Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.08.2013, 14:03   #71
Arisane

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4-oficjalnie zapowiedziane

Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Znalazłam ciekawe zdjęcie na simsglobe. LINK, bo fotka chyba byłaby za duża na forum.
Moim zdaniem grafika w czwórce źle się prezentuje na tle pozostałych gier z serii. To jest prawdziwy plastik, TS3 przy tym wygląda o niebo lepiej...
Ale żeby nie gadać tylko o "plastelinowych ludkach" - czyżby ta simka to była Bella Ćwir? W końcu pozostałe to Belle z różnych wersji gry (na pewno jedynkowa i dwójkowa, ale ta z trójki to nie wiem jak wygląda, w każdym razie jest całkiem podobna). Więc może będzie też Mortimer, siostry Kaliente i cała reszta? Jak myślicie?
Że what?! To ma być Bella, ten plastik? Jest gorsza od jedynkowej...
Arisane jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.08.2013, 14:11   #72
anie_1981

Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

W trójce Bella mieszka w Sunstet i jest dzieckiem z podstawówki, więc do młodej dorosłej jeszcze jej kawałeczek. Ja musiałabym zobaczyć całą twarz, żeby mieć jakieś porównanie, same oczy nic mi nie mówią
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2013, 15:54   #73
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

co wy mówicie, ładnie wyglądają te oczy xD Włosy wyglądają jak plastikowa czapka, ale same oczy są całkiem niezłe, a przecież to one są na tej grafice najważniejsze
Moim zdaniem czwórkowa wersja jest i tak najładniejsza, a w porównaniu z trójkową (Boże, tak wyglądała Bella w trójce!? ) to istne cudeńko

@down, przecież gra za rok dopiero, nie sądzę, że te włosy tak zostawią...

@downodown: pewnie nawet nie przeczytasz tego, ale ja grałem w dwójkę bez dodatków z neta Mówię serio.

Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 04.08.2013 - 16:26
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2013, 16:11   #74
sophisticated

Przecież napisane jest, że nigdzie nie zostało potwierdzone, że to Bella, ale autorowi strony ją bardzo przypomina.

Tak, czy siak cieszę się, że moje pudło nie uciągnie nawet trójki, o czwórce nie wspominając. Te włosy... sim wygląda jak postać z niskobudżetowego filmu animowanego 3D. Straszne. Poczekam na zdjęcie całego sima i może wtedy zmienię zdanie, aczkolwiek wątpię.

@down:
Gwoli ścisłości, ja grałam latami w dwójkę bez żadnego dodatku i jakoś dawałam radę, więc nie generalizuj. Być może pojawią się skiny, ale, tak czy siak, nie zmieni to żelkowo-plastikowego wyglądu Simów.

@up:
Komentuję to, co widzę. Jak do premiery zmienią, to może będę miała inne zdanie.

Ostatnio edytowane przez sophisticated : 06.08.2013 - 16:53
sophisticated jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2013, 16:22   #75
Electric Shabet

Czy tylko mi nie przeszkadza grafika simów z TS3 jak i z tych szkiców, gdzie niby jest czwórkowa Bella?
Tak wszyscy narzekacie na tych trójkowych simów, że wyglądają jak plastiki, a czy to na prawdę taki wielki problem pobrać sobie jakiegoś skina i parę fryzurek z modthesims, czy innej strony? Zachwycacie się tym, że simy z TS2 są takie piękne, ale czy ktokolwiek z was gra w dwójkę bez ani jednego dodatku z internetu?
Tak samo będzie z TS4 - jak komuś się nie spodoba grafika, to na pewno w końcu będą jakieś skiny/fryzury/ubrania do pobrania z internetu.
Electric Shabet jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2013, 14:16   #76
Stephenowa

Serio w TS3 jest Bella? O, najwyraźniej za krótko grałam w SV.
Włączając się do dyskusji wyżej, ja już wolę okrągłą twarz niż oczy w kształcie deltoidów (trapezów, czy coś), co idealnie widać na tej nowej grafice 'porównawczej'. Simy w 2 nie były ani trochę bardziej realistyczne niż te z 3, po prostu wyglądały inaczej.
stare 06.08.2013, 16:43   #77
Dżiglipaff

przecież to tylko concept art, pokazowy obrazek, tego typu ludziki były pokazywane juz przed premierą 2 i nijak się miały do samej gry
przykład 1

przykład 2

Imo ten obrazek jest bardzo ładny, widac, że mimika twarzy poszła daleko na przód, nei jest już tak obleśnie pyzowato i sztucznie teksturowo jak w 3
stare 06.08.2013, 17:18   #78
Caesum
Administrator

Reputacja: 101

Dżiglipaff - szczerze mówiąc nie mam pojęcia gdzie ty w tym widzisz postęp. Moim zdaniem na ostatnim screenie mimika jest równie sztuczna i przesadzona jak i w poprzednich grach. Podobnie grafika, która jest komiksowa, a tekstury rozmazane i absolutnie bez żadnych detali. Naprawdę mam nadzieję, że te graficzki w żaden sposób nie pokazują faktycznego wyglądu gry, bo są zwyczajnie kiepskie.

Choć i tak znacznie lepsze niż TS3. No ale to samo można powiedzieć i o TS2, albo nawet TS1, które miało przynajmniej jakiś klimat.

Ostatnio edytowane przez Caesum : 06.08.2013 - 17:28
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2013, 20:38   #79
anie_1981

Już naprawdę uważam, że się czepiacie. Każdy ma swoją ulubioną serię i założę się, że nawet jedynka wciąż ma liczne rzesze fanów. Ja czwórki nie kupuję, ale wcale nie dlatego, że uważam, że będzie do niczego. Po prostu szkoda mi kasy na czwórkę, skoro odpowiada mi trójka, zwłaszcza, że do czwórki musiałabym mieć nowego kompa. O ile o odsłonach 1-3 można coś powiedzieć, to o czwórce nie wiemy absolutnie nic. Sorry, ale mi te oczy się nawet podobają, sądzę, że na włosy to jeszcze za wcześnie, żeby je oceniać.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2013, 21:42   #80
Katherine

Ja grając w TS2 nie miałam nawet pojęcia, że istnieją jakieś ubrania, fryzury itd. z internetu. Cieszyłam się tym co miałam. Zaczynając grać w TS3 też grałam bez żadnych dodatków z netu. Dopiero po późniejszym czasie zaczęłam pobierać różne rzeczy. Teraz gram bez niczego z internetu. Bo spowalnia mi grę. I da się docenić ich pracę. TS4 też nie kupię, bo będę kompletować dodatki do trójki. No, chyba, że będą jakieś super ekstra to się zastanowię. I myślę, że do premiery TS4 te ludzki mogą się jeszcze zmienić. Mi się osobiście ani trochę nie podobają. Choćby ten włoso-hełm.
Katherine jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania