|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wydawało mi się, że skomentowałam tę simkę O.o
No cóż, chyba się starzeję ![]() Madelaine ma taki charakterystyczny dla tamtych czasów styl urody. Gdyby nie ten nos (o którym sama wspomniałaś) wyglądałaby znacznie lepiej. No i trochę dziwnie wyglądają te cienie pod oczami ![]() Nie mniej jednak twierdzę, że stać Cię na stworzenie o wiele ładniejszej simki, także do roboty! ![]()
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Dzięki rudzielec, podbudowałaś mnie.
Nooo i jestem. I zaprezentuję pewien eksperyment eksperymentalny. ![]() ![]() ![]() http://imageshack.us/a/img706/8956/jessiesp.jpg
![]() Ostatnio edytowane przez Avis : 10.12.2012 - 21:55 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dlaczego tak mało ludzi komentuje simy w dwójce?
![]() Ok, więc jeśli o zdjęcia chodzi, to troszkę przesadziłaś z tą sepią, bo zrobiły się niewyraźne, natomiast jeśli chodzi o Jessice to jest śliczna, jedyne co bym w niej zmieniła, to dolna warga, którą bym pomniejszyła i dopiero wtedy powiększyła usta w całości ![]() Swoją drogą simka ma piękne oczy, można się w nich utopić :3
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]() Ja nie widziałam wcześniej tej nowej simki
![]() No trudno, nadrabiam więc teraz. Sama swego czasu miałam fazę na lata 20-30 ![]() ![]() Jedyne, co mi przeszkadza, to obróbka zdjęć. Sama sepia jest na miejscu, ale fotki są zupełnie nieostre i mi osobiście trochę to przeszkadza w oglądaniu. Gdybyś je nieco wyostrzyła, byłoby super. 9/10 edit: druga fotka aż się prosi, by wcisnąć jej w dłoń jakiegoś długiego papierosa ![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 09.01.2013 - 09:08 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Lepsze by były kolorowe zdjęcia, nic nie widać
![]() Dolna warga trochę za gruba i nos mi się wydaje jakiś dziwny. Co do reszty, może zostać. 7/10. |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dziękuję za komentarze.
Przepraszam, przepraszam, przepraszam za sepię. Na pierwszym zdjęciu była konieczna, bo kieliszek nie miał tekstury, więc musiałam go pomalować w programie graficznym, więc musiałam to jakoś... zamaskować. Byłby długi papieros Malin, byłby, ale z kieliszkiem było wystarczająco dużo problemów. Jeszcze raz dziękuję za komentarze. A sepii stosować już chyba nie będę, bo jak widać niebezpieczna jest...
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
O rany, jaka słodycz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dziękuję za komentarze. Cieszę się, że się podoba
![]() No cóż... dobrze, że nie widziałeś jej przed małą metamorfozą, bo oczy były jeszcze większe.
#10 |
Reputacja: 11
|
![]() Simka śliczna, ale znów niepotrzebnie powiększyłaś oczy. Są przepiękne, ale za duże. Zwęziłabym też lekko nos i wspomnianą już dolną wargę. Fryzura jest tym razem świetna. No, ogólnie super to wyszło.
![]() 9/10 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|