![]() |
#71 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja rowniez zgadzam się z Apo. Nie rozumiem po co drugi taki temat, który robił jedynie zbędny bałagan na forum?
![]() Poza tym, Agapi, zauważyłam, że ostatnio o wszystko musisz się przysrać. Hym? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 | |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]() Cytat:
Założeniem tematu było po prostu wrzucanie i komentowanie linków, które służą do odmóżdżenia się. W temacie "Ciekawe linki" znalazły się też takie, które po prostu nie "odmóżdżają", ponieważ temat ten jest zbyt ogólny. Wiadomo, że dyskusja o tym, kto jest bardziej nienormalny nie ma sensu (btw. mnie to nie ruszyło), ale wystarczyło usunąć te kilka postów i byłoby po sprawie. A jeśli dalej by ciągnęli dyskusję, to wlepić po warnie. Ja chcę powiedzieć tylko tyle, że może warto dać temu tematowi szansę, a jeśli faktycznie się nie przyjmie, to usunąć. Zamykanie go, bo kilka osób zrobiło drobny spam (co notabene zdarza się bardzo często również w innych tematach), jest bez sensu. Jeśli tak traktować będziecie każdy kolejny temat, to żaden nie będzie miał prawa bytu. A jeśli już tak naprawdę wam zależy na kwestii tego, że taki temat już jest, to sprecyzujcie przynajmniej jego nazwę.
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 19
|
![]()
dla mnie w ogole poronionym pomyslem jest tworzenie tematu z filmikami stricte tematycznymi. Bo mozna by stwierdzic, ze skoro jest temat z filmikami 'wtf', to czemu nie zrobic jednego z smiesznymi? A pozniej z strasznymi. A jeszcze pozniej o zwierzetach. Totalny bezsens.
![]() |
#74 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
"WTF" to pojęcie dotyczące również śmiesznych, głupich, strasznych filmików. Inna kwestia, że w tamtym temacie było WSZYSTKO. Od filmików dziwnych, śmiesznych, strasznych, o zwierzętach, do tego jakieś zagadki, quizy, strony na których można się odprężyć...
Ja po prostu w tej chwili mam wrażenie, że wy nie rozumiecie prostej idei tego tematu. Chodzi o to, żeby się pośmiać, odmóżdżyć, być kompletnie zdezorientowanym przez dany filmik. Chodzi o to, żeby on spowodował jakieś uczucia. A nie, "o, wkleję sobie stronkę na której można zgadywać gwiazdy, bo mi się nudzi" (przykładowo). Ale ok, jezu, róbcie co chcecie. Przecież od jednego tematu nie zależy los forum czy coś, nie róbcie z igły wideł ![]()
![]() |
#75 |
|
![]()
z tego co pamietam, to w temacie napisalas by wrzucac filmiki, ktore da sie skomentowac jednoznacznie- wtf, a dla mnie to nie rowna sie wszystko. Prrosciej by bylo zalozyc temzt youtube i problemu by nie bylo.
![]() |
#76 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Ok, chyba się nie zrozumieliśmy.
Gdy mówiłam o "tamtym temacie, w którym było wszystko" mówiłam o temacie "Testy, zagadki i inne ciekawe linki". Ale tak jak powiedziałam, nie ma sensu się kłócić o jeden głupi temat ![]()
![]() |
#77 | |
Reputacja: 11
|
![]()
Witam, nie wiem czy piszę w odpowiednim miejscu ale chcę zgłosić jakąś próbę logowania na moje konto. Dostałam e-mail o treści:
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
Nie wiem czy w vB jest taka opcja, ale możecie zbanować na razie IP od 188.143.127.0 do 188.143.235.255 i zobaczyć czy będzie tak dalej. Tym samym powinno to zbanować cały Petersburg, ale wątpię, żeby ktoś stamtąd wchodził na forum. xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
|
![]()
Jest taka opcja - banuję
![]() |