![]() |
#71 | |
Reputacja: 10
|
![]()
jak dla mnie można byłoby zrobić wszystko od początku, bo kiedy pojawiają się posty typu
Cytat:
![]() ![]() oczywiście nic tu nie mam privilege, wiele postów jest podobnych, za przeproszeniem, o dupie maryni...
|
![]() |
#72 |
Reputacja: 19
|
![]()
No dobrze libby, ale w tym momencie rzucamy oskarzenia na podstawie fabuly, nie? No bo musze miec jakas argumentacje. Z powietrza nikogo nie wytypuje. Z czasem to sie wynormuje, chociaz patrzac na fabule niektorych osob, wszyscy chyba skonczymy w lozku a nie w trumnie
![]()
#73 |
|
![]()
No okej, ale fabułę trzeba tworzyć. Nie trzeba w każdym poście pisać o oskarżeniach i spekulacjach. Akcja powinna się rozwijać. Moja bohaterka dopiero poznaje ludzi i miasto. Ma dyskutować sama ze sobą w myślach? Uważam że fabularyzacja tej gry jest super i powinna być ona utrzymana. Suche posty typu oskarżam ble ble ble nie są aż tak ciekawe jak rozbudowany tekst. W filmach/ powieściach akcji też są wątki poboczne i wpływają one na wyobraźnię obserwatora/ czytelnika. A poza tym chyba lepiej tą fabułą też trochę pozwodzić bo gra będzie ciekawsza i trudniej w splocie wątków będzie się doszukać mafiozów. Nie wiem czy dobrze pojmuję tą grę ale powinna być ona chyba skomplikowana, zawiła, trudna, długa a przede wszystkim ciekawa..
Ostatnio edytowane przez Privilege : 10.10.2013 - 23:06 |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
up: ręcę mi opadają...
![]() don - ![]()
#75 | |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
trzeba po prostu naszych userów odpowiednio wyedukować. przejrzałam trochę temat z pierwszej edycji - klikałam na pierwsze lepsze strony - i nie mogłam znaleźć jako takich spekulacji, typowych dla normalnej mafii.. bez urazy, ta dla mnie normalna nie jest, wszystko jest zagmatwane, fabula jest (mafia, i chyba to sobie walne w podpisie fabula = mafia), a użytkownicy na siłę ją wymyślają, rzadko spekulują, ba, mamy nawet samozwańczych mistrzów gry...
czekam na decyzje. szkoda to zmarnować, zrobić dwie nieudane edycje i mieć niesmak już do końca, czyż nie? ![]()
#77 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja proponuję, żeby ci, którzy chcą suchych postów sie zgadali ze sobą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Reputacja: 23
|
![]()
Ja nie chcę suchych postów, wszystkie postacie są w ratuszu i ze sobą gadamy. Koniec kropka, Pinki nie rób już krzywych akcji napadu na bank. o__O
Idziemy gadać do mafii, wszyscy siedzą w ratuszu. ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Reputacja: 14
|
![]()
W ratuszu też jest sucho
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ja mam drobne pytanko - czy osoby, które się W OGÓLE nie udzielają w temacie z mafią zostaną w jakiś sposób ukarane...? Bo my tam myślimy, a oni sobie zrobią jak chcą...
|
|