![]() |
#71 |
Reputacja: 15
|
![]()
@up: Też tak miałam!
Odinstalowałam domek + kilka plików packages i teraz jest tylko jednak, w zasadzie krótka ścina na kilkadziesiąt minut. Chyba, że nie masz niczego ściągniętego z netu, w takim razie wiń swój sprzęt.
|
![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
myrtek - mam dużo dodatków ściągniętych z netu, teraz odszukać który zawinił....to jak szukać igły w stogu siana....
Ciężke jest życie simsomaniaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Moje wrażenia? Za dużo jeszcze nie miałam do czynienia z porami roku, ale ja nie o tym. Bardzo spodobała mi się interakcja "wolny taniec". Jest taka prawdziwa, a nie złapanie partnera i dreptanie z prawej na lewą. Mogłabym patrzeć i patrzeć jak oni tańczą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
Nie ma świąt ze względów religijnych. Czytałam zagraniczne serwisy, i np. Żydzi są zawiedzeni brakiem święta Chanuka dla swoich simów. Wy chcecie Mikołaja i choinkę, które są popularne dla katolików i chrześcijan. Każdy kraj ma inne tradycje i wierzenia. Np w Hiszpanii rodzina przynosi do pokoju kawał pnia, przykleja mu nos, nakrywa kocem i wali w niego kijami śpiewając piosenke, potem pod kocem pojawiaja sie prezenty. Jak widzicie nikomu by się nie dogodzilo. Przyjecie z prezentami to swietne rozwiazanie. Choinke pewnie mozna juz ściagnac z netu, za to lampki na domu nie powinny nikomu przeszkadzac. EA po prostu stara sie nikogo nie urazic, dlatego mozna miec pary gejowskie w grze, ale nie ma świąt religijnych.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Reputacja: 15
|
![]()
Alinka26 - trzeba kontrolować dodatki
![]() Ja mam wszyściutko pogrupowane: ![]() A w każdej grupie jest jeszcze kilka podgrup. Zaś dodatki ze stron niesprawdzonych są w jeszcze innym folderze ![]() Przezorny zawsze ubezpieczony ![]()
![]() |
#76 |
|
![]()
Tak się mówi, ja też mam pogrupowane dodatki na podkatalogi i też mam katalog testowy. Jeśli ściągniesz coś nowego i po tym gra się wiesza itd to łatwo dociec który to dodatek. Ale co jeśli masz jakiś dodatek od dawna i działa jak należy, ale po instalacji nowej łaty czy dodatku coś jest nie tak? Jak wtedy znajdziesz ten właściwy dodatek, który psuje grę? No zwłaszcza, że tak do końca to nie wiesz, czy grę psuje dodatek z sieci, czy może łatka\dodatek coś popsuły.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Mi się dodatek bardzo podoba
![]() ![]() Te festyny są trochę nudne.. mało tam rzeczy jest do robienia.. a te różne konkursy nie są tak fajne jak to przedstawili w zapowiedziach ;/ I jeszcze strasznie wkurza mnie parasol... na zewnątrz była ulewa i sim wyszedł zapłacić rachunki. Wychodząc rozwinął parasol.. a przy skrzynce go zwinął i zmókł ;/// |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
To z tym parasolem to makabra, rozwija i zwija, rozwija i zwija, suma sumarum Sim i tak za kazdym razem jest przemoczony. Dobrze, ze za kazdym razem nie choruje, bo bym sie wkurzala. Dzis zepsul mi sie parasol choc nie bylo zadnego gradu.
Zorganizowalam na halloween biesiade, nie rozni sie to niczym od zwyklego przyjecia, z ta roznica, ze Simowie przynosza jedzenie i mozna ich zwolac na uczte, reszte czasu spedzaja siedzac i jedzac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Reputacja: 12
|
![]()
U mnie nie ma problemu z otwieraniem i zamykaniem parasola, ale za to jest problem z psuciem go. Gdy mój sim wychodzi na deszcz to i tak zepsuje mu parasol, mimo że nie ma gradu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
a Ci,którzy chcieliby polatać statkiem kosmicznym,to znajda go w katalogu bydebug,kosztuje ok.12tys.§,ulepszając go na podróże kosmiczne nasz sim będzie mógł odwiedzić planetę Simas,Księżyc i bodajże Plejadę Asteroid,do tego dochodzi tez opcja porywania innych simow i używania statku jako transportu
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|