![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
A ja mam tylko 128 Mb ramu i jestem ciekawa czy muszę sobie ją dokupić żeby gra chodziła płynnie ? czy może gdzieś indziej jest problem?
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
no to sie nie dziwie ze ci nie chodzi plynnie. ja na poczatku mialam 256 mb ramu i tez ledwo mi chodzila, dokupilam 1 gb i smiga mi szybciutko. wiec radze po prostu sobie dokupic ;p
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Czyli mam dokupić sobie pamięć systemową żeby chodziła płynnie tak? A tak wogóle to dzięki wam wszystkim za pomoc bez wam nie dałabym sobie rady bo nie jestem że tak powiem ''obcykana'' w tych i owych sprawach. No i dzięki za cierpliwość bo zasypałam was pytaniami ![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Nie
masz dokupić pamięć RAM najlepiej 1gb w tedy powinno chodzić w miarę dobrze
![]() |
#76 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Musisz dokupić pamięć RAM do komputera - to nie podlega dyskusji, ale nie licz na rewelacyjne efekty. Twoja karta graficzna jest bardzo mało wydajna jeżeli chodzi o granie - dobrze radzi sobie z filmami i zdjęciami, ale nie ma "zapasu mocy" by gwarantować płynną grę. Ocenisz to zresztą sama. Przy zakupie pamięci RAM zwróć uwagę na jej typ - pamięć DDR czy DDR2, żeby nie okazało się, że niepotrzebnie wydałaś pieniądze. Przy okazji grzebania w komputerze obejrzyj dokładnie okolice wiatraczka chłodzącego na karcie graficznej. Według informacji z innych for często występuje przegrzanie procesora karty co daje zakłócenia obrazu i powoduje uszkodzenie karty. Ostatnio edytowane przez MarekS : 30.06.2009 - 03:53 |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Nie no na rewelację to ja nie liczę
![]() Ale chcę żeby gra po włączeniu uruchamiała się szybciej niż teraz (5 min!) Pozatym chcę żeby chodziła chociaż troszkę płynniej ,bo tak to wogóle nie da się grać ![]() Mam więc nadzieję że karta RAM pomoże. Zadawałam tyle pytań bo nie chcę żeby pieniądze poszły na marne (nikt by nie chciał ) I mam nadzieję, że będę mogła w opcjach gry zmienić wszystko na średnią jakość a niektóre może na wysoką .... ![]() Aha no i okazało się że typ karty RAM mam niestety DDR ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Reputacja: 20
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |