|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie Simowie byli na wakacjach (pierwszy raz od daaaawna zresztą, bo wakacje dla całej rodziny mnie nudzą, następnego dnia przerwali pobyt i wrócili) i wszystko było w porządku, nic się nie zacięło i nie było błędów. No, ale ja nigdy nie miałam problemów z WP, a widziałam na forum, że u niektórych ten dodatek świrował od początku.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
WP zawsze było problemowe. Sama się sobie dziwię, że w ogóle ten dodatek instaluję. Od wieków nie byłam żadnym Simem na wakacjach, bo wieje na nich nudą. Także nmin masz szczęście wielkie... Ja raz pojechałam na wakacje małżeństwem, bo po ślubie mieli pragnienie podróży poślubnej. Facet biegał po grobowcach a babka siedziała sama w obozie początkowym. Też mi podróż poślubna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja swoją rodzinę (para z dzieckiem) wysłałam do Francji, bo tam jest najwięcej rzeczy do zwiedzania - muzeum, nektarnia... Ale ile można? Już pierwszego dnia obejrzeli wszystko, kupili pamiątki i książki, zjedli regionalne potrawy, a następnego dnia rano wysłałam ich do domu, bo nie wiedziałam, co mogliby tam robić kolejne dwie doby. Po kupieniu dodatku grałam jedną Simką, typową podróżniczką, i wtedy faktycznie mi się podobało, biegała po grobowcach, zbierała relikty, poznawała miejscowych... Tyle, że WP to gra na pojedyncze przejście i to jednym Simem bez rodziny, potem się nudzi. Ale problemów i bugów nie miałam z nią nigdy.
Dobra, koniec OT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Też mam problem z sims pokolenia - gdy na parceli urodzi się dzieciak wszystko jest ok do czasu zapisu i wyjścia z gry. Gdy ponownie ją uruchomię, dziecko jest "zablokowane" - ikonka jego na panelu jest, ale bez foty i nic nie można z nim zrobić...aż nie przyjdzie ktoś z opieki i mi go nie zabierze. Dotyczy to noworodków jak i starszych maluchów, nie wiem jak ze szkolnymi dziećmi, bo nie doszłam tak daleko bez zapisu;/;/;/
Miał ktokolwiek też taki problem? i wie co zrobić ![]() ps. mam wszystkie dodatki, a ten paskudny błąd pojawił się dopiero wraz z pokoleniami ![]() Ostatnio edytowane przez jaja : 14.07.2011 - 11:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
jaja - Może to jakiś błąd związany z nowym modem lub dodatkiem z internetu? Spróbuj przenieść wszelkie dodatki w inne miejsce na dysku i sprawdź, czy coś się zmieni. U mnie za to ostatnio zapis nie chciał się załadować, ponieważ napakowałam do gry dodatków opisanych jako by miały być to TS3, a okazały się być do TS2. Dopiero programik Dashboard wykrył i usunął wadliwe dodatki i gra naprawiła się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Pinezka dzięki za odpowiedź; mody wyrzuciłam z gry, ale ciągle to samo, niestety. Spróbuję przeinstalowania pokoleń, jeśli mnie najdzie na grę...moze to coś da...na razie mam serdecznie dość tego syfu
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mam problem, a raczej zapytanie..
Mój sim w wieku dziecięcym został wysłany do szkoły z internatem, następnie nie kontynuując tam nauki w wieku nastoletnim wrócił do domu. Chciałam wysłać go do innego typu szkoły z internatem. I wysłałam. Tyle, że on następnego dnia wrócił. Czy to normalne? W jego zakładce "praca" widnieje, że jest zapisany do szkoły z internatem. Jednak mimo, że jest w domu nie mogę go zapisać ponownie do szkoły a nawet wydalić z tej szkoły.. Co robić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Była mowa gdzieś, że nastolatki mogą czasami odwiedzać rodziców, ale nie wiem czy tak jest naprawdę i czy to nie jest akurat u Ciebie jakiś bug. Raz tylko wysłałam nastolatka do szkoły z internatem, ale jego tatuś chciał by syneczek wrócił na łono rodziny, więc młody był tam tylko jedną noc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Pinezka - u mnie było podobnie, tyle że w wieku nastoletnim - sim wrócił na pogrzeb, tzn jak trzasnęło mi prądem jednego z domowników, i już nie wrócił do szkoły mimo że był ciągle tam zapisany, i jak pisałaś w zakładce było zapisane, że chodzi do tej szkoły z internatem.
Błąd jakiś, nie wygląda to normalnie. Ale mi akurat to pasowało, wiadomo, niby chodzi do szkoły - a ma wolne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
|
![]()
@Pinezka, było już coś podobnego:
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |