie pamiętam. Dam wam redę jak szybko dostać nagrodę simmy:
niech twój sim ożeni się z gwazdą a gwiazda zostanie po ślubie czy za kilka dni nagrodę. u mnie zawsze skutkowało. Miałam raz przygodę: Miałam w simowym domu pożar i gwiazda się spaliła. Lecz przyszedł kostucha i miał go zabrać.....wiecie gdzie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Nagrodę Publiczności w końcu udało mi się dostać. Tę nagrodę dostaje się jak będzie miało się dobre konntakty z fanami. Trzeba zająć sie jednym ale porządnie a najlepiej z wszystkim fanami się zaprzyjaźniać. Fotki dam później bo mam je na innym komputzerze. Daje ci ją jak zwykle M.M.
|
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ja też w końcu dostałam SIMDERYKA! Moja simka była zaprzyjażniona ze wszystkimi simami o nazwisku KAŻDY.
|
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
a ja nie dostałam żadnej
|
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Jeżeli chcecie się pozbyć fanatycznego wielbiciela!!! nic prostrzego!!! Wystarcz wywołać konsole do kodów shift+ctrl+alt+b i wpisać kod Move_objects on i sprzedać go jak jakis sprzet domowy!!!! Ten kod takrze jak chcecie poprawic chumaor swojemu simowi to najpierw zapiszci(zapisujcie zawsze pzed sprzedzanie wszego sima bo utraci nową prace albo umiejętności) i sprzedajcie go a on będzie się czuł ja nowo narodzony....
|
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Ech... Hacker to co powiedziałeś to każdy tutaj wie, więc to żadne odkrycie...
![]() - żeby zniknął - moge go przytulić, dać autograf i skoczyć mu w ramiona - moge walnąć go w policzek, walczyć z nim i coś jeszcze (nie pamiętam ![]() Fajną mam z nim zabawe jak przychodzi ![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Ja sobie sCiagnelam nagrode publicznosci.Ona jest na tej stronie co ten grzybek ktory daje wszystko.
|
![]() |
#80 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|